Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszołap

"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" powinno być lekturą szkolną

Polecane posty

Gość Duszołap

Czasem mi się wydaje, że ta książka powinna być lekturą szkolną i to obowiązkową dla dziewcząt w liceum. Może wtedy kobiety by się bardziej szanowały. Niby taka pierdołowata książka, a jednak nie głupa.

Najzabawniejsze jest to, że każdy facet jakiego znam zaprzecza tym bzdurom, które tam napisano.

Gość dsaasdsdadas
Temat wałkowany milion razy Ja sobie dobrze radzę i bez książki: z tym się trzeba urodzić :P

Coś w tym jest. Może nie byłoby tylu topików pt. "Czy jemu na mnie zależy" itp.

Gość zezowata baba
ja nie czytałam ale z tego tytułu wnioskuję że opisuje to prawdę np. moja matka gotowała ojcu obiadki i on miał w dupie ją a ona wszystko dla niego robiła ale pewnego dnia się wkurwiła i teraz tata gotuje i jest taką przysłowiową kurą domową w ogóle nawet na nią nie krzyknie teraz jej się boi

wredna blondyna, w dużym skrócie o tym, że faceci nie lubią kobiet, które dają sobą pomiatać, które są na każde zawołanie i do rany przyłóż, że po prostu ich nie szanują.

No z tytułu można to wnioskować. Zgadzam się z tym w 100%. Moje kolezanki które wręcz pomiatają swoimi kolesiami mają super związki. Oni są na każde ich zawołanie, wszystko kupią i zrobią dla nich.

Gość Duszołap
Tyle głupich lasek na tym świecie, ze juz mi rece opadają. Co drugi temat na forum, albo problem kobiet z ktorymi rozmawiam to takie w stylu : on mnie nie szanuje, on mnie juz nie zauważa, jestem jego poychadłem, on mnie zle traktuje, jestm jego niewolnicą itd. Rząd powinien chyba wydrukować taki nakład ile kobiet w Polsce i każdej do skrzynki pocztowej dostarczyć, może mniej rozwodów by było, i odsetek samobójstw by spadł, na pewno producenci antydepresantow by stracili troche.

Niektore panny traktuja porady z tej ksiazki doslownie i wtedy sie oburzaja :D a z ta ksiazka jest jak z Biblia, trzeba zobaczyc metafore taka :P

Niektóre kobiety są wyjątkowo twardogłowe i niewiele do nich dociera. Dałam znajomej tą książkę, jak miała doła i po przeczytaniu jej stwierdziła, że doskonałym pomysłem będzie złapanie faceta na dziecko. Jak pomyślała tak zrobiła. Co z nią jej teraz to już sobie możecie wyobrazić. Nawet ładowanie łopatą takich "reguł" nic by nie dało, ale może niektóre by się czegoś nauczyły.

Gość młodzież ma się w szkole uczyć
a nie zajmować infantylnymi poradnikami, może jeszcze dorzućmy do tej lektury Cosmopolitan (tyle tam artykułów o psychologii). Znam tę książkę i podobała mi się, ale nie wynosiłabym jej na cokół ani nie wciskałabym jej młodzieży, kiedy tyle mądrych książek nie mieści się w programie. Poza tym jaki byłby niby przekaz takiego działania? "Nie matma, nie Pan Tadeusz zapewni Ci szczęśliwą przyszłość, ale wiedza o tym jak utrzymać przy sobie faceta" - to chcecie przekazać córkom? PS Czy chłopcom też coś polecicie, żeby wiedzieli, jak utrzymać przy sobie żonę, czy może im taka wiedza nie jest niezbędna?

Gość bazienkaa
przecież to straszny chłam niskich lotów

Gość nieprawda - ja nie zaprzeczam
to prawda jest tylko niestety częśto debilki interpretują pewne wskazania zbyt dosłoniwe :D co najczęściej równa się katastrofie :D 🖐️

Gość zołza31
no własnie wiele slyszalam na temat tej ksiazki,warto ja sobie kupic i poczytac? pewnie nie kosztuje 5 zł dlatego pytam.

Gość krytyczny czytelnik
polecam każdej kobiecie, przeczytajcie i stosujcie się do zasad tam zawartych, a potem jak Wam się rozjebie związek pozwijcie autorkę tego arcydzieła o odszkodowanie, zyskacie niezależność finansową:P

Gość swoją drogą
zapotrzebowanie wśród kobiet na tego typu poradniki, sporo mówi o współczesnych kobietach i nie sa to pozytywne spostrzeżenia, kim trzeba być by z jakiś poradników uczyć się jak być kobietą??

Gość sdrfder
Czytalam i sie nie zgadzam, ze pomiatanie jest dobra strategia. Jestem szczesliwa mezatka od wielu lat, ale najwazniejszy jest szacunek dla drugiej osoby i po prostu przyjazn, nie powinno byc miejca na wykorzystywanie i traktowanie jak popychadlo zadnej ze stron.

Gość Grzegorz Kleszcz
brednie dla idiotek :O

Gość kunta kinte2
Angelis_Barbara_de_-_Sekrety_kobiety

Gość wrazliwa zolza
czy ktos moglby mi przeslac DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY w formie ebooka na moje email? ajs06271998@aol.com z gory dziekuje

Gość zroszonka
Nawet bym się nie przyznawała, że coś takiego czytam... Tyle jest wartościowej literatury, nie szkoda czasu?

Gość zroszonka
wrazliwa zolza czy ktos moglby mi przeslac DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY w formie ebooka na moje email? ajs06271998@aol.com z gory dziekuje ------------------ kobieto, ty jakaś ubezwłsnowolniona jesteś? masz net a ebooka nie potrafisz ściągnąć? przecież wszędzie pełno tej lektury dla egzaltowanych pensjonarek

Kajsja Najzabawniejsze jest to, że każdy facet jakiego znam zaprzecza tym bzdurom, które tam napisano. Dokładnie, mężczyźni, których znam twierdzą, że to lektura dla sfrustrowanych starych panien, dzięki której z pewnością mogą się dowartościować co nie zmienia faktu, że faceci będą nadal traktować je jako przygodę na jedną noc 🖐️

Gość szwagiero
Jeden woli takie drugi srakie, ja tam lubie ulegle

Gość zanzibbara
ludzie karłowacieją intelektualnie dlatego autorzy takiego gówna koszą kasę

Gość anaaa029102
Fajna jest jeszcze książka "Mężczyźni są z marsa, a kobiety z Wenus" :) a do zołzy warto zajrzeć ;) może nie od razu pomiatać facetem... tylko nie być taką na każde żądanie :)

a do zołzy warto zajrzeć może nie od razu pomiatać facetem... tylko nie być taką na każde żądanie Chyba, że tak - ale do tego potrzebna jest zdolność filtracji tego, co przyjmuje się do mózgownicy :classic_cool:

Gość Kochana zołza
3 miesiące temu przeczytałam tą książkę i uważam, że każda kobieta powinna ją przeczytać. Oczywiście nie można jej brać dosłownie w 100% tylko zinterpretować ja na swój sposób, ale sama byłam przykładem "grzecznej dziewczyny" a mój dwu letni związek zaczynał się rozpadać. Mój facet zachowywał sie tak, jakby mu już na mnie nie zależało (przynajmniej ja to tak odczuwałam). Po przeczytaniu książki postanowiłam spróbować nie być taka uległa i zbyt dyspozycyjna. W sumie nie miałam nic do stracenia. Obecnie jestem super szczęśliwa a mój facet szaleje za mną jak na samym początku. Tak więc gorąco polecam :)