Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KinoManiaOk

Czy zdrade emocjonalna latwiej wybaczyc niz fizyczna?????

Polecane posty

Gość KinoManiaOk

Jak w temacie. Wspomne tylko ze to ja zdradzilam:(

Gość Który pan mi odpowie ...
Żartujesz. Nie ma zdrady emocjonalnej, jest tylko zdrada fizyczna. Koniec kropka.

Gość mi_rabelek
żadnej zdrady nie da się wybaczyć , można próbować ale się nie da

Gość oietusk
to zależy od osoby zainteresowanej.

Gość Który pan mi odpowie ...
Ale o co chodzi z tą emocjonalną zdradą? Zauroczyłeś się kimś??? To nie jest przecież zdrada.

Przezylam zdrade emocjonalna i nie bylo to nic milego. ale latwiej wybaczyc niz zdrade fizyczna

Dużo zależy od okoliczności - jak przy każdej zdradzie. Jeżeli była to zdrada na zasadzie usilnego dążenia do kontaktu i brania pod uwagę zakończenia wcześniejszego związku to może być ciężko.

Gość KinoManiaOk
"Dużo zależy od okoliczności - jak przy każdej zdradzie. Jeżeli była to zdrada na zasadzie usilnego dążenia do kontaktu i brania pod uwagę zakończenia wcześniejszego związku to może być ciężko." Nie nie bylo to tak ze chcialam sie spotkac, poprostu sie wkrecilam w ta rozmowe, sklamalam ze jestem sama, a mam mezczyzne z ktorym jestem 2 lata. Rozmawialm z tamtym o sexie, on chcial sie spotkac ale ja nie chcialam zdradzic swojego faceta, kocham go. A dlaczego to zrobilam to sama nie wiem:( mam reraz straszne wyrzuty sumienia:(.

Gość bccccccccccccccccc
Ale zauroczylas sie? Czy tylko pisalas, z ciekawosci i glupoty? Bo to roznica. W drugim przypadku to zdrada nie jest, sama zalujesz, ucielas to-masz nauczke i oby ci sie nie zachcialo wiecej takich wyskokow.

Gość KinoManiaOk
nic sie nie zauroczylam' zero. Poprostu glupota moja>cholerny blad,zaluje bardzo. Przechodze katusze przez to co zrobilam:( nigdy bym sie z tamtym nie spotkala,nie wiem dlaczego wogole to zrobilam,nie umiem sobie na to pyt odp:(

Gość bccccccccccccccccc
No to nie rozumiem tematu-czy zdrade emocjonalna bla bla bla.... Skoro nie zauroczylas sie. Zdrady nie bylo. Jedynie Twoja glupota i ciekawosc. Tak to jest w dobie latwego dostepu do netu-ludziom odpierdala :( Na przyszlosc nie rob tak wiecej. Masz wyrzuty sumienia-a to dobry znak.

Gość danusia787
dla facetów nie ma czegoś takiego jak zdrada emocjonalna... jak inny facet cie nie przeleciał- wszytko jest OK;/

Gość KinoManiaOk
kurcze ale ja strasznie to przezywam:( jakbym naprawde go zdradzila fizycznie:o a nawet o tym nie myslalam:o od niedzieli nie moge normalnie funkcjonowac:( jaka glupia jestem boze:( on byl naprawde zly i przykro mu bylo' a rozmawiac normalnie bedziemy dopiero jak w piatek wroci...boje sie spojrzec mu w oczy'boje sie ze nie bedzie chcial mnie dotknac:( dzis dzwonil,powiedzial ze kocha mnie mimo tego co mu zrobilam:o a sumienie chyba mnie zezre:o mam dosc tej syt:( nigdy wiecej czegos takiego nie zrobie:o

Gość bccccccccccccccccc
To po co sie przyznalas? Teraz zasialas ziarno niepewnosci.... Skad on moze wiedziec, ze nie klamiesz, ze to tylko z glupoty bylo i nie zauroczylas sie? Na bank nadszarpnelas jego zaufanie.

Gość KinoManiaOk
musialam sie przyznac,tamten psychol tak sie napalil i chcial sie spotkac,ja w koncu sie przyznalam ze mam kogos i nie zamierzam go zdradzac,ten sie wkurzyl i znalazl mnie na nk, tam przez moj profil znalazl mojego faceta:o napisal mi na gg ze jak sie nie spotkamy to on napisze do mojego i powie jaka jestem:o nie mialam wyjscia,lepiej zeby sie ode mnie dowiedzial a nie od niego:( no i powiedzialam...moj powiedzial ze wlasnie nadszarpnelam jego zaufanie,wczesniej ufal mi bardzo:(. Teraz ciezko bedzie,boje sie ze bedzie mi to wypominal:o

Gość bccccccccccccccccc
No to na wlasne zyczenie spieprzylas swoj zwiazek. Nie zdziw sie, kiedy twoj facet odejdzie. Moze nawet mowi, ze cie kocha w pierwszym szoku, ale zacznie nad tym intensywnie myslec i mozesz miec pozamiatane. Celowo zapytalam, czemu mu powiedzialas. zalozylas taki temat juz, prawda? I czego oczekujesz? Spieprzylas i teraz wszystko w rekach twego faceta-my nie iwemy, czy ci wybaczy. sorry, nie pociesze Cie-bedzxie ciezko i musisz sie liczyc z tym, ze za chwilowa glupote stracisz swojego faceta.

Gość KinoManiaOk
tak zalozylam juz wczesniej taki temat. Pierwszy szok jego byl w niedziele ' rano gdy mu powiedzialam' wieczorem jeszcze pisal ze jest ok,ze kocha ipt,ze cieszy sie ze to zrozumialam ze mnie kocha..... W poniedzialaek juz slow kocham nie bylo wcale do dzis ,dzis dzwonil i powiedzial ze ufac bedzie mu ciezko' ale nie chce sie rozstawac bo kocha mnie' ze nuie potrafiprzestac' ze w sumie nie zdradzilam go bo nie spotkalam sie z tamtym....mowi ze bedzie dobrze,znam go juz dwa lata,i moge sie spodziewac ze wypomni mi to nie raz,ale raczej nie odejdzie. A napisalam tutaj nie wiem po co:o poprostu chcialam to z siebie wyrzucic:o debilizm straszy wiem:o