Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiders

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość spiders

Czy lubicie jak facet jest o was baaardzooo zazdrosny ?

Gość Metylowa Paniennnka
Nie. W ogóle nie lubię zazdrości, sama nie jestem zazdrosna o mojego faceta... Dla mnie jest to b. dziecinne uczucie, no chyba, że jest w minimalnej dawce i tylko jesli istnieją PODSTAWY do tego uczucia. Inaczej jest ono męczące i destruktywne. Nie przeszkadza mi, że idziemy do klubu i mój facet tańczy ze swoją koleżanką, o ile nie jest to wolny. Wtedy powiedziałabym, że pewne rzeczy nie są dozwolone dla osób w związku... bez złości i scen :)

Gość spiders
rozumiem czyli mam byc nie zazdrosny..spoko jakos sie do tego dostosuje

moj nigdy nie byl zazdrosny chociaz jestem typem dziewczyny majacej milion kumpli i jedna kolezanke heh Ostatnio cos mu sie zmienilo i jest zazdrosny bardzo ale musze przyznac ze podoba mi sie to! Widze ze mu zalezy i ze troszke sie boi zagrozenia...

zazdrosny tak , bardzo zazdrosny - nie, wtedy to już się staje irytujące

Gość aally
jak jest zazdrosny tak bo widać że mu zależy a jak bardzo to już przegina bo może wtedy po woli tracić ukochaną osobę

Gość Metylowa Paniennnka
Hmm... mnie denerwuje ta zazdrość, bo mój facet JEST zazdrosny, ale stara się z tym walczyć, na szczęście. Dla mnie to infantylne, kiedy dopytuje się, co to za koleś, który powiedział mi "cześć". Niby w zapytaniu nie ma nic... zdrożnego, ale ja widzę ten błysk w oku i lekkie podenerwowanie i to mnie wyprowadza z równowagi. Zdaje mi się, że kobiety lubią być czasem obiektem zazdrości, kiedy są niedowartościowane.

Gość zazdrość jest straszna
Ja nie lubię...mój mąż jest bardzo zazdrosny i czasem mam tego dość. Kontroluje mnie na każdym kroku. Jak widzi,że rozmawiam przez telefon to stoi i słucha z kim rozmawiam, czy to oby nie ,,jakiś facet"...nie pracuję, bo w pracy jakiś facet może mnie poderwać...To jest chore!!!

Gość lajla90
Jak facet jest troche zazdrosny to bywa nawet miłe, ale bez przesady. Ja z powodu zazdrości myślałam nawet nad rozstaniem.

Gość a kiedy kończy się
trochę a zaczyna bardzo?

lajla90 Jak facet jest troche zazdrosny to bywa nawet miłe, ale bez przesady. Ja z powodu zazdrości myślałam nawet nad rozstaniem. Też myślałam ,ale trudno mi przekreślić wspólnych 15 lat.Nauczyłam się więc żyć z tą jego zazdrością.

Gość a kiedy kończy się
po za tym, zazdrość nie oznacza automatycznie większych starań

Gość a kiedy kończy się
"Nauczyłam się więc żyć z tą jego zazdrością." ciekawe czy równie dzielnie znosiłabyś własną zazdrość

bardzo.... to chyba wtedy,gdy zaczynasz kontrolować kobietę, wypytywać gdzie była ,na co i po co, gdy sprawdzasz jej telefon , rozliczasz z każdej minuty poza domem, wmawiasz jej ,że ma kochanka, choć wiesz,że tak nie jest itp

a kiedy kończy się "Nauczyłam się więc żyć z tą jego zazdrością." ciekawe czy równie dzielnie znosiłabyś własną zazdrość Nie jestem zazdrosna:-)...

Gość lajla90
Ja chciałam zerwac,ale tego ni zrobiłam. Naszczęście mój facet ostatnio trochę bardziej nad soba panuje. Najbardziej nie mogłam znieśc uczucia, ze mi nie ufa, a nigdy nie dałam mu ku temu powodów.

Gość a kiedy kończy się
ok kumam, a kiedy facet wini siebie i wyłazi ze skóry, by mieć jeszcze siłę po pracy konkurować o swoją kobietę z jakimiś fagasami to wtedy to zdrowa zazdrość.

Ja uwielbiam :) To jest mój pierwszy mezczyzna ( od 3 lat jestesmy razem) i jako "niezbyt mądra nastolatka" zawsze marzylam o takim zazdrośniku ;) no i se wymarzyłam...

Gość annnullla
to dobrze jak facet jest zazdrosny, ale nie do przesady, a skoro jest to znaczy, że mu zależy. Ja na poczatku mojego zwiazku nie byłam zazdrosna o mojego faceta, jednak z czasem, gdy zaczął nowa prace, zaczal przeginac, ma tam same koleżanki i raz zaczął mi opisywac jedna m.in. że ma zajebisty charakter, że jej nie sposób nie ominąć, że jest zabawna itp od tego czasu mam same 'urojenia' jestem strasznie zazdrosna - bo nie wiem co sie tam u niego w robocie dzieje ;/

a kiedy kończy się ok kumam, a kiedy facet wini siebie i wyłazi ze skóry, by mieć jeszcze siłę po pracy konkurować o swoją kobietę z jakimiś fagasami to wtedy to zdrowa zazdrość. To nie zazdrość , a konkurencja i walka o to kto lepszy on czy ty:-)

Gość a kiedy kończy się
no fakt wtedy powinien zwyczajnie olać taką pannę na wydaniu

Gość a kiedy kończy się
z resztą mylisz się, to jest konkurowanie z fagasami, ale świadomie robi to tylko on a ty świadomie organizujesz mu sparingi.

Gość a kiedy kończy się
moment nie to chciałem chyba napisać, zasugerowałem się walką w tv:P wracając do tematu, takie udowadnianie sobie "że mu zależy" odbywa się jego kosztem i to nie jest zdrowe, prędzej czy później człowiek ma dość, chciał stabilnego związku (podobno wy też tego szukacie, ale wam to nie przeszkadza w prowadzenie swoich gierek, typowy brak logiki)a musi się uganiać za swoją kobietą, jak za małolatą, to to raczej nie służy budowaniu poważnego związku i raczej nie skłania do planowania dalszego niż dwa dni na przód.

Ja wiem tyle,że mój mąż jest chory.U niego zazdrość to choroba.Ma urojenia i tyle:-) Nie ma żadnych podstaw do bycia zazdrosnym. Tylko koledzy ,których żony przyprawiają im rogi tak mu nawkręcali, że hej ! A kiedy ja mam czas na zdrady? Nigdzie nie wychodzę sama, jak jadę gdziekolwiek to zawsze z dziećmi.Nawet gdybym chciała to zwyczajnie nie mam jak.