Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiace zero89

dlaczego brzydki chlopak tak bardzo was brzydzi!

Polecane posty

Gość ujajla
ulciaciek@wp.pl wyslij mi swoje zdjecie na maila prywatnie napisze Ci co mysle nie bede tutaj upubliczniac niczego, nawet swojej opinii.

Gość zalamane zero89
Hej tak jestem..boże widzę że już mam dwóch ohydnych podszywów..na szczęście ja nie używam takich słów więc łatwo nas rozróżnić..wiesz podam swego maila i zdecydujesz czy napisać sebkas@onet.eu przepraszam że przeze mnie ktoś się wzruszył..nie było moim celem powodować u kogoś tak skrajnych emocjii jednakże dziękuję za życzenia

Gość zalamane zero89
kobiety to kurwy pierdolone wszystkie

Gość gfhbhftruh
Jesli tylko chcesz - porozmawiajmy na mejlu. Ale faktycznie pamietam Cie, pisales juz kiedys tutaj, ktos olśnil. to moj mejl : olga.milena@wp.pl

Gość ujajla
również napisałam - czekam na odp. Nie ma sensu produkować się tutaj, bo widzę, że siedzą same wredoty i podszywy

Gość zalamane zero89
a dacie mi dupy jak z wami popisze?

Gość zalamane zero89
Tak pisałem niestety chyba nie potrafię sam sobie pomoc..myślę że najbardziej fair będzie jeśli osoby chcące ze mną porozmawiać na priv napiszą na mego maila bo podając swoje możecie narazić się na wiadomości od podszywów sebkas@onet.eu

Gość zalamane zero89
piszcie kurwy i wysyłajcie fotki swoich cipek bo walic mi sie chce.

Gość gfhbhftruh
napisalam.

Gość luizjaaaaa
czy ty jesteś prawiczkiem? Skąd taka niska samoocena? Niemożliwe, że chodzi wyłącznie o wygląd

Gość zalamane zero89
tak jestem prawiczkiem, przez swój wygląd nigdy nie zarucham.

Gość luizjaaaaa
z takim podejściem będzie ciężko

po 1 to byc moze dla niektorych smutne (ja nie nazekam) ale wyglad JEST WAZNY. nie mowie ze najwazniejszy, czy tez niezbedny. poprostu sie liczy. ladni ludzie nas pociagaja, przecietni tez moga byc seksowni. jak ktos jest sympatyczny mily i opiekunczy to bd swietnym przyjacielem. partner musi byc nie tylko przyjacielem musi pociagac. po 2 mowisz ze taki litosciwy jestes, ze robisz laske i nie patrzysz na wyglad. laska to by to byla jakbys byl ladny! teraz mi bd tu wmawial ze kobiety wredne sa i na wyglad tylko patrza a teraz powiedz mi ile ladnych facetow chodzi z brzydkimi (nie z przecietnymi tylko brzydkimi). nie wiesz? ja ci powiem- 0! gdybys byl ladny tez bys brzydkich nie chcial. nie wystarczylaby ci inteligentna skoro moglbys miec rownie inteligentna i do tego ladna. po 3 nie wiem jak to jest byc brzydkim, ale widze ze twoja pewnosc sb jest niemal zerowa. nie mowie zebys sie dowartosciowywal czepiajac sie wygladu innych, bron boze- to obrzydliwe. ale moglbys sie nie uzalac na jakims forum tylko wyjsc na ulice ;) po 4 to co mowiles, ze ludzie cie obrazaja tez uwazam za ochydne i obrzydliwe. ale nie spotyka to tylko brzydkich. ladni tez tak maja. ludzie obrazaja tych mniej ladnych zeby poczuc sie "lepszymi", a po ladnych jezdza z zazdrosci, zeby sie dowartosciowac. tacy juz sa ludzie co niska samoocene maja (lub za wysoka) jesli cie orazilam to przepraszam, naprawde nie taki byl moj zamiar

Gość zalamane zero89
Przepraszam ktoś się pode mnie chamsko podszywa nigdy nie używam tak wulgarnych słów..co do pytania tak jestem prawiczkiem bo uważam że można kochać się tylko z osoba która naprawdę kochamy..której nie zostawimy np gdy okaże się że dziewczyna jest w ciąży..nie mówię że tylko ja jestem taki biedny bo ktoś mnie obraża boli mnie to że nie mam na to wpływu..nie oceniam innych nie dlatego że jestem brzydki ale dlatego że brzydki można mieć charakter lub postępowanie thats odd