Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejuśku

czy ubieracie tak swoich chloców i czy w tym bedzie mu wygodnie

Polecane posty

Jak gdzies wychodze z malym to ubieram go jak "doroslego" tj bluka, sweterek, jeansy, buciki... nie podoba mi sie jak ktos np w centrum handlowym nosi dziecko w spiochach...

Gość nie mam pomyslu na nick.....
moja corka od pierwszych dni zycia nie byla ubierana tylko w spicochy i pajace. jak wychodzilysmy ze szpitala miala na sobie zarabiaszczy dresik ;) do dzisiaj staram sie ja ladnie (wg mnie) ubierac ;)

Gość Agagagaga
Ladnie ubrane dziecko zupelnie inaczej wyglada niz "dzidzia w pajacyku". Przynajmniej dla mnie :)

Gość mama sama w domu...
w domu ubierałam w pajace i śpiochy a jak gdzieś wychodziłam to ubierałam w spodnie, bluzy, bluzeczki itp

Mój synek w pajacyku jedynie śpi Śpiochów nie mam już wcale W dzień w domku śmiga w rajstopkach i albo w bodach z długim rękawem albo w bluzie (zależy od temperatury) Jak gdzieś wychodzimy ubieram go jak na mężczyznę przystało: dresy, jeansy, ogrodniczki, bluzy, buty ip. Tyle ze mój "chłop" ma już 9 miesięcy;)

jak ubioram Adasia w takie ubranka to wszyscy jak go widzą mówią ze wygląda na półroczne dziecko :) bo jest taki duzy i śliczny . tylko tak sobie mysle czy takiemu dziecku co ciągle lezy czy jemu jest wygodnie w dzinskach czy ogrodniczkach

Gość mimo ,ze siochy wygodniejsze
bo to prawda , to jednak pasuja po domu , do spania . A jak sie gdzies wychodzi to jakies spodenki , dresiki . Chyba ,ze to maluch , to normalne ,ze np pod kombinezonem sa spiochy.

a ubieracie swoich chlopcow w takie male garniturki i krawat lub muche...?? ;/ mi sie to kojarzy bardzo zle... az ciarki mnie przechodza jak o tym pomysle...ale jak do trumny :(((

Gość dziecko to nie stary malutki
te ogrodniczki z 1 linku to jeszcze ok... ale np sznurowane buty dla niemowlaka jak w którymś linku poniżej to jest chora ambicja mamuśki :O Ja ubierałam niemowlaczki jak dzieci a nie jak dorosłych... przecież tak krótko są maleńkie a dorosłych ciuchów jeszcze się na ubierają. Liczyła się przede wszystkim wygoda dziecka i moja.

ja jeansy zakladalam malemu jak wychodzilismy do tego jakas bluza czy sweterek, ogrodniczek nigdy nie lubialam,wiec nie kupowalam, uwazam za malo wygodne. a po domu zawsze dresiki fajne i np body, cos takiego http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57167&vid=1&pid=776652&scid=776652027 http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57162&vid=1&pid=878863&scid=878863007

chanel87 Hehe:)Prawie po tyle samo mają nasi synowie:)Ciekawe czy są takie sweterki na 80cm?Może bym dla swojego kawalera kupiła bo strasznie mi się spodobały:)

Pewnie, że są bo moj właśnie nosi teraz rozmiar 80 a wczesniej jak nosil 74 to tez mu wlasnie takie kupowalam... Uwielbiam H&M... Szkoda ze nie mam wiecej kasy bo bym mu najchetniej wszystko tam pokupowala hehe

Gość palalaka
mi się bardzo podobają ciuszki ze strony którą podałaś :P 1/5 kompletów dla dziewczynek już mam i polecam :)

chanel87 A ten z helikopterem widziałam ostatnio:)Tylko rozmiaru nie było;)Mi też się spodobał:) Ja na wigilię mam już strój Koszula w kratkę i kamizelka z autem Wygląda w tym bosko;)

Gość moj wlasnie skonczyl
3mce. ubieram go w spioszki i pajace, czsem dresik, rajtuzki no i oczywiscie body. to przeciez niemowle, na dorosle ciuchy ma jeszcze czas. dla mnie liczy sie wygoda dziecka przede wszystkim, a nie chora ambicja, ze niby tak *fajnie* ubieram dziecko. ostatnio widzialam mamuske, z serii tych ambitnych. noworodek, chyba wczesniak, bo jeszcze czerwony, wcisniety w kurtke i spodnie dzinsowe i czapeczke kaszkiet. do tego skorkowe buty. DRAMAT!

Gość palalaka
1/3 :P

chanel87 Kombinezon - szary z polarem w środku (nie znalazłam foty więc nie pokarzę) i butki I taką fajną czapę z futerkiem owieczki w środku:)Słodko w tym wygląda;) Muszę jeszcze pojechać i nakupić mu takich właśnie sweterków I myślałam o spodniach ogrodniczkach ocieplanych na wypady na sanki A Ty coś kupiłaś?Moze mi podsuniesz jakiś pomysł;)

:)Fajne:) Mój kombinezon jest szary z paskiem na środku - całość wygląda jak spodnie i kurtka - nie wiem czy wiesz o co mi chodzi No ja myśle o spodniach narciarach właśnie ale nigdzie nie widziałam takich co by mnie powaliły;)

w tesco są zwykłe czarne spodnie narciarskie dla takich maludów... Dla chlopcow czarne dla dziewczynek ciemny róż...

chanel87 Dobrze wiedzieć Bo byłam na zakupach w niedziele i w zadnym dzieciecym sklepie nic ciekawego nie bylo

Gość taki ktoś uśmiechem wita dzień
Śliczny ten komplet z nexta :) Ja też ubieram tak synka :) Kocham next, h&m i reserved :)