Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiace zero89

dlaczego brzydki chlopak tak bardzo was brzydzi!

Polecane posty

Gość ytytytyt
"bo dla mnie nie ma brzydkich facetow naprawde. Co tylko tacy ktorzy mi sie nie podobaja." o kufffa - zmiażdżyłaś mi system:D

Gość ujajla
serio. Dla mnie brzydki moze byc przystojniak z okladek gazet. A najprzystojnieszy bedzie przez wszystkich uwazany za malo atrakcyjnego faceta. Kazdy ma swoj gust, kazdy ma swoj obraz faceta. Wiec nie ma tak, ze kazdemu podoba sie wszystko i to samo. Mysle, ze i autor znajdzie sobie kobieta, ktora cos w jego osobie urzeknie, a wtedy wyglad nie bedzie sie liczyl, a nawet go pokocha za to jaki jest. Ja wiem po sobie, ze to jest mozliwe.

Gość Tacy juz sa
Nie przejmuj sie, jak znajdziesz sb kogos, to bedziesz pewny, ze nie jest z tb ze wzgledu na wyglad,jak to zazwyczaj u tych pieknych,majacych pustke w glowie. Charakter sie liczy, a nie wyglad.

Gość ooooo czyżby 89
89? Też jestem rocznik 89 :) Wiesz co to kwestia poznania dobrej osoby. Ja moze nie jestem wybitnei brzydka, ale wązyłąm 140kg jak poznałam ślicznego chłopca. I sama go rzuciłam. A potem schudlam ;p Ale wiem że łatwiej schudnąć niż zmienić wygląd. Powiem ci, że jestem 2 lata z chłopakiem. I nie wiem czy jest brzydki czy nie (ciężko określić termin) ale ZUPEŁNIE mi się nie podobał z twarzy. I jeszcze ma drapiący zarost, nawet jak się ogoli to ma takie szare pola. I zapadnięte oczy. Ale jakoś wyszło że go poznałam i polubiłam strasznie :) I widzę jego defekty, ale zaczął mi się podobać bo to jest pyszczek faceta, którego kocham i tylko to widzę :) A że śpimy razem bardzo często to rano widzę faceta w wyciągniętych gaciach, nieogolonego i potarganego i wciąż dla mnie jest idealny :)

Gość ujajla
Sebastian no włącz się do dyskusji. Założyłeś temat i sobie poszedłeś, przecież to Ciebie dotyczy. Jestem w sumie bardzo ciekawa Twojego wyglądu.

Gość uytrfertgyhujikuyt
http://quefeos.com/cpg/albums/ugly%20men/ugliest-man-in-the-world-eb9.jpg co to znaczy brzydki bo nie rozumiem. moze to?? autorze czy to twoj typ urody? moze wygladasz na chorego to dlatego laski nie leca na ciebie??

Gość ytytytyt
"Dla mnie brzydki moze byc przystojniak z okladek gazet." a mówiłaś, że nie ma brzydkich facetów. nie przecz sama sobie...

Gość ytytytyt
"I nie wiem czy jest brzydki czy nie (ciężko określić termin) ale ZUPEŁNIE mi się nie podobał z twarzy" bo u faceta twarz odgrywa marginalną rolę w ocenie atrakcyjności, zrozumcie to w końcu

Gość zalamane zero89
Przepraszam za moja dłuższą nieobecność ale miałem problem z netem.ps skąd wiesz że mam na imię sebastian? Hm poprostu brzydka twarz..podobną mam tylko ładne oczy..twarz pociągla bardzo szczupła mam wrażenie że wiele robią tu kości policzkowe i nos i to te dwie części chce zoperowac najpierw..noi mieć dłuższe włosy by zniwelować zbyt wysokie czoło..poza tym mam193cm 78kg.

Gość zalamane zero89
Ach i z całą pewnością moja brzydota nie wynika z choroby..nie wyglądam jak Pan z tego zdjęcia któremu naprawdę szczerze współczuję i wierzę że jest szczęśliwy..nie mogę tu wstawić zdjęcia jedynym wyjściem byłoby wysłanie go na czyjegoś konkretnego maila tylko po co?by zainteresowana osoba tylko potwierdziła mi tak jesteś brzydki?hm to się mija z celem chciałbym raczej usłyszeć czyjąś szczera opinię czy zna ktoś przypadki szczęśliwie zakochanego i kochanego brzydalka..czy choć jest i cień nadziei dla mnie..

"Może i jesteś brzydki, ale na dodatek masz zj**any charakter. Użalasz się nad sobą, jęczysz jesteś jak takie flaki z olejem nudny do potęgi. I masz pokrętne głupie myślenie nie każdy przystojniak to damski bokser. Są też przystojni, wartościowi ludzie. A Ty ogarnij charakter, bo wcale taki wspaniały nie jesteś, masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. W sensie myślisz, że jesteś taki idealny od środka. K**wa nie jesteś. Jesteś ch*jowy. Mam gdzieś to jak wyglądasz, ale po Twoim piśmie widze już że jesteś życiową niedorajdą. Ty nie chcesz by Ciebie oceniali po wyglądzie, a sam co robisz? wszystkich ładnych, przystojnyc wrzucasz do jednego wora, że są źli, a dziewczyny ładne to damulki. Sam zmień nastawienie to inni zaczną Cię lubić." POPIERAM W 100%!

