Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiace zero89

dlaczego brzydki chlopak tak bardzo was brzydzi!

Polecane posty

Gość cierpiace zero89

Hej.pisze tu nie po to by uzalać się nad swoim losem..poprostu chce wyłąc swój ból..dlaczego tak bardzo nienawidzićie brzydkich ludzi? Nie znacie ich nie wiecie jacy są..a brzydzicie się nimi wyśmiewacię pokazujęcie i dajecię im do zrozumienia jacy to są gorsi..dlaczego?mogę pisać tu jako przedstawiciel brzydkich chłopców..mam 23lata jestem wysoki szczupły ale moim przekleństwem jest poprostu brzydka twarz..dbam o siebie jestem inteligentny wrażliwy opiekuńczy staram się pomagać innym do każdego podchodzę z uśmiechem nigdy nikogo nie oceniam po wyglądzie..ale na każdym kroku jest mi dawanę do zrozumienia że jestem gorszy..bo brzydki..widzę na codzień te spojrzenia dziewczyn pełne pogardy lub lekceważącę odwracanie wzroku słyszę te bolesne komentarze-boże jaki wstrętny jaki potwór z loch ness itp .to boli..o męskiej niewiernej świni lub damskich bokserze przecież tak nie powiecie bo jest przystojny..nie ważne że zdradzi czy traktuje jak szmate przecież tylko takich przystojnych się kocha o przystojnych marzy każda dziewczyna..nigdy nie interesowałem się pięknymi dziewczynami..pięknymi w kategoriach innych facetów bo dla mnie każda dziewczyna jest śliczna jeśli ma piękne wnętrze..naogół te najpiękniejsze uważają się za księżniczki i wogle nie zauważają tych wrażliwych dobrych ale nie dokońca idealnych z wyglądu..a potem obwiniają cały świat że wszyscy faceci są tacy sami..wszyscy? Najbardziej boli to że od tych mniej atrakcyjnych lub dla innych poprostu brzydkich również słyszałem na ogół sory ale nie mam zamiaru poznawać potwora..czy naprawdę nie istnieje nadzieja dla brzydkiego chłopaka który jest oceniany za coś na co nie miał wpływu(twarz) a nie za coś na co wpływ miał z całą pewnością(charakter) czy naprawdę nie istnieje dziewczyna która chce być kochana wiedzieć że jej facet jest tylko jej że jest jej wierny.-która chce faceta opiekuńczego dobrego kulturalnego odpowiedzialnego tolerancyjnego.która zobaczy w brzydkim człowieku chłopaka pełnego miłości który chce kochać?chyba nie..i już wiem że jedynym wyjściem jest samobójstwo..poprosttu już nie mam sił walczyć..z całym światem..tylko dlatego bo jestem brzydki..

Gość DługonogaBrunetka
I co z tego, kazdy chce odpowiednie geny przekazac potomstwu.

Gość takie tam....:P
całkowicie popieram... dla mnie wygląd nie ma najmniejszego znaczenia... liczy sie charakter:) jeśli facet jest kochany, dba o dziewczynę, prawi jej komplementy i można na nim polegać to z pewnościa jest to chłopak godny uwagi i podziwu...:)

Gość gfvvvvvvvvvvvvvv
ladnie to napisales. az nie wierze ze to facet pisał

Gość pokój ***
ależ oczywiście, że istnieje... pop-kultura praferuje photoshopa i wygląd jako priorytet ludzie wychowani na tej papce czuja się lepsi jeśli na tobie pojadą :O Nie masz wyboru, musisz być ponad to :) Na pewno znajdziesz wartościową kobietę, której to nie będzie przeszkadzało. To taki test dla potencjalnej partnerki - dostaje na dzień dobry pytanie czy wygląd jest najważniejszy :)

Tak samo to działa w drugą stronę, mój drogi. Brzydka dziewczyna też słyszy złośliwe komentarz, jest wyśmiewana przez facetów i tak dalej. Taki jest świat i nie da się tego zmienić.

Gość rioooooooooo
ja kiedys pilam z takim kolega, straszny pasztet, niski, wielki szeroki leb, blądyn feee i sie tak najebalam ze sie z nim przespalam o kurrrwaa ale mnie na wymioty zbiera jak go spotkam przypadkiem :O:O nigdy sobie tego nie wybacze

Gość heloloouu
Znam dużo brzydkich mężczyzn i powiem Ci, że niektórzy z nich mają spore wzięcia. Jesteś naiwny myśląc, że będąc wrażliwy, kochany, "przytulaśny" itd któraś dziewczyna Cię zechce. Musisz być kimś, z kim ludzie się liczą, przebojowy, kreatywny, z dużym poczucie humoru. Tylko w ten sposób kobiety zaczną Cię dostrzegać.

