Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Większość mediów jest zakłamane a najbardziej GW i Tvn

Polecane posty

Wypisują brednie na środowiska Patriotyczne i Kibolskie. Zmanipulowana ludnośc ciągle mediom wierzy! Otwórzcie wreszcie oczy! Nie kupujcie tego!

Gość czy mozesz dac jakieś
przykłady u uzasadnić?

pokaz mi jakis wywiad program czy informacje w tvn przeciwko PO :classic_cool: lub nie obrazajace innych partii ?:D

czasami zdarzy mi sie zobaczyc informacje na TRWAM bo tam babcia oglada i tyle nienawiści do PO to ja nigdy nie widziałem i niesłyszałem:D

Gość polskojezyczne media
tzn radio maryja i tv trwam wywołuja niepokój wsród ludzi bo posługują sie kłamstwami.

Gość komercja bo prywatne
medium jest od zarabiania pieniędzy.

Przykłądów jest sporo,prowokowanie tych ze wymienionych srodowisk od lat, nie raz byłem swiadkiem przemocy policji do tych ze wymionionych srodowisk, sam się z tych ze środowisk wywodze. Policja sprowokuje zajście potem media pisza ze to znów te o to środowiska napadły na policję ;/ kota ogonem odwracają i tak to już sie od lat odbywqa. jest sporo nagrań jak policja prowokuje Patriotów i Kibiców. najpierw słownie wyzywa a potem leje pałą, w mediach to znów opisza że to Patrioci i Kibole zaatakowali policję ;/ a przeważe sytuacja wygląda tak że to policja prowokuje media dobrze o tym wiedzą i odwracają potem kota ogonem ;/

pomijając fakt że sa to media prywatne i moim zdaniem powinni moc pisac i mowic sobie co chca a jak sie ktos poczuje pokrzywdzony niech idzie do sądu...to nie śa mniej obiektywne niż np gazeta polska, nasz dziennik, itd itp:D a ci kibole kurwa błagam cie człowieku nie mają NIC wspólnego z patriotyzmem! idz się lecz... nie tylko gw i tvn pisza o tym ze srodowiska kibolskie to miejsce rekrutacji żołnierzy do maffiii...!!!!!!!ze tam wielki biznes sie kręci a walki kiboli to albo walki o wpływy albo hobby ... wszystkie media o tym piszą!!! z reszta kurwa patrioci buagaghahaa widziales w necie jak wyglądaja pociągi, dworce, stadiony, miasta , przystanki, autobusy po przemraszu kibiców? widzialem w wawie bus z ktorego wysiedli kibole legii all najebani , autobus wybite szyby wyrwane krzeselka. identyczna scena widzialem we wroclawiu kibice lech. rozumiem jeszcze jakby demolowali inne miasto ale kurwa swoje gdzie mieszkaja toż to kurwa patriotyzm pierwszej wody wzór do kurwa naśladowania! wiesz pajaycku ile podatnika kosztuje KAŻDA kolejka ligowa ekstaraklasy i pierwszje ligi????? szkody, ochrona, zabezpieczneie transporutu kiboli pilki noznej kosztuje wiecej niz wszystkich innych dyscyplin razem wzietych:/ wiec nie pisz mi ze kibole to patrioci kurw bo nie zdierże:D to tkie same patrioty jak te lewaki z antifyp🖐️ a napierdalja sie z policja bo lubia , chec wyladowania agresji itd a prawdziwemu patriocie spotkanemu na ulicy to by szczla w pysk dali, zajebali komorke .... patrioci:D

Gość podaj parę przykładów
co ci szkodzi?

najlepsze jak im się paliwły wozy to jeszcze perfidnie się pytali o co chodzi?! beszczelnie mieli czelnośc się spytać czemu te wozy spłonęły! albo czemu dostał w twarz? ja wam powiem czemu, za lata kłamstw za to że sa przeciwko Narodowi Polskiemu!

"v[zgłoś do usunięcia]sosssssss sosssssss@tlen.pl'; pokaz mi jakis wywiad program czy informacje w tvn przeciwko PO lub nie obrazajace innych partii ? http://www.youtube.com/watch?v=-SkCvZMD7A4 ;] http://ask.fm/sosssssss" to normalne...:D pokaz mi archiwalne prgramy z tvp jak rzadzil pis i mial wladze w radzie telewizji krytyzne wobec pisu:D albo identyczna sytuacja jak rzadzila telewizja lewica to krytyczne o lewicy programy?:/ ten kto kontroluje tvp ustala grafik itd. zawsze tak bylo i kazda partia z pisem, lewica i po na czele to wykożystywala

Te media które pisza że Kibole to mafia to w dupie byli i gówno widzieli. zasrane media nie jednemu dobremu człowiekowi życie zepsuły przez pisanie bzdur itp itd ;/