Gość ujajla
Nie, nie przeczę sobię. Mówię jasno, ale Ty chyba nie rozumiesz. Nie ma brzydkich facetów, bo nie można jasno zdefiniować kto jest brzydki. Dla mnie jest ten brzydki, a dla Ciebie ten kogo ja uważam za przystojnego. Każdy ma inne rozumowanie, inny gust. I dlatego śmiem twierdzić, że brzydkich ludzi nie ma. Może ktoś się komuś po prostu mniej podobać lub bardziej.

Gość ujajla
Ano znam Twe imię, bo to nie twój pierwszy temat na kafeterii i już dałeś się od strony imienia poznać:).

Gość ytytytyt
ujajla - akurat brzydkiego faceta b łatwo zdefiniowac

Gość ujajla
Nadzieja zawsze jest. Uwierz, że im będziesz starszy tym staniesz się atrakcyjniejszy dla większej liczby kobiet. Masz 22/23 lata. Jesteś młody, zapewne obracasz się raczej w kręgu młodych dziewczyn. Młode dziewczyny mają trochę inne priorytety. Nie uważam, że wszystkie, ale raczej większość. Chcą się pokazać, wyszaleć, zabawić, chcą mieć się kim pochwalić. Mieć przyjemność fizyczną z obcowania z facetem. Nie myślą w kategoriach zakładania rodziny, poczucia bezpieczeństwa. Nie chcą czułości i oddania. Ale to dopiero z wiekiem przychodzi. I dlatego wierzę, że jeszcze spotkasz miłośc życia, ale musisz być cierpliwy. Niech te kobiety dojrzeją troche. Ja sama w wieku 22 lat inaczej myślałam niż dziś. Też raczej patrzyłam na urodę, bo nie szukałam mężczyzny na całe życie. Potem dopiero zaczęło mi zależeń na czymś innym na jakiejś stabilizacji. I szukałam człowieka, który może mi to zaoferować i wygląd zszedł na bardzo odległy plan. Jak wspomniałam już wcześniej miałam dość brzydkiego faceta niestety nam nie wyszło, ale nie ze względu na jego urodę, bo jak mówiłam akurat to jak wygladał mnie w nim bardzo pociągało. Mó obecny narzeczony również nie jest piękny,ale jest cudowny. Chociaz nie powiem tez ze jest brzydki, bo jest bardzo w moim guscie, ale wiem, ze moja siosra jak go poznała uznała, że moj wybor nie byl zbyt trafny, jej sie nie podobal i nie rozumiala co w nim widze. Ale z czasem tez zmienila zdanie, bo zobaczyla jakim wspanialym jest czlowiekiem.

Gość Your new friend
Hej. Podejdź optymistycznie do życia;)

Gość ujajla
Masz ładne oczy i widzisz to jest bardzo duży plus:) wyraźne kości policzkowe to tez moim zdaniem plus lubie szczuplych facetow, a nie z pyzata twarza. Ciezko mi sobie Ciebie ogolnie wyobrazić.

Gość zalamane zero89
Tyle że ja już nie wierzę..nie mam sił czekać..tak bardzo potrzebuje uczucia które by zmieniło moje życie pozwoliłoby mi uwierzyć że jest sens żyć..powoli tracę ta nadzieję..mam mega depresję..i chyba niedługo poprostu nie dam rady..i..tak by było lepiej..może gdzieś indziej nie byłbym już tym niechcianym niekochanym brzydalem..ps nie obracam się w kręgu żadnych dziewczyn..

Gość ujajla
Nie obracasz się w kręgu żadnych dziewczyn no to jak Ty chcesz w ogóle kogoś poznać? musisz się pokazać, wyjść do ludzi. Niec te dziewczyny mają chociaż szansę Ciebie poznać. Myślisz, że ot tak któraś zapuka do Twych drzwi i powie kochaj mnie, chce z Tobą być. Nie ma tak kolorowo i lekka, musisz troche sie postarac, wykazac, zdobyc, poderwac. Nie masz sily w tym wieku? popracuj nad soba, postaw na pozytywne myslenie, zadna dziewczyna nie lubie zgorzkniałych, mlodych chlopakow. Dziewczyny lubia pozytywnie nastawionyc do zycia facetow, z poczuciem humoru, wesolych. Wyjdź z tej skorupy i odrzuc te mysl: jestem brzydki. Mysl jestem fajny i daj innym sie poznac.

Gość Kajsja
Przecież ten facet jest niczego sobie

Gość zalamane zero89
To zdjęcie nie jest moje więc proszę podszywa by darował sobie takie akcje

Gość ujajla
Ten koleś na zdjęciu to nie autor, to zdjęcie po kafeterii przewija się już od długiego czasu. To niejaki soss (niby).

Gość ujajla
a pokazabyś mi swoje zdjecie sebastian na poczte?

Gość zalamane zero89
byłem sie wysrać i ktoś sie zaczął podemnie podszywać

Gość zalamane zero89
moge ci pokazać zdjecie mojego penisa jak chcesz.

Gość ujajla
no własnie widze, ze ktos sie zaczal podszywac. Jestes autorze?

Gość zalamane zero89
jestem

Gość gfhbhftruh
az sie poplakalam, kobiety sa grsze od mezczyzn wlasnie pod wzgledem charakteru ! jak mogly Ci tak powiedziec ?! :O ja bym tak nie mogla, zycze Ci duzo szczescia w zyciu, w c0odziennych sprawach i nie tylko, bo z cala pewnoscia zaslugujesz :)