Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się co zrobić

co zrobić?????????????

Polecane posty

niedługo święta. w tym roku akurat pierwsze mojej chrześniaczki a ja w zaawansowanej ciąży uwięziona w domu ruszam się tylko do lekarza:/ nakaz leżenia i nie mam jak wyjść na zakupy żeby cokolwiek jej pod choinkę kupić. mogłabym kupić coś z internetu ale nie lubię nie dotknąć danej rzeczy szczególnie jeśli miałaby to być dla małego dziecka. mąż na tego typu zakupy się nie nadaje bo znając życie kupiłby pierwszą lepszą grzechotkę nawet za 5 zł i byłby zadowolony jakby się na Mount Everest wspiął. nie wiem co zrobić bo boję się że rodzice tego dziecka się obrażą czy powiedzieć im że dostanie coś później jak już urodzę i będę w stanie coś sama kupić?? z drugiej strony jakbym jakoś ten prezent do niej wykombinowała to reszta dzieci od rodzeństwa będzie krzywo patrzeć że oni nic nie dostali od cioci a sił na robienie zakupów dla 10 dzieci (mam dużą rodzinę :P) to już na pewno nie znajdę czuje się jakbym była między młotem a kowadłem

Gość a ja.....
ja bym kupiła przez internet mimo wszystko

ja jednak mimo wszystko kupilabym cos przez internet

Gość sx.m, csfnd
Oj nie przesadzaj. Zamów przez internet

Ja dla mojego syna wszystkie praktycznie zabawki kupuję na allegro i ok. Przecież np. zabawki fisher price wyglądają w realu tak jak na zdjęciu.... Nie dostaniesz czegoś kompletnie innego..Ja tam lubie internetowe zakupy. Nie dość, że o wiele tańsze to jeszcze listonosz mi do domu przynosi i nie muszę latać po sklepach i szukać:)

Gość njnfvidjn
Napewno każdy zrozumie, że nie będziesz wstanie dać prezentu i się nikt nie obrazi, a jeżeli ktoś się obrazi to kompletnie nie ma wyczucia. Teraz liczy się Twoja dzidzi i jeżeli masz nakaz leżenia to Twoja rodzina napewno o tym wie, porozmawiaj z rodzinką i powiedz, że przepraszasz, ale nie będziesz w stanie dać prezentów, albo daj pieniądze rodzicom niech w Twoim imieniu kupią dziecku.

ja właśnie nie lubię zakupów przez internet :P tak już mam nic na to nie poradzę a reszta dzieci?? - dla większości mogłabym kupić słodycze bo są w takim akurat wieku ale dla trójki w tym dla chrześniaczki ta opcja odpada nie ogarniam tego zachciało się rodzicom dużej rodziny :P (żartuje)

Gość Chyba trochę przesadasz
Ja też byłam tuż przed porodem ale w samochód wsiadłam i pojechałam do sklepu.Co to za problem?Przecież nie musisz chodzić po mieście podjeżdżasz pod sklep i wysiadasz.Robisz problem z niczego

Ja jestem w podobnej sytuacji. leżę w domu i nie mogę pozwolić sobie na zakupy. Toteż zamawiam wszystko przez internet. Źle bym się czuła nie mając nic dlla chrześnicy czy nawet dzieciaka bliskiej koleżanki. Dla mnie ciąża tu nie jest żadną wymówka. mi by było wstyd nic nie dać

A prezentów dawanych po czasie to nie uznaję wcale. Ale rób jak uważasz. może masz inne podejście

Gość czekoladkaa milkaa
ale jak kupisz coś znanej marki to na pewno będzie fajne , nawet przez internet. Ja bym się jednak postarała kupić coś na urodziny, a nie po fakcie. W ostateczności możesz dać kasę. A jaką sumę chcesz przeznaczyć na chrześniaczkę?

Gość czekoladkaa milkaa
a poza mężem nie masz kogoś poprosić żeby coś za ciebie kupił? koleżankę jakąś np. Wątpię że po porodzie będziesz mieć czas myśleć o prezentach

Gość czasami warto...
internet !!! na pewno cos znajdziesz:) i masz na to czas w domu!! przełam się ;)