Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

skąd to larum i zamieszanie po

Polecane posty

wystąpieniu sikorskiego? niech ktoś mi wskaże choć jeden element konkret w jego wypowiedzi który jest szkodliwy dla polski??? dla przypomniania ogolnie o tym Radosław Sikorski podczas poniedziałkowego wystąpienia "Polska i przyszłość Europy" na forum Niemieckiego Towarzystwa Polityki Zagranicznej zaproponował zmniejszenie i jednoczesne wzmocnienie Komisji Europejskiej, ogólnoeuropejską listę kandydatów do Parlamentu Europejskiego, połączenie stanowisk szefa KE i prezydenta UE. Wzywał Niemcy do obrony strefy euro, której upadek zdefiniował jako największe zagrożenie dla Polski. Sikorski apelował do Niemiec o ratowanie strefy euro. Mówił, że Unia ma do wyboru albo głębszą integrację, albo rozpad. Ocenił, że jeśli KE ma odgrywać rolę nadzorcy gospodarczego, komisarze powinni być autentycznymi liderami, obdarzonymi autorytetem, osobowością, charyzmą - wszystko po to, by byli "prawdziwymi reprezentantami interesów europejskich". co w tym widzicie szkodliwego dla polski??? kokretnie ktory fragment i dlaczego? pytam po forach pisowskich i nikt nie umie udzielic odpowiedzi. od razu ban albo ignor albo wyzwiska... a ja pytam poważnie.

Tu się nie ma nad czym zastanawiać, gdyby nawet Sikorski przez godzinę opowiadał o upodobaniach kulinarnych swojego psa to i tak Jaro by go o zdradę do Trybunału podawał.

Gość zatrzask
Ksiądz Mirosław a ilu tatusiów miałeś, że taki mądry jesteś ?

No może i jest, ale przynajmniej nie wyskakuje co drugi dzień z nową teorią spiskową.

no gdzie te konkrety???? bo od polityków nie usłyszałem co konkretnie w wypowiedzi sikorskiego było szkodliwe dla polski! która propozycja???? może od tych atakujących na forach w necie ludzi sie dowiem. ale pewnie nie:D