Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe

dziś andrzejki

Polecane posty

🌼

Dziś imieniny Andrzeja Leppera, który się powiesił w łazience. I spokój ma już. A inni?

Gość dlaczego masz....
dzień dobry owieczko co porabiasz w ten andrzejkowy wieczór?

Gość dlaczego masz....
myslisz ze sam sie powiesił czy ktos mu pomógł ?

No wiesz nawet bym gdzies poszła - powróżyć sobie - takie rzeczy. TAKIE PIERDOŁy bo ile mam lat - a jakie macie i znacie wróżby andrzejkowe? Ja tylko z butami, ale to bez sensu. A wy? ps. jeszcze lanie wosku - tylko zapomniałam po co się leje ten wosk.

Nie twierdzę że sam ani też nie twierdzę, że ktoś mu pomógł. Nic z tego. Uważam, że wszystko przez rusztowanie - SZAFOT POLITYCZNY , że miał iść na polityczny szafot i tak się powiesił tym rusztowaniem i złymi życzeniami bo w sumie taki szczery, życzliwy człowiek. I arystokrata ANDRZEJ LEPPER.

Gość żona andrzeja
Andrzej wrócił pijany jak świnia,tzn mój mąż.Może sobie powróżę czy jutro będzie miał dużego kaca? Och jak ja tego pragnę

Nie rozumiem co masz na myśli żono Andrzeja. Zajmij się dzieckiem. Miejmy nadzieję, ze twoje - tak jak je urodziłaś. Ze to ci dali w szpitalu co urodziłaś i tyle. I koniec. A jeśli nie to idż i zrób badania genetyczne. Czym ja zamierzam żyć się dowiem? Andrzejem Lepperem i pewną prawdą o zyciu, że czasem na papierze pisze TWOJE DZIECKO, a jednak nie twoje dziecko - jednak cudze dziecko. I wiecie bo ja nie poszłam na geny - takie rzeczy robić. Ach to lepiej mieć garnki z aluminium choć jeszcze lepiej byłoby być ogrodniczką. Malutką czyściutką schludniutką ogrodniczką 🌼

Gość dlaczego masz....
wosk polej przez klucz i z tego wyjdzie jakas woskowa figura trzeba ja poogladac w ten sposób zeby widziec jej cień na scianie w tym cieniu jest zaklęta przyszłosc

Gość dlaczego masz....
arystokrata to on nie był ale dobre serce dla innych miał jak zaden inny z naszego parlamentu

Zastanawiam sie wiecie jakie ja bym miała dzieci gdyby mi wyszedł kiedyś mój plan na zycie - bezsensowny jak całe moje życie. Wiecie jakie? Takie ... nie wiem... nie urodziłyby się. Za dużo bym chciała. Po matce bez męża z mężem bez dzieci. Za głupia byłam. Ale nie miałam pracy stalej - co robić? Bo gdybym miała pracę stała to po mnie, a bez pracy stałej WŁAŚCIWIE CZEMU - powrócę jeszcze do tego tematu na moim blogu - CZYCOSSIEZMIENIŁO - ale to za chwilę. Bo jednak nie zamierzam odpuścić polskiej oświacie, a dzisiejszy dzien tak pobudza mnie do podjęcia aktywności umysłowej i pomszczenia BRAKU MATURY pana Andrzej Leppera. Śp. Andrzeja Leppera. Bo jednak nie miał tej matury i jakąś drogę życiową obrał, a niejeden mój uczeń to zwykła zakała, do której nie przyznam się i tyle. Jeśli to jest pewna manifa i decyzja życiowa.

No Andrzej Lepper parlamentarzystą był i tak sie zastanawiam w to jakże polskie świeto co dalej? NIe tylko z samoobroną ale też może z jakąs alternatywą dla UE. Po co te wybory były. Przydałaby się jakas Samobrona, że np. rolnictwo żle ma się z unią, nie tędy droga. Nawet pasowałaby gazetka MONITOR - po Stanisławie Auguście Poniatowskim i tyle. ??? Taka sugestia w Andrzejki. Jakie wrózby dla Polski?

Brakuje mi wiecie tej gazetki MONITOR i powrotu do Stanisława Augusta Poniatowskiego oraz obiadów czwartkowych. Może w Łazienkach królewskich w Warszawie możnaby podjęć co jakiś czas komisarzy unijnych i porozmawiac o problemach rolnictwa polskiego. Stanisław August nie miał na to czasu - ale Rosję miał - powazne i dobre miejsce do spotkania a także możnaby wyremtować ładnie te łazienki ale nie za pieniądze unijne bo to spotkanie w hotelu, ale ładnie je wyremontować i zaprosić komisarzy do spraw rolnictwa. Tylko wiecie - kasa polska i można tam się spotkać, a tak to nie za bardzo.

Brakuje mi wiecie tej gazetki MONITOR i powrotu do Stanisława Augusta Poniatowskiego oraz obiadów czwartkowych. Może w Łazienkach królewskich w Warszawie możnaby podjęć co jakiś czas komisarzy unijnych i porozmawiac o problemach rolnictwa polskiego. Stanisław August nie miał na to czasu - ale Rosję miał - powazne i dobre miejsce do spotkania a także możnaby wyremtować ładnie te łazienki ale nie za pieniądze unijne bo to spotkanie w hotelu, ale ładnie je wyremontować i zaprosić komisarzy do spraw rolnictwa. Tylko wiecie - kasa polska i można tam się spotkać, a tak to nie za bardzo.

Wiecie co - ta jego kochanka - tego Leppera - Agnieszka Śmieszka - tak pasuje - to mieliście ja NAZWAĆ caryca i tak w gazetach opisać. Brak polotu. A np. muzeum Andrzeja Leppera czy jakaś aula czy hala i tam zaprosić komisarzy unijnych - takie coś. No jak nie Łazienki - one podobno się rozlatują. To mnie martwi - kiedyś się tam przejadę jak to wyglądają te Łazienki. I tyle.

Wiecie co wy musicie w Polsce na kogoś tę Unię zwalić i W ZASADZIE wpędził was w to pieklo Kwasek, ale cóz... zostaje Lepper bo nie żyje. No i tego się trzymajcie i tak wam nie da rady rodzina królewska - ci sławni politycy was ROZKWASZĄ za tego Kwaska a tak go mogą jedynie gdzies i tak dalej. No ale... Leppera i tak nie ma i tyle. No i dalej można tańczyc i obgadywać się. Czemu nie? Plus ploty. Moja matka lubila tańczyć się dowiem - jak ona tańczyła... tańczyła jak Stefcia TRĘDOWATA. i tyle :(

A takie coś? Czemu tego nie operuje doktor House? Takie coś nie. DIAGNOZA wiecie. Na to musicie zwrócić uwagę. DIAGNOZA - nie obchodziła go diagnoza i dlatego poszedł ze studiów - czy on w ogóle ma studia ten doktor House? Jak uważacie? Może zamiast tego byłby lepszy film o rakach świata? Kto wie. http://www.youtube.com/watch?v=MHjXfPWJZKQ&feature=fvwrel

Wiecie ja po tygodniu nie uciekłam z tego ogrodnictwa w Niemczech bo ja po prostu ZA DOBRA dla Agnieszki Smieszki i nie wiedziałam jaka jest prawda o niej i tyle. I to wszystko. Bo ona może być, a ja nie. I to dla rodziny królewskiej. To jest juz skandal - NA SZCZĘŚCIE nie mam ochoty tam jechać, ale ona wiecie jest poszukiwana w USA przez Interpol - czy oni są normalni? I tyle :( Jedyne co mogą to zadzwonić i ja wsadzić i tyle. I to wszystko i nic bym nie napisala I myślę, ze do dziś bym pracowała. No i to widać jaka ona jest pracowita i w ogóle dobrze życzy wszystkim, a kumata - ja nie mogę. A ja nie miałam z nia pisac bo wszyscy tam są pod jej urokiem. I słusznie się dowiem. Nawet miała w USA dziecko - tak sobie radziła w życiu. No ale mną do biura to juz sobie mogła sama wymyślić. A ja jestem złodziejka no wiecie - bez przesady. Ja - może tak - nie mam tytułu SIR i tyle. A ona tez się dowiem i umie się zachować a jak coś to śpi w aucie... w autobusie - no to miała mieć domek w Australii. I nie tylko ona. HAHAHA :( I tyle wam napiszę - o niedoszłej...lekarce i tyle :(

Z jej myśleniem wiecie w tych Niemczech MAŁY DOMEK w Australii i może być. A ja nawet wtedy się dowiem za złą opinie od Kaina. OD kogo? Kain jest tylko 1 i tyle. Bo mi chciał pomóc - jak ci złodzieje z Jana Pawła 2 i oszuści. I tyle. Ja tylko na chwilę żeby nie było, ze nic nie zrobiłam na miejscu i tyle. A reszta co? A dojazdu nie było i czemu ten proces trwał rok i tyle :( I co poza tym? A sama nie wiem. Też nie zostałam lekarką. Ciekawe czemu i tyle :(

Tam sie jest tydzień w tym ogrodnictwie i jedzie się dalej. Nic więcej tam nie ma. Dobrze , że taka jedna juz nie żyje bo by ją tam wysłał. Do pracy fizycznej - takie ma przez nią dziecko. I tyle. Ale wystarczyło żeby wziął i te penisy wysadził w luft. Tylko tyle. To za brak matury sie dowiecie. No tak - ale to miał se zdać jak młodszy 6 lat pózniej - rok , dwa - 6 lat póżniej. I to nauczycielka taki miała rozum. Rok tylko pracowała sie dowiecie. Rok - a co ona się porównuje do tego Karola z kasą męża po podstawówce. No się dowiem to tak akurat. No hmmm... nie za bardzo mi to tak akurat. No to ona też po tej podstawówce. I sie dowiecie , że musieli mnie spławić bo bym im dom zdemolowała. Ich piękny domek. Oni mieli sie ODWALIĆ i to wszystko. I tak tam nikomu potrzebna nie byłam, ale takie coś. Mówię wam - ten Kevin jest bez diagnozy W HOLANDII bo w USA to on diagnozę miał. Stąd ma usunięte ciąże i tyle. A to i tak z gwałtów i tyle :( Wszystko co on zrobił i tyle mnie to obchodzi w sumie :(

Oni dla mnie wiecie w tej Anglii maja straszne narośla - straszne raki twarzy - nie rozumiem co mówią, a oczu nie widac.Odżywiają się przez rury. Jedyne co mają to genitalia. A w Polsce to samo. Niektórzy przynajmniej. Choć syn Poniatowskiego... co o takim gościu myśleć. Bardzo on miał przemyślany temat dzieci a tak wysoko doszedł. A ja znowu do niczego po studiach. A on bez matury - niezłe. Bo czemu wolę młodszego brata - bo ma maturę i tyle. I to jedyny powód. Bo też miał sobie coś poczytac jak go to wyzywają i zaminić to na CARA ROSJI. Albo...Rasputuna. Rasputin z Holandii.