Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnniaQueen

jechać z nią?

Polecane posty

Gość AnniaQueen

koleżanka chce mnie wyciągnąć na wycieczkę do jakiegoś Salwadoru nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest nim nie wpisałam w gugl, ale w całkiem niskiej cenie by to wszystko wyszło... Myślicie, że jechać z nią? Dodam, że jest trochę kopnięta, podobno zaliczyła zaaresztowanie będąc w Chinach wraz ze swoim byłym i teraz jej były odradza wyjazdy w jej towarzystwie, ale nie wiem czy on tak mówi dlatego, że się rozstali czy jest obiektywny. Są w tym Salwadorze jakieś kłopoty w które by się można było wpakować? Jak myślicie? To chyba taki spokojny, bezpieczny kraik?

Gość zezowata baba
ja to znalazłam "Wysokie zagrożenie przestępczością. W Salwadorze działają bezwzględne gangi młodzieżowe; na porządku dziennym są napady rabunkowe z bronią w ręku." cytat z http://www.odyssei.com nie polecam w ogóle Amerykę do wojaży oprócz kanady i usa

Gość asdddffcfcccccxx
buahhaha ale jedziesz jako los tego ci nie powie, juz rodzinie powiedz ze maj ci paczki do salwadoru do wiezienia wysylac, bo napewno bezdiezs mial bagaz na siebie z narkotykami, powodzenie bee co za guly sa na swiecie

Gość fghshtry
Z wszystkich krajów obu Ameryk to najbezpieczniej jest na Kubie.