Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudointelygent

Związek z niepełnosprawnym

Polecane posty

Gość intelygentna
kacia a na czym polega Twoja niepełnosprawność?

Gość kaciaa a co oznacza II grupa?
Na co jesteś chora? Przepraszam, jeśli moje pytanie jest niedyskretne.

pisalam wielokrotnie powtarzac sie nie bede. A przepraszam bardzo dla niezdrowej ciekawosci checi poczucia sie lepszym nie mam zrozumienia. Ponadto nie widze powodu aby sie zwierzac z mojej tragedii i problemow obcej osobie

Gość edcie
moim zdaniem to nie powinno przeszkadzać w miłości. mnie osobiście strasznie tacy ludzie interesują, nie jestem w stanie stwierdzić jak wygląda taki związek, bo nigdy nie miałam okazji w takim być, ale sądzę, że to nie powinno mieć nic do rzeczy. :)

Gość sdxqdx
Tu chyba kacia nie chodzi o niezdrową ciekawosć- po prostu zapytali Ciebie, nie widzę w tym nic zdroznego.

Gość Romeczka mam na imię
nie dziwie sie ze tesciowa ciebie nie lubi kaciaa jak jestes taka opryskliwa jak tutaj mogłas grzeczniej odpowiedziec a nie tak po chamsku

Gość nie kazdy niepelnosprawny ma a
sdxqdx moze to nie byla niezdrowa ciekawosc,ale jak kazda osoba z jakas dysfunkcja,kacia zareagowala emocjonalnie...ja ja rozumiem.

Gość nie kazdy niepelnosprawny ma a
Romeczka mam na imię jakbys byla chora a ktos by cie wypytywal,tez bys tak reagowala zapewniam...

Gość sdxqdx
Ale nikt jej nie zna, nie widzi zdjecia, nie wie, skąd jest. Anonimowosć pełna. Nikt nie prosil jej o nr konta, tel, czy też adres.

Gość piczkaxxxxxxxxx
mi by to zupełnie nie przeszkadzało , jesli chłopak byłby przystojny to np. wózek nie przeszkadzałby mi . co innego jesli chodzi o niepelnosprawnosc umysłową :D

Gość piczkaxxxxxxxxx
a i autorko dawaj linka do tego tematu co wspomnialas

Gość Anna Zniecierpliwiona
kacia jak ktos wyzej napisał... jestes tu anonimowa wiec co ci szkodzilo odpisac tej dziewczynie co ci jest?

Jak nie chce pisać to bądźcie wyrozumiali i uszanujcie to. Nie rozumiem tylko teściowej:o

Po pierwsze pisalam juz wielokrotnie co mi dolega. uwazni forumiwicze na pewno znajda. Po drugie nie jest moim obowiazkiem spowiadac sie obcym osobom dla zaspokojenia chorej ciekawosci co mi jest Po trecie ... co do mojej szanownej tesciowej zapewniam ze to babsko z piekla rodem ktore wykonczylo 3 osoby Po czwarte nie bylam opryskliwa. Grzecznie stanowczo napisalam ze nue jest moim obowiazkiem spowiadac sie dla chorej ciekawosci co mi jest. Na kafe bywam nikomu nie ublizam staram sie doradzic pomoc w miare moich skromyh mozliwosci. I uwazam ze nietaktem pytac jest obca osobe o tak osobiste sprawy. Nie mylmy asertywnosci z chamstwem.