Gość bo jestes chujowy
Może i jesteś brzydki, ale na dodatek masz zjebany charakter. Użalasz się nad sobą, jęczysz jesteś jak takie flaki z olejem nudny do potęgi. I masz pokrętne głupie myślenie nie każdy przystojniak to damski bokser. Są też przystojni, wartościowi ludzie. A Ty ogarnij charakter, bo wcale taki wspaniały nie jesteś, masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. W sensie myślisz, że jesteś taki idealny od środka. Kurwa nie jesteś. Jesteś chujowy. Mam gdzieś to jak wyglądasz, ale po Twoim piśmie widze już że jesteś życiową niedorajdą. Ty nie chcesz by Ciebie oceniali po wyglądzie, a sam co robisz? wszystkich ładnych, przystojnyc wrzucasz do jednego wora, że są źli, a dziewczyny ładne to damulki. Sam zmień nastawienie to inni zaczną Cię lubić.

Gość ytytytyt
ten nad primadonną ma 100% racji

ja tam nigdy nie spotkałam faceta, żeby był zarazem inteligenty i przystojny...jeśli przystojny to nie grzeszy inteligencją, jesli wyglad przeciętny(bo brzydkich nie ma:P, trzeba tylko umieć o siebie zadbać:) )- to zazwyczaj bardzo fajne wnętrze:)

Gość ytytytyt
nie no brzydcy są, zadbanie nie ma tu nic do rzeczy...ale autor akurat brzydki nie jest

Gość mialam brzydala
dlacvzego czujemy wstret do brzydkich facetow? Bo tak zaprogramowala nas madra natura. Chemy, by nasze potomstwo otrzymalo na stracie urode, sile, zdrowie -s slowem, jak ktows napisal, doskonale geny. A facet cherlawy, pryszczaty, o niesymetrycznych rysach nie jest postrzegany przez kobieca podswiadomosc jako "nosiciel" dobrych genow ani jako okaz zdrowia. wiec wykluczza sie go jako ojca. proste i juz. a ze niesprawiedliwe....coz, natura nie jest moralna. ale to samo, a nawet bardziej, tyczy sie kobiet. te o brzydkiej cerze, marnych wlosach, malych oczach, ustach i plaskie jak deski sa elominowane przez meeska podswiadomosc ..... ja kiedys przez pewien czas bujalam sie z brzydalem. z litosci, i dlatego, ze mial piekne wnetrze. ale nie przelamalam sie do seksu, nawet do p[ocalunku z nim... teraz mam corke z przystojniakiem (187cm), umiesniionym pieknie, o szerokiej klacie, silnych, dlugioch nogach, waskich biodrach i malej dupce, o pieknej meskiej twarzuy z regylarnymi rysami i z duzymi piesciami...jest silny i me4ski, a nasza corcia jest tak sliczna, ze ludzie ogladaja sie na ulicy za nia.....a co najwazniejsze, jest okazem zdrowia i inteligencji...coz, naturA WYBRALA za mnie....

ja bym proponowała, aby autor wrzucił swoje foto i wtedy ocenimy...:D

Gość ytytytyt
napisał, że jest wysoki, więc wiadomo, że naprawdę brzydki nie jest

Gość mialam brzydala
no cos w ttym jest, ale czlowiek to przeciez zwierze, tyle ze zniewolone przez kulture....nie chcialabym powolac na swiat nastepnego potworka, skundlic sie....a wzrost o niczym nie swiadczy, znam wysokich naprawde paskudnych brzydali

Gość BagietkaSłodka
Urodzi sie paszczur, to jak wrzucimy zdj na NK??! Pomysl facet!!!

Gość mialam brzydala
mam gdzies nk i fb, nawet nie zakladalam tam profilu, jestem ponadt to. ale brzydkiemu czlowiekowi zwyczajnie zle samemu z soba...i za brzydota zwykle ida niedostatki zdrowia, witalnosci itp.

Gość BagietkaSłodka
Co ty pieeeerdolisz. Wzrost 90% atrakcyjnosci :classic_cool: chyba cie pogieło.

