Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeKtośMaPodobnyProblem

Jak sie odnaleść w nowej pracy?

Polecane posty

Pracuje od 2 tygodni.. ale jeszcze czuje się dobrze.. praca bardzo mi się podoba, ludzie fajni.. a ja cały czas na uboczu.. nie umiem znaleźć tematu z nimi:((( Po jakim czasie Wam się udało odnaleźć?

miało być- ale jeszcze nie czuję się dobrze.. Jestem śmiała.. a tu taki klops.. nie wiem o czym z nimi gadać:(

Gość bombeczka :)
Miałam podobny problem i też nie należę do osób zamkniętych w sobie i nieśmiałych ;) Początki były dla mnie dramatyczne, w ogóle nie miałam okazji żeby na jakiś temat się wypowiedzieć bo ich rozmowy tyczyły się spraw, które miały miejsce w pracy i takich tam pierdółek z nimi związanych ;) dopiero po ok. miesiącu wprawiłam się w ich rytm i zaczęłam być częścią tego zespołu :) Głowa do góry, wielu ludzi przez to przechodzi, nie przejmuj się 🌻

Gość Najlepsze rozwiązanie
Najlepsze rozwiązanie to się wspólnie schlać,ja w ostatnie pracy tak zrobiłem,przyniosłem na III zmianę flaszkę,a że chłopaki już wiedzieli wcześniej o co chodzi to przynieśli też co nieco i od 4 godziny do 7 nie pamiętam co robiłem,polecam sposób.

Gość Plaga_mend
Sposob z alkoholem - dla nizin spolecznych

Gość TO JEST TWOJ
spoko to znaczy ze tam tak jest i to normalka

Gość Najlepsze rozwiązanie
na koniec oodałem sie analnie mojemu kiero i od teraz ma respekt u kumpli z roboty.

Najlepsze rozwiązanie: daj spokój koleś, dziewczyna ma problem a Ty się wydurniasz :O Tacy ludzie powinni w ogóle nie mieć wstępu na forum.

Dzieki;) to moja pierwsza praca- wczesniej byłam rok na stazu... początki były trudne, ale było inaczej- były dziewczyny stazystki w moim wieku.. i jakos tak latwiej:) a tu zgrana ekipa od lat.. ja nowa.. nie wiem o czym rozmawiac;)

Zobaczysz, wszystko przyjdzie z czasem :) Ważne, że pracę masz, ja siedzę na bezrobociu i miejsca sobie nie umiem znaleźć :(

Gość tak dla rozluźnienia
daj tutaj teraz foto piczy :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...