Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna mało sprytna

Biuro Gaudeamus Kraków- kurs wychowawcy, proszę o opinie!

Polecane posty

hej, czy był tam ktoś? może wiecie coś o kursie? czy taki egzamin jest trudny? i jak to wygląda? prosze o wszelkie wiadomosci

nikt nic nie wie?

Gość gandzia61993
Ten kurs to jakas paranoja- 90 osób w sali gdzie maks.powinno się znajdować 30 osób, plus 25 stopni C i 7 h siedzenia na czyms co krzesła nie przypomina.... Wiem, z opinii innych byłych uczestników że taka praktyka weszła już w krew ,,właścicielowi" tegoż biura... Co do merytorycznego przygotowania i prowadzenia tez można wiele zarzucić... NIE POLECAM - 3 DNI w tłoku, ścisku, z bólem kręgosłupa

Gość gość
Widocznie to musisł być jakoś bardzo oblegany kurs sądząc po temperaturze pewnie lipiec lub czerwiec a wtedy bardzo dużo osób chce robić kursy. Ja teraz robiłam kurs w Katowicach bardzo fajna sala misłyśmy szczęście bo fotele były wygodne. Te 3 dni zleciały bardzo przyjemnie. Wykładowcy bardzo fachowi a i cena fajna dosyć tanio. Widocznie dużo dobrego się podziało w tym biurze przez kilka lat skoro mamy tak rożne doświadczenia bardzo polecam Gaudeamusa

Gość Anna 250
Ja Kurs W Gaudeamusie robiłam na jesień w Warszawie co prawda tłoku nie było i było bardzo przyjemnie bardzo dobrzy fachowcy i bardzo szybko dostałam zaświadczenie więc wszystko przebiegło sprawnie i bezboleśnie. I dlatego jak mogę coś zasugerować to może lepiej pomyśleć zawczasu o takim szkoleniu i zrobić go spokojnie a nie w ostatniej chwili gdy chętnych jest multum. A gaudeamus ma naprawdę sporo tych kursów tu macie linka http://www.gaudeamus.com.pl/kursy/kurs_wychowawcow_kolonijnych/

Gość Ciłułłała
Ja zrobiłem kurs wychowawców w zeszły wekend w Krakowie i właśnie dziś odebrałem zaświadczenie i jestem bardzo zadowolony z tego kursu

Gość gość
Ja swój kurs robiłam w www.ctravel.pl gdzie na koniec dostałam certyfikat i zaświadczenie więc teraz mogę dorabiać w wakacje i ferie :)

Gość gość
A wie ktoś co w sytuacji gdy musze wyjść wcześniej z kursu? Juz się zapisałem, a wypadło coś ważnego. Na kilka godzin, max 5