Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyrdymalka

czy on mnie kocha?

Polecane posty

Gość dyrdymalka

jestem od 4 miechow w zwiazku z facetem, znamy sie dlugo, spotykalismy sie rpzez rok nim zdecydowalismy sie na zwiazek. Jest naprawde ajnie, nie ma miedzy nami wiekszych zgrzytow i poki co dogadujemy sie chyba calkiem niezle. problem jest w tym, ze wczensiej byl w zwiazku przez 5 lat z jedną dziewczyną, on jest dla mnie pierwszy i nie ukrywam, ze ciężko mi poradzic sobie z zadzroscia o przeszlosc, o wspomniania itd. Juz prawie udalo mi sie o tym zapomniec, gdy wczoraj rozmawialismy przez tel i wspomnialam ze 1 grudnia jest wazny dzien ( uplywa 4 m-ce jak jestesmy razem). Chyba nie wiedzial o co chodzi ale zaczal dopytywac... Kazalam mu sie domyślić...Potem zapytal czy mialam na mysli to, ze 1 grudnia imieniny ma....NATALIA(tak miala na imie jego dziewczyna). Mialam wrazenie, ze to byla jego pierwsza mysl. Wiem, ze faceci nie pamięaja o rocznicach, datach itd. co nie zmienia faktu, ze poczulam sie niewazna i kompletie zignorowana. Pytanie czy mialam racje, czy robie z igly widly i przesadzam...

Uuu kochana nie najlepiej to wyglada... On nadal mysli o bylej a to nie wrozy najlepiej dla waszego zwiazku. Nie pamieta o waszej rocznicy a pierwsza jegocmysl to imieniny bylej? Ja bym odpuscila

Gość dyrdymalka
tez mialam podobne myslenie i identyczne odzcucia

Gość el_chupa
Baby są jednak pojeb..e!!! Od kiedy 4 miesiące to rocznica!? Rocznica - jak sama nazwa wskazuje rok, 2 lata,15.. Gośc był z kobieta 5 lat... nie oczekuj od niego, że wymarze ją z pamięci. Sama jesteś sobie winna. Na jego miejscu po takiej akcji brałbym nogi za pas, byle daleko od takiej wariatki jak Ty....

Gość b.b.b.b.
Też myślę, że dramatyzujesz. 5 lat to kawał czasu. Wolałabyś facet, który po 5 latach z Tobą od razu by zapomniał? Inna sprawa - ważne chyba też, dlaczego się rozstali?

Gość el_chupa
Zapomniałem dodać.... najlepiej na poczatku każdego miesiąca przypominaj mu czy"pamięta jaki to wazny dzień jest dzisiaj" :P

Gość lonard
Masz problem, jest ci źle? Nie radzisz sobie z pracą, mężem, partnerem, dziećmi? Jesteś w emocjonalnym dołku? Chcesz coś zrobić ze swoim życiem, ale nie wiesz jak zacząć? Szukasz wsparcia w trudnej sytuacji i nie masz się do kogo zwrócić? Wejdź na http://gosc.psychospace.pl/ i zobacz w jaki prosty sposób możesz sprawić by życie znów był przyjemne. Tylko tutaj możesz się wygadać i otrzymać profesjonalną pomoc.

Gość lonard
Masz problem, jest ci źle? Nie radzisz sobie z pracą, mężem, partnerem, dziećmi? Jesteś w emocjonalnym dołku? Chcesz coś zrobić ze swoim życiem, ale nie wiesz jak zacząć? Szukasz wsparcia w trudnej sytuacji i nie masz się do kogo zwrócić? Wejdź na http://gosc.psychospace.pl/ i zobacz w jaki prosty sposób możesz sprawić by życie znów był przyjemne. Tylko tutaj możesz się wygadać i otrzymać profesjonalną pomoc.

Gość znudziłam sie mu
"Potem zapytal czy mialam na mysli to, ze 1 grudnia imieniny ma....NATALIA(tak miala na imie jego dziewczyna). Mialam wrazenie, ze to byla jego pierwsza mysl. Wiem, ze faceci nie pamięaja o rocznicach, datach itd. co nie zmienia faktu, ze poczulam sie niewazna i kompletie zignorowana." tia to jeszcze nic.... dziewczyna dla której robiłam prezentacje i ma coreczke ta córeczka konkretnego dnia powiedziała ze ja kocha ja to zapaqmietałam i chciałam jej sprawic prezent na urodziny ta prezentacja z data tegoz wyznania ... a co ona zrobiła? sterdziła ze to mój maz ja kocha ... ze to wyznanie od mojego meza dla niej oO

Gość znudziłam sie mu
"On nadal mysli o bylej a to nie wrozy najlepiej dla waszego zwiazku. Nie pamieta o waszej rocznicy a pierwsza jegocmysl to imieniny bylej? Ja bym odpuscila" no wszyscy tak zrobmy i bedzie swiety spokoj w koncu

Gość angieeehghjg
to że pamięta o urodzinach byłej zaraz nie musi oznaczać, że cię nie kocha...

Gość Panna z sucha glowa
Hehe, ale facet palnal. Ale prawdopodobnie nie mniej ani wiecej: po prostu palnal glupstwo. Ale powiedz mu, ze Cie zranil, pogadajcie na temat Twoich obaw. A dlaczego oni sie rozstali?

Gość znudziłam sie mu
bo oboje to pierdoły na chwile obecna bym sie ucieszyła jak by moj maz poszedł sobie do tamtej...i tak zwraca sie do mnie jak by zwracał sie do niej wiec co za róznic...bedzie miał tam ciasniej przynajmniej a ja bede miała w konmcu swiety spokoj :)

Gość dyrdymalka
ona go zostawila- chyba znalazla sobie kogos nowego.... taka jest przynajmniej jego wersja...

Gość dyrdymalka
ale kurcze, dziewczyny- gdyby to byla jakakolwiek inan data mysle, ze jej imie przyszloby mu na mysl w pierwszej kolejnosci :( o to chodzi, nie o jakas chrzaniona miesiecznice, rocznice czy zwla jak zwal :(

Gość znudziłam sie mu
ciebie