Gość MASAKRA!!! :)
WY TEŻ LIŻCIE MI D.U.P.E! :)

wypluty psychicznie WSZYSTKIE media w polsce relacjonowaly tak samo wydarzenia @@@@@@@ w wawie. napierdalali sie z policja i miedzy sobą trzy grupy ludzi. -kibole po jednej i drugiej stronie (tak!) - narodowcy, nacjonalisci, naziole, prawicowcy itd ale w tej negatywnej agresywnej formie -bojowki lewackie,skrajne skrzydlo antify i wszytskim z wymienionych chodzilo o jedno PONAPIERDALAC SIE nie mieszaj i nie obrazaj patriotów sugerując ze w tym motlochu i chuliganerii byli patrioci bo tam kurwa tylko badna bezmuzgich drechow byla widac bylo z kazdego obrazu czy komorki czy tv w necie, w kazdej tv i zagrnaicznych widac bylo ze tym ludziom chodzi tylko o napierdalanie bezkarnie drugiego bo lubia sie prac po mordach

Pokazywali to co chcieli pokazywać zasrane media. Tak zawsze robią. Piszę ze większosć mediów jest zakłamane, a najbardziej GW i Tvn. GW i Tvn to najbardziej AntyPolskie media ;/ czemu nie pokazali ile tak naprawdę przyszło Patriotów? Ci co walczyli z policją i antifą tak samo są Patriotami! Chwała Im za to!

po prostu człowiek jest bezradny bo system nasz wykancza wiec tak sie ludziska rozładowuja poprzez agresje i nie danie sobie w kasze dmuchac :)

Gość ptasiek nastroszony
na jakiej podstawie lud pracujacy mający dwa zęby do zatrzymywania fusów odc herbaty z gilem wiszącym u nosa może tak twierdzić skoro ledwo co prognozę pogody jest w stanie zrozumieć. to media dla Ludzi inteligentnych i mądrych.

Swoją drogą to ta antifa pod dowództwem Donalda Tuska i wcześniej zawsze była cieńka jak dupa węża :D co to dymu to policja i antifa sprowokowały zadymę. Patrioci chcieli sobie uczcić Dzień Niepodległości a kolorowa niepodległa zablokowała przemarsz ;/ jakby to kolorowa niepodległa robiła marsz a Patrioci by zablokowali to zomo i ormo by wjechało w Patriotów ;/

Gość na serio jesteś wypluty
:D

mylicie patriotyzm z nacjonalizmem. polska dla polakow itd 🖐️ jesteś mentalnym drechem, pokazywali w tvn grupe , kolumny ludzi z flagami, idacy n ormalnie. w spokoju. z ODSŁONIETYMI TWARZAMI ...to moze i byli patrioci,. nie wiem nie znam ich na podstawie tego ze ktos idzie w tlumie z flagą nie da sie stwierdzic czy jest patriotą ale i co demolowali warszawe i anpierdalali policję i kazdego kto sie nawinal i mial pecha i nie uciekl to na pewno nie sa patrioci:D tylko tępe drecholstwo i chuligani. wszystkich tych co zamiast sie rozejsc atakowali policję i rzucali kostką brukkoą powinni na rok ciezkie roboty tam by sie wyładowali i wyszumieli... nie potrzebny mi byl obraz z tvn i relacja z gw bo jestem z mazowieckiego i bylem tego dnia w warszawie i widzialem na własne oczy tych kurwa "patriortów" zwykłe drechy.

Gość ptasiek nastroszony
a w czym to niby to narodowe polactwo jest lepsze od tego kolorowego polactwa? podobno chcieliście wolności , tolerancji i poszanowania odmiennosci. podobno....swoje frustracje zabiedzone złodziejaszki w stanie spoczynku [ bo aktualnie nie ma kogo z czego okraść ] wylewają na wszystkich wokoło a przecież Ci kolorowi też płacą podatki być może uczciwiej postępują od tych nawiedzonych narodowych... to dzielenie Ludzi na gorszych i lepszych poprzez obranie zupełnie mylnej kategoryzacji

hmmm w tym jednym sie z toba zgadzam. że najpierw byl marsz narodowców, prawicy. byli pierwsi. nie powinno byc zgoduy na ZADNA kontrmanifestacje lewicy!!! i odwrotnie, jak antifa sobie zglosi parade to narodowcy nie moga jej blokowac legalnie. niech robią w innym miescie albo zupelnie innejczesci miata po drugiej stronie wisly... no ale jesli chodzi o cała resztę to jestes pojebany🖐️ i mysle ze to prowokacja z tymi patriotami co tam sie napierdalali w wawie:D:D:D: nie mozliwe bys byl az tak głupi

Gość MAGILLA
Bo jest wlasnoscia IZRAELA nas ma nie być ludzie niewidezicie luknijcie youtube Numery PESEL znane IZRAELOWI