Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala0102

jak zorganizować nasze życie żeby nikt nie cierpiał?

Polecane posty

Gość natala0102

Mąż nie rozmawia z moimi rodzicami, obie strony nie chcą się już znać. My z mężem wyprowadzamy się - będziemy wynajmować. Mąż jest winny całej afery. Ja jedynie sama będę z dzieckiem odwiedzała mój rodzinny dom bo mąż nie chce i moi też tego nie chcą i do mnie też nie przyjadą. Jak to będzie w święta itp. To chora sytuacja. :(

Gość natala0102
czy ktoś coś doradzi? skomplikowane to moje życie

Gość margaretta26
jeśli mąż jest winny to już nie człowiek do życia proste

możesz mi nie uwierzyc, ale po paru latach- wszystko pójdzie w zapomnienie i dogadają się. wiem, że na początku to będzie trudne, ale zobaczysz, w końcu się dogadają.

Gość esteerka34
to zależy o co poszło po pierwsze winnego sie nie wybiera moje dzieci wychowały sie bez ojca i są mi za to ogromnie wdzieczne a ja tez odżyłam tylko potrzeba czasu a to że idą świeta i ci bedzie trudno to mnie nie rozsmieszaj świeta swieta i po swietach wroci szara rzeczywistość

Gość natala0102
natala0102 a mozesz napisac o co poszło?

Gość natala0102
dziękuję za odp. Oni nigdy się nie pogodzą, nie będą utrzymywać ze sobą kontaktów nawet oficjalnych to pewne. Chodzi mi o to że nie wiem czy wytrzymam to, że nigdy nie spędzimy Wszyscy Razem np. świąt czy urodzin dziecka. Tak bardzo chciałabym mieć normalną rodzinę. Nie czuję się niczemu winna a tak czy siak cierpieć będę głównie ja

Gość natala0102
natala0102 no to zostan z rodzicami skoro i tak bedziesz cierpiec to po co nie winni ludzie mają też cierpieć skoro jest męża wina

Gość ,.,.,..,bghfhhuyh
Zależy co się stało.