Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet przed 30

po 2 latach odezwala sie do mnie byla dziewczyna

Polecane posty

Gość muślim
"dcdds u mojego chlopaka w rodzinie byla taka akcja z jego bratem zareczyl sie z nia, bachora traktowal jak swoje, a ta poleciala do innego przy peirwszej okazji" Napisz coś więcej bo to ciekawe, można się wiecej nauczyć.

Gość może to twoje dziecko???
prawda wyjdzie na jaw jak zobaczysz dziecko, czy jest podobne:)

Tylko patrzeć jak nie bedzie chciał do niej wrocić zaraz powie że to jego dziecko i bedzie mial następny dylemat na kafe

Gość Befele
Mężczyznom bardzo trudno przychodzi wybaczyc zdradę kobiet - i raczej wszytsko kończy się rozpadem związku. Natomiast kobiety często wybaczają i trwają w tych relacjach (mniej lub bardziej udanych). Wniosek z tego że zdrada kobiet to co innego niż zdrada mężczyzn. Kiedy mężczyzna zdradza to jest to mniejsze zło, niż jak zdradza kobieta. Same kobiety to potwierdzają, często sypiając nadal z tymi facetami co zdradzili ją z inną. Jej nie przeszkadza wtedy że on miał inną. Natomiast mężczyzna zdradzony po prostu brzydzi się takiej kobiety i nie jest w stanie z nią być ani tym bardziej sypiać. Nie ma równości pomiędzy zdradą kobiety a zdradą mężczyzny. Bo spust zawsze odbywa się w ciele kobiety. To ona przyjmuje spermę do siebie.

to nie jest dobry pomysł.zostawiła cię po 5 latach dla innego. Zraniła cię. A teraz nagle sobie o tobie przypomina. A może liczy na to że będziesz wychowywał jego dziecko

Autor wysyla sms czy to jego bo tak na kafe mu powiedzieli a zdrada to zdrada i nie ma tu podzialu na kobiety czy facetow

Gość .............875342
szczerze odradzam Ci taki związek. Sama odeszła , a teraz , gdy jej się nie udało szuka pocieszenia u Cb bo wie, ze ja kochałeś i , że wrócisz.. Gdyby nie to , że tamten ją tłukł wcale by nie pomyślała o Tobie. o tym jak cierpisz, co się z Tb w ogóle dzieje, ale jak jej sie nie powiodło teraz próbuje pięknymi opowieściami Ciebie odzyskać. Mogła wcześniej o tym pomyśleć. Wątpie, że Cie kocha. Nie ma gdzie się podziać z dzieckiem więc padło na Ciebie. Skad możesz mieć pewność, że kiedyś znów nie zostawi Cie dla innego ?? Miej honor i podziękuj jej ....

Gość czlowieku iz po rozum do
glowy. Przeciez to jasne o co chodzi. Zostawil ja z dzieckiem no i szybciutko odechcialo sie dziewczynie motylkow w brzuchu. Bo motylkami dzieciaka nie nakarmisz ani nie wychowasz. Chce wrocic do ciebie, bo jest ciebie pewna. Ze zawsze bedziesz jej pomagal i o to chodzi. No ale skoro chcesz byc wykorzystywany to twoja decyzja. Tylko blagam cie, bie wierz w bzdury,ze ona cie kocha.

Gość asiek121212
Hmmm. ja zdradziłam po 4-rech latach związku. Odeszłam do innego i 10miesięcy byłam z tym "nowym" chłopakiem, i jak się okazało poszedł później do innej dziewczyny!! byłam załamana:( zadzwoniłam do swojego byłego chłopaka z tym co byłam 4-ry lata i mi wybaczył tamta zdradę!! Obecnie od powrotu jesteśmy 3 lata!! Za rok ślub:D nie wyobrażam sobie życia już bez niego!! KOCHAM GO!! i nie w głowie mi romanse!! teraz bardziej doceniam GO!! I nie wyobrażam sobie żebym miała być z innym facetem!! Moim zdaniem doceniłam to co straciłam i na pewno już nie pozwolę na to, żebym miała stracić MOJEGO UKOCHANEGO drugi raz!!!

Gość asiek121212
tylko ja właśnie nie zaszłam w ciążę:)

Gość .............875342
---> asiek miałaś szczeście , widać kochał Cię bardzo.... ale ciekawe czy byś o nim pomyślała, gdyby tamten nie zostawił Cie dla innej.. :P dziwie się takim ludziom,że wybaczają .. naprawdę..

Gość Befele
Ludzie wybaczają, bo nikogo nadal nie mają. Jakby mieli to by powitali zdrajców paroma ciepłymi słowami a nie przyjmowali ich do siebie. Wiedzę, że z tych tu historii (jesli prawdziwe) zdrada popłaca. Bo nie ma negatywnych skutków dla zdrajcy. Nic się nie dzieje.

Kiedyś za zdrade kazali rostrzelaniem a w krajeach konserwtywnych każą ukamieniowaniem co prawda zdrada zdradze nie zawsze równa ale to jednak zdrada :)

Gość o maj god o maj god
moze wzial kalendarz i liczy, bo moze tojego dziecko hahaha

Gość Pallikot
No i tak to wygląda ! Na bezrybiu i rak ryba. Panienka się zakochała w łobuzie, a ty masz być ostatnią deską ratunku, żeby utrzymać ją i dziecko, które nie jest twoje. Zwykłego leszcza szuka. W ostateczności zna cię i wie jak smakujesz, a ty masz być osiołkiem pociągowym. Teraz po w"wielkiej Miłości" z tamtym łobuzem będziesz dla niej dobrą cichą przystanią. :(

Gość olej ja
niech cierpi szmata i widzi co stracila:)

Gość gość
bron panie boze !!! nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki,ja to kiedys zrobilem i wiem ze to blad .odseparuj sie od tego ! uwolnij mysli !!

Gość gość
myślisz ze autor czekal 7 lat na twój post ?!

Gość gość
Haha :D Może ktoś inny ma teraz ten problem :)

Gość gość
11'10 uwolnij myśli ha ha

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co ona o Tobie myśli, co czuje, czy jest szansa na związek, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl