Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prawdziwaiiiindiankazkafe

dzi艣 andrzejki

Polecane posty

馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dzi艣 imieniny Andrzeja Leppera, kt贸ry si臋 powiesi艂 w 艂azience. I spok贸j ma ju偶. A inni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego masz....
dzie艅 dobry owieczko co porabiasz w ten andrzejkowy wiecz贸r?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego masz....
myslisz ze sam sie powiesi艂 czy ktos mu pom贸g艂 ?

Udost臋pnij ten post

No wiesz nawet bym gdzies posz艂a - powr贸偶y膰 sobie - takie rzeczy. TAKIE PIERDO艁y bo ile mam lat - a jakie macie i znacie wr贸偶by andrzejkowe? Ja tylko z butami, ale to bez sensu. A wy? ps. jeszcze lanie wosku - tylko zapomnia艂am po co si臋 leje ten wosk.

Udost臋pnij ten post

Nie twierdz臋 偶e sam ani te偶 nie twierdz臋, 偶e kto艣 mu pom贸g艂. Nic z tego. Uwa偶am, 偶e wszystko przez rusztowanie - SZAFOT POLITYCZNY , 偶e mia艂 i艣膰 na polityczny szafot i tak si臋 powiesi艂 tym rusztowaniem i z艂ymi 偶yczeniami bo w sumie taki szczery, 偶yczliwy cz艂owiek. I arystokrata ANDRZEJ LEPPER.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona andrzeja
Andrzej wr贸ci艂 pijany jak 艣winia,tzn m贸j m膮偶.Mo偶e sobie powr贸偶臋 czy jutro b臋dzie mia艂 du偶ego kaca? Och jak ja tego pragn臋

Udost臋pnij ten post

Nie rozumiem co masz na my艣li 偶ono Andrzeja. Zajmij si臋 dzieckiem. Miejmy nadziej臋, ze twoje - tak jak je urodzi艂a艣. Ze to ci dali w szpitalu co urodzi艂a艣 i tyle. I koniec. A je艣li nie to id偶 i zr贸b badania genetyczne. Czym ja zamierzam 偶y膰 si臋 dowiem? Andrzejem Lepperem i pewn膮 prawd膮 o zyciu, 偶e czasem na papierze pisze TWOJE DZIECKO, a jednak nie twoje dziecko - jednak cudze dziecko. I wiecie bo ja nie posz艂am na geny - takie rzeczy robi膰. Ach to lepiej mie膰 garnki z aluminium cho膰 jeszcze lepiej by艂oby by膰 ogrodniczk膮. Malutk膮 czy艣ciutk膮 schludniutk膮 ogrodniczk膮 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego masz....
wosk polej przez klucz i z tego wyjdzie jakas woskowa figura trzeba ja poogladac w ten spos贸b zeby widziec jej cie艅 na scianie w tym cieniu jest zakl臋ta przysz艂osc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego masz....
arystokrata to on nie by艂 ale dobre serce dla innych mia艂 jak zaden inny z naszego parlamentu

Udost臋pnij ten post

Zastanawiam sie wiecie jakie ja bym mia艂a dzieci gdyby mi wyszed艂 kiedy艣 m贸j plan na zycie - bezsensowny jak ca艂e moje 偶ycie. Wiecie jakie? Takie ... nie wiem... nie urodzi艂yby si臋. Za du偶o bym chcia艂a. Po matce bez m臋偶a z m臋偶em bez dzieci. Za g艂upia by艂am. Ale nie mia艂am pracy stalej - co robi膰? Bo gdybym mia艂a prac臋 sta艂a to po mnie, a bez pracy sta艂ej W艁A艢CIWIE CZEMU - powr贸c臋 jeszcze do tego tematu na moim blogu - CZYCOSSIEZMIENI艁O - ale to za chwil臋. Bo jednak nie zamierzam odpu艣ci膰 polskiej o艣wiacie, a dzisiejszy dzien tak pobudza mnie do podj臋cia aktywno艣ci umys艂owej i pomszczenia BRAKU MATURY pana Andrzej Leppera. 艢p. Andrzeja Leppera. Bo jednak nie mia艂 tej matury i jak膮艣 drog臋 偶yciow膮 obra艂, a niejeden m贸j ucze艅 to zwyk艂a zaka艂a, do kt贸rej nie przyznam si臋 i tyle. Je艣li to jest pewna manifa i decyzja 偶yciowa.

Udost臋pnij ten post

No Andrzej Lepper parlamentarzyst膮 by艂 i tak sie zastanawiam w to jak偶e polskie 艣wieto co dalej? NIe tylko z samoobron膮 ale te偶 mo偶e z jak膮s alternatyw膮 dla UE. Po co te wybory by艂y. Przyda艂aby si臋 jakas Samobrona, 偶e np. rolnictwo 偶le ma si臋 z uni膮, nie t臋dy droga. Nawet pasowa艂aby gazetka MONITOR - po Stanis艂awie Augu艣cie Poniatowskim i tyle. ??? Taka sugestia w Andrzejki. Jakie wr贸zby dla Polski?

Udost臋pnij ten post

Brakuje mi wiecie tej gazetki MONITOR i powrotu do Stanis艂awa Augusta Poniatowskiego oraz obiad贸w czwartkowych. Mo偶e w 艁azienkach kr贸lewskich w Warszawie mo偶naby podj臋膰 co jaki艣 czas komisarzy unijnych i porozmawiac o problemach rolnictwa polskiego. Stanis艂aw August nie mia艂 na to czasu - ale Rosj臋 mia艂 - powazne i dobre miejsce do spotkania a tak偶e mo偶naby wyremtowa膰 艂adnie te 艂azienki ale nie za pieni膮dze unijne bo to spotkanie w hotelu, ale 艂adnie je wyremontowa膰 i zaprosi膰 komisarzy do spraw rolnictwa. Tylko wiecie - kasa polska i mo偶na tam si臋 spotka膰, a tak to nie za bardzo.

Udost臋pnij ten post

Brakuje mi wiecie tej gazetki MONITOR i powrotu do Stanis艂awa Augusta Poniatowskiego oraz obiad贸w czwartkowych. Mo偶e w 艁azienkach kr贸lewskich w Warszawie mo偶naby podj臋膰 co jaki艣 czas komisarzy unijnych i porozmawiac o problemach rolnictwa polskiego. Stanis艂aw August nie mia艂 na to czasu - ale Rosj臋 mia艂 - powazne i dobre miejsce do spotkania a tak偶e mo偶naby wyremtowa膰 艂adnie te 艂azienki ale nie za pieni膮dze unijne bo to spotkanie w hotelu, ale 艂adnie je wyremontowa膰 i zaprosi膰 komisarzy do spraw rolnictwa. Tylko wiecie - kasa polska i mo偶na tam si臋 spotka膰, a tak to nie za bardzo.

Udost臋pnij ten post

Wiecie co - ta jego kochanka - tego Leppera - Agnieszka 艢mieszka - tak pasuje - to mieli艣cie ja NAZWA膯 caryca i tak w gazetach opisa膰. Brak polotu. A np. muzeum Andrzeja Leppera czy jaka艣 aula czy hala i tam zaprosi膰 komisarzy unijnych - takie co艣. No jak nie 艁azienki - one podobno si臋 rozlatuj膮. To mnie martwi - kiedy艣 si臋 tam przejad臋 jak to wygl膮daj膮 te 艁azienki. I tyle.

Udost臋pnij ten post

Wiecie co wy musicie w Polsce na kogo艣 t臋 Uni臋 zwali膰 i W ZASADZIE wp臋dzi艂 was w to pieklo Kwasek, ale c贸z... zostaje Lepper bo nie 偶yje. No i tego si臋 trzymajcie i tak wam nie da rady rodzina kr贸lewska - ci s艂awni politycy was ROZKWASZ膭 za tego Kwaska a tak go mog膮 jedynie gdzies i tak dalej. No ale... Leppera i tak nie ma i tyle. No i dalej mo偶na ta艅czyc i obgadywa膰 si臋. Czemu nie? Plus ploty. Moja matka lubila ta艅czy膰 si臋 dowiem - jak ona ta艅czy艂a... ta艅czy艂a jak Stefcia TR臉DOWATA. i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Ciekawe czy w USa wychoduj膮 kiedy艣 TAKIEGO koguta? Ciekawe , nie? Tylko ro艣liny i nie wiadomo co. A TAKI kogut. A mo偶e to jest prawda? Mo偶e ju偶 taki istnieje? Wiecie co艣 o tym? http://www.youtube.com/watch?v=bnSkQnmczmM&feature=related

Udost臋pnij ten post

A takie co艣? Czemu tego nie operuje doktor House? Takie co艣 nie. DIAGNOZA wiecie. Na to musicie zwr贸ci膰 uwag臋. DIAGNOZA - nie obchodzi艂a go diagnoza i dlatego poszed艂 ze studi贸w - czy on w og贸le ma studia ten doktor House? Jak uwa偶acie? Mo偶e zamiast tego by艂by lepszy film o rakach 艣wiata? Kto wie. http://www.youtube.com/watch?v=MHjXfPWJZKQ&feature=fvwrel

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja po tygodniu nie uciek艂am z tego ogrodnictwa w Niemczech bo ja po prostu ZA DOBRA dla Agnieszki Smieszki i nie wiedzia艂am jaka jest prawda o niej i tyle. I to wszystko. Bo ona mo偶e by膰, a ja nie. I to dla rodziny kr贸lewskiej. To jest juz skandal - NA SZCZ臉艢CIE nie mam ochoty tam jecha膰, ale ona wiecie jest poszukiwana w USA przez Interpol - czy oni s膮 normalni? I tyle :( Jedyne co mog膮 to zadzwoni膰 i ja wsadzi膰 i tyle. I to wszystko i nic bym nie napisala I my艣l臋, ze do dzi艣 bym pracowa艂a. No i to wida膰 jaka ona jest pracowita i w og贸le dobrze 偶yczy wszystkim, a kumata - ja nie mog臋. A ja nie mia艂am z nia pisac bo wszyscy tam s膮 pod jej urokiem. I s艂usznie si臋 dowiem. Nawet mia艂a w USA dziecko - tak sobie radzi艂a w 偶yciu. No ale mn膮 do biura to juz sobie mog艂a sama wymy艣li膰. A ja jestem z艂odziejka no wiecie - bez przesady. Ja - mo偶e tak - nie mam tytu艂u SIR i tyle. A ona tez si臋 dowiem i umie si臋 zachowa膰 a jak co艣 to 艣pi w aucie... w autobusie - no to mia艂a mie膰 domek w Australii. I nie tylko ona. HAHAHA :( I tyle wam napisz臋 - o niedosz艂ej...lekarce i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Z jej my艣leniem wiecie w tych Niemczech MA艁Y DOMEK w Australii i mo偶e by膰. A ja nawet wtedy si臋 dowiem za z艂膮 opinie od Kaina. OD kogo? Kain jest tylko 1 i tyle. Bo mi chcia艂 pom贸c - jak ci z艂odzieje z Jana Paw艂a 2 i oszu艣ci. I tyle. Ja tylko na chwil臋 偶eby nie by艂o, ze nic nie zrobi艂am na miejscu i tyle. A reszta co? A dojazdu nie by艂o i czemu ten proces trwa艂 rok i tyle :( I co poza tym? A sama nie wiem. Te偶 nie zosta艂am lekark膮. Ciekawe czemu i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Tam sie jest tydzie艅 w tym ogrodnictwie i jedzie si臋 dalej. Nic wi臋cej tam nie ma. Dobrze , 偶e taka jedna juz nie 偶yje bo by j膮 tam wys艂a艂. Do pracy fizycznej - takie ma przez ni膮 dziecko. I tyle. Ale wystarczy艂o 偶eby wzi膮艂 i te penisy wysadzi艂 w luft. Tylko tyle. To za brak matury sie dowiecie. No tak - ale to mia艂 se zda膰 jak m艂odszy 6 lat p贸zniej - rok , dwa - 6 lat p贸偶niej. I to nauczycielka taki mia艂a rozum. Rok tylko pracowa艂a sie dowiecie. Rok - a co ona si臋 por贸wnuje do tego Karola z kas膮 m臋偶a po podstaw贸wce. No si臋 dowiem to tak akurat. No hmmm... nie za bardzo mi to tak akurat. No to ona te偶 po tej podstaw贸wce. I sie dowiecie , 偶e musieli mnie sp艂awi膰 bo bym im dom zdemolowa艂a. Ich pi臋kny domek. Oni mieli sie ODWALI膯 i to wszystko. I tak tam nikomu potrzebna nie by艂am, ale takie co艣. M贸wi臋 wam - ten Kevin jest bez diagnozy W HOLANDII bo w USA to on diagnoz臋 mia艂. St膮d ma usuni臋te ci膮偶e i tyle. A to i tak z gwa艂t贸w i tyle :( Wszystko co on zrobi艂 i tyle mnie to obchodzi w sumie :(

Udost臋pnij ten post

Oni dla mnie wiecie w tej Anglii maja straszne naro艣la - straszne raki twarzy - nie rozumiem co m贸wi膮, a oczu nie widac.Od偶ywiaj膮 si臋 przez rury. Jedyne co maj膮 to genitalia. A w Polsce to samo. Niekt贸rzy przynajmniej. Cho膰 syn Poniatowskiego... co o takim go艣ciu my艣le膰. Bardzo on mia艂 przemy艣lany temat dzieci a tak wysoko doszed艂. A ja znowu do niczego po studiach. A on bez matury - niez艂e. Bo czemu wol臋 m艂odszego brata - bo ma matur臋 i tyle. I to jedyny pow贸d. Bo te偶 mia艂 sobie co艣 poczytac jak go to wyzywaj膮 i zamini膰 to na CARA ROSJI. Albo...Rasputuna. Rasputin z Holandii.

Udost臋pnij ten post