Gość ytytytyt
oczywiście że tak. przecież wysoki = atrakcyjny. zapytaj dowolną kobietę co to znaczy atrakcyjny facet. każda, dosłownie każda zacznie od "wysoki"...jak jest wysoki to resztę niedostatków mu się wybacza, bo przy wzroscie są po prostu mało istotne. z drugiej strony niskiego wzrostu nie da się niczym nadrobic, taki koleś zawsze będzie nieatrakcyjny

Gość zalamane zero89
.Jestem facetem i wiem jacy są ci wasi przystojniaki..myślą tylko o tym jak przelecieć dziewczynę nie mają do nich szacunku i ciągle oceniają tylko na podstawie urody..to prawda faceci tak brutalnie oceniają dziewczyny..i to jest straszne..walczę z tym i wkurza mnie tak przedmiotowe traktowanie dziewczyn..marzę tylko o tym by zdobyć miłość delikatnej wrażliwej istoty która mnie pokocha mimo wszystko..przy której będę zawsze..która będzie dla mnie całym światem..która otocze swoją miłością i ciepłem..ktoś zarzucił mi że myślę o sobie wspaniały..jeśli by mnie ktoś znał to wiedziałby że mam potwornie niska samoocene..nienawidzę swego wyglądu..marzyłem tylko o tym by wyjechać za granicę i zarobić kasę na..nie na samochód czy fajne imprezy..tylko na operacje plastyczna..która pozwoliłaby mi normalnie żyć..bo ta twarz już na starcie zabiera mi szansę na miłość..i to tak boli..nawet sobie nie wyobrażaćie co czuje widząc szczęśliwe piękne pary..a tym bardziej ich pełen pogardy lub politowanią wzrok..

Gość ujajla
Nie dla każdego to samo oznacza brzydki. Ja miałam faceta, który miał blizny na twarzy i cholera tak mnie ta jego brzydota pociągała w nim, że masakra. Nie był przystojny, ale tak mnie jarał, że masakra. Hehe :P dla mnie takim fest okazem brzydoty to jest taki typowy ryży chłopak, z żółtymi zębami i piegami na mordzie bleeee. To jest dla mnie szczyt brzydoty taki ma najcześciej jeszcze do kolekcji wyłupiaste oczy.

Gość BagietkaSłodka
Gdyby liczył sie wzrost to wiekszosc facetow by byla ladna... liczy sie twarz.

Gość ytytytyt
ujajla - dobrze prawisz. dlatego mówię - facet może miec te blizny na ryju, ale jak jest wysoki to i tak jest atrakcyjny. a temat to prowo:D nie możliwe, żeby takie istnieli🖐️

Gość Pelotka
E tam, ja mam brzydala za męża, tyle że on jest przebojowy, ma w dupie to że nie jest pięknisiem, jest zaradny i ma super osobowość, dlatego jest moim mężem. A dziecko mamy prześliczne, nie wiem może to po mamusi ;) jeśli mam być nieskromna. Czyli okazuje się że nie musi być tak źle, więc chłopak głowa do góry i tak jak tu ktoś wyżej napisał, nie bądź za przytulaśny i miły tak że aż cukier się topi, wszystko rób normalnie, bez przesady w żadną ze stron i trochę wiary w siebie, skoro wiesz że w środku jesteś super facetem, mój tak uważał i nie cierpiał na brak partnerek, a naprawdę piękny to nie jest, niski, gruby i z twarzy podobny do nikogo, za to osobowością "zabijał" każdego cacusia :D

Gość ytytytyt
BagietkaSłodka - no i jest. przecież mają swoje fajne kobitki

Gość ujajla
Hmm ale co jest tym Twoim największym defektem? jakie masz oczy? jakie masz zęby i kolor włosów? co na tej twarzy jest takim najwiekszym defektem? bo dla mnie nie ma brzydkich facetow naprawde. Co tylko tacy ktorzy mi sie nie podobaja. A wiesz, ze wielu facetow uwazanych powszechnie za macho i najbardziej przystojnych mnie w ogole nie kreci. I o nich moge powiedziec, ze sa dla mnie nie aktrakcyjni. Ja chyba mam jakis dziwny gust, ale nie znosze na ogol przystojnych facetow, zawsze kreca mnie Ci z jakims nietypowym wygladem, inni. Tylko facet musi mnie oczarowac osobowoscia najpierw dla takiego to moge wszystko. Hehe. Opisz troszke bardziej swoj wyglad