Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzilam mu sie

Dowiedziałam sie od meza ...

Polecane posty

Gość znudzilam mu sie

ze jestem suka i nazywa mnie "to" i wielu wielu wielu innych ciekawych rzeczy na swoj temat

Gość znudzilam mu sie
dodatkowo uwaza ze mnie nienawidzi a gdyby głupota mogła lata to bym szybowala w przestworzach ... okazało sie ze sluze mu tylko do ruchania i "TO' jeszcze nie jest "TO" co by sobie chciał poruchac

Gość znajoma krzysia
czyli norma :P

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie tez od mojej tesciowej ze uwaza mnie za małpe , sama drałuje codziennie do koscioła i wszdzie widzi psychopatów i wariatów ...

Gość znudzilam mu sie
"znajoma krzysia czyli norma" zgadza sie

Gość białaczka....
dziewczyno, w cos ty się wplątała? :O

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie tez ze 'podkochuje sie" w bracie mojego meza i ze napaliłam sie na wszystkich z jego rodziny ... dowiedziałam sie tez ze jestem pusta jak pudełko i jestem "TO", ze ruchali mnie wszyscy na około, ze jestem sponsorowana i ze jestem kurwa no i oczywiscie SUKA

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie równiez ze jestem zakłamana manipulatorka która uwielbia bawic sie cudzymi uczuciami i ludzmi a gierki to moje "drugie imie" pierwsze to "TO" dowiedziałam sie ze "po cholere mnie kochasz jesli ja cie chce tylko poruchac" dowiedziałam sie ze mam fobie społeczna i ze jestem jak jego ojciec (raz na ovzy go widziałam)

Gość znajoma krzysia
hahaha nie przejmuj sie, trzeba było zapytac czy ci zazdroszcza tego ruchania bo tak ich to interesuje :P olej ich, tyle tylko mozesz zrobic :D

Gość białaczka....
a jaka jest prawda? To jego/ich obsesje?

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie od mojej matki ze czeka mnie zycie bez milosci w zgryzotach i sromocie... a od mojego ojca dowiedziałam sie ze dla mnie najwazniejsza jest tylko kasa i ze płakalam za chłopakiem tylko dlatego bo nie mogłam miec jego kasy ...

Gość znudzilam mu sie
"olej ich, tyle tylko mozesz zrobic" no własnie ciagle to słysze od meza który pozniej leci i pluje na ucho wszystkim na około jaka to ze mnie sucz i gówno i "TO"

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie równiez ze obwiniaja mnie za wszystkie nieszczescia jakie zdarzyły sie w rodzinie równiez za smierc blizkich ...moja tesciowa twierdzi ze jestem czarownica a ona jest dzieckiem idealnym....

Gość katastrofa budowlana
albo on jest nienormalny albo ty - ze z nim jestes. jesli to nie prowo to nie wiem po co o tym piszesz zamiast cos z tym zrobic

Gość białaczka....
JAKA JEST PRAWDA??? powiesz nam. bo to czego się dowiedziałaś już wiemy

Gość znudzilam mu sie
dowiedziałam sie równiez ze jestem zboczona psycholka która mysli ze kontroluje pogode i ze wpierdalam sie w zycie seksulane mojego brata... i ze wszystko u mnie jest na zasadzie wymiany... a od mojej przyjaciólki dowiedziałam sie ze sie "obrazam" jestem sponsorowana kurwa i ze z miła checia namowi mnie na zdrade meza i bedzie mnie kryła ...

Gość znudzilam mu sie
"albo on jest nienormalny albo ty - ze z nim jestes. jesli to nie prowo to nie wiem po co o tym piszesz zamiast cos z tym zrobic" własnie...dowiedziałam sie równiez ze jestem wariatka bo nie mam ochoty by na siłe mnie przytulał a jak nie chce dac mu całusa bo nie mam ochoty to ze "jesteś załosna"

Gość znudzilam mu sie
dodatkowo dowiedziałam sie równiez ze jestem dwulicowa zakłamana suczka która w zyciu tylko dupa sie kieruje

Gość białaczka....
I kto ci tych rewelacji udziela? Wszyscy po kolei?

Gość znudzilam mu sie
wszyscy...juz kurwa mac na nikogo nie moge sie spojrzec aby nie było "ze sie w jego bracie zakochałam" a niesmiałosc i zdystansowanie jest dla niego oznaka napalenia na wszystko co chodzi ... dowiedziałam sie równiez ze jestem klamczucha

Gość białaczka....
a jaka jest prawda? bo pomówienia to krzyż, który człowiek dostaje od "kochających" bliźnich :O

Gość pani GINEKOLOG
a moze maja racje ???

Gość znudziłam sie mu
Dowiedziałam sie równiez ze najlepiej na swiecie wychodzi mi pokazywanie cyców i ze jdealnie pasowala bym do pracy striptiserki badz dupodajki ... dowiedziałam sie równiez ze bedac z kims w zwiazku byłam cichodajka ia na chwile obecna mam rozepchana poche i jestem mega zajebiscie luzna i ze zycza mi smierci dowiedziałam sie równiez ze byłam i jestem nikim dowiedziałam sie równiez ze jestem głupia skua która milosc pomyliła z checia przeruch mnie (moja friend stwerdziła to) dowiedziałam sie równiez ze nie dosc ze jestem/ byłam "cnotka niewydymka" to jeszcze na dodatek "kurwa i suka" po tym jak mnie przeleciał... dowiedziałam sie równiez ze chłopak w którym kiedys sie zakochałam "przeleciał mnie i zostawił" daja mi tylko buzi ...niezle co dodatkowo dowiedziałam sie ze kolekcjonuje meskie jaja na scianie ...tylko czemu moja sciana jest pusta i nie zawiera ani jednej pary jader? dowiedziałam sie równiez od mojej matki ze otaczaja mnie sami dobrzy zyczliwi ludzie ale gdyby mogła to by mnie wyskrobała i ze załuje ze mnie urodziła

Gość znudziłam sie mu
"pani GINEKOLOG a moze maja racje ???" a moze jestes debilem...

Gość znudziłam sie mu
dowiedziałam sie równiez ze jestem piekna i powinnam sie zabic