Co do tesciowej... Primo nie rozumie nie szanuje nie akceptuje mojego schorxenia Jest wredna podla baba ktora nie ma szacunku zrozumienia dla osob chorych jakichkolwiek Po trzecie ma dwoch synow a uznaje tylko jednego swojego syna a mojego meza traktuje jak pariasa Po czwarte sama ma ok 30 kg nadwagi a wysmiewa sie z osob otylych mam dalej wymieniac???? Nie ma szacunku do nikogo i nieczego nie ma ludzkich uczuc nie umie szanowac ludzi nie zna slowa wspolczucie lojalnosc honor pomoc. jesje.ba.na materialistka ktora ma mega rente ponad 3 tys a ciagnie jeszcze rente od swojej matki i od meza Chce oddac swoja matke do domu starcow na co JA I MAZ sie nie zgadzamy i cvhcemy babcie wziasc do siebie mimo ze nie mamy warunkow ( 2 pokoje ) ona ma 2 domy Jasne tesciowa ma pelne prawo by mnie nienawidzic. Zwlaszcza ze ja dalam w lape lekarzom zeby byla sama na sali zeby ja szybko zoperowlai zeby ie musiala tam byc. nie chcialam nic w zamian jedynie marne dziekuje uslyszalam tylko na tyle cie stac???? sorry.......masochistka nie jestem ani Chrystusem mam swoj honor i godnosc.

Gość Darek...
Wiesz co Kasiaa ty jednak jesteś dwulicowa bo z taką satysfakcją opisujesz o twojej teściowej ze jej nie cierpisz ze jest otyła itd.. a co nas obchodzi twoja teściowa skoro już piszesz o twojej teściowej ze nie lubisz jej itd... ze nie równo traktuje swoich synów to ci nie przeszkadza ujawniać tutaj te rzeczy a przeszkadza ze ktoś ciebie zapytał jakie masz schorzenie nie każdy tutaj siedzi i czyta lub może nie wiedzieć jakie masz schorzenie ale skoro nie chcesz pisać to ok. Twoja sprawa twój wybór masz prawo nie pisać o tym bo to dla ciebie jest przykre ale mogłabyś grzeczniej trochę odpisać a nie od razu krzykiem

Nie jestem dwulicowa, nie krzyczalam a tlumaczylam pisalam na forum na co choruje bo co mam po raz enty pisac???? A co do tesciowej.......dluga historia Szacunek mozna miec do kogos co ktos choc w minimalnym stopniu soba reprezentuje A Darku Twoja wypowiedz nie skloni mnie do wulgaryzmow ani do zwierzen... zly adres.....

To ze jest otyla kij.... jak dl MNIE moze wazyc 40 albo 240 kg nie jest to satysfakcja a smutek i zal i rozgoryczenie Cierpie widzac bol mojego meza jak kazdy cierpi ktos kto jest bezsilny ze nie moze pomoc najdrozszej osobie jaka kocha. Ze nie ma wplywu na pewne rzeczy. Tyle A babe rozszarpala bym za jedna rzecz. jej syn a moj maz jest przez nia nieszczesliwy pominiety i to Go boli. Matka jest zawsze matka prawda???? Podobno Otoz nie zawsze. Ale widze ze na kafe czytanie ze zrozumieniem plus empatia to nierealne. Utopia po prostu utopia.....

Gość Niepełnosprawny ON
Jestem młodym, 22-letnim facetem, z wadą jednej nogi. Nie jeżdżę na wózku, ale czasami jest mi ciężko chodzić. Cały czas szukam tej "odpowiedniej" Kobiety. Miałem, już kilka "wybranek" ale ja już musiałem się rozebrać, to większość nie wytrzymywała. jestem za miłością ponad niepełnosprawnością, ale nie wiem czy istnieje. Myślę, że dla 80% kobiet liczy się facet jako idealny, umięśniony kierownik zakładu z własnym domkiem i trzema samochodami, a nie jakiś kaleka... maniek9008@gmail.com 791-239-639

Gość weronikazamosc
heee. ja sie zwiazalam w chlopaku ktory od 11 lat jest na wozku ;)) ale mysli i funkcjonuje normalnie :)) i w zyciu codziennym tez mu niezle idzie :)) jestesmy razedm 4 lata i traktuje go jako roznego sobie ;))pozdrawiam

Moja aktualna odpowiedz to nie. Dlaczego? Bo sama ledwo radze sobie ze swoimi problemami i nie udzwignelabym takiego ciezaru...