Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drinking now

Kto sie napije ze mna? :)

Polecane posty

Gość drinking now
Killerus,a ze tak spytam, wy z zona jestescie teraz na odleglosc, czy po prostu spi? Zeby nie bylo (bo to jednak kafe;)) nie to ze sie czepiam.

Gość drinking now
Nevils do picia nie treba miec okazji heh. Dlugo w stanach siedzisz?

Gość drinking now
Ty to masz dobrze, Tysie dobijasz a ja musze czekac na otwarcie sklepu jak cos:)Dobrze ze piwo jeszcze jest, bo nie bede po piwo na Cpn leciecprzeciez, chociaz..... dzisiaj to pewnie i bym polazla ;)

Gość drinking now
Killerus gdzie polazles? ;)

Gość drinking now
A ja mam dzisiaj taki dzien chujowy ogolnie, stwierdzilam ze bede pic do rana i tyle. oo!

Gość drinking now
A nie dlugo to ile? Ipocholere akurat tam?;)

to podziel się ze mną tym dniem chujowym - może wtedy stwierdzę że moje miesiące nie są chujowe :)

Gość drinking now
Oj watpie, bo moje chujowe to sie w latach liczy :)

przyleciałem bo musiałem ale już niedługo do ojczyzny wracam. ile czasu? 4 miesiące :)

Gość drinking now
To po cos do tych stanow pojechal? Jesli moge spytac of course ;)

hah, to zdrowie x2 bo tak samo i ja mam lecz w ostatnich miesiącach mam większą depresje niż zawsze :)

Gość drinking now
Ze stanow akurat bym wracala :)Wiesz ja to mam taka sytuacje ze tu jestem, a nie chce, porzadne komplikacje osobiste misie machnely

ojejq- na forum pisać to chyba najgorsze co może być :P co chwila tylko f5 i f5 :D wole komunikator :)

Gość drinking now
Mowisz depresje, a miales wczesniej?

Gość Killerus
Wyobraź sobie 4-5letniego(dokładnie nie pamiętam ile miałem ale jeszcze długo przed zerówką) przerażonego chłopca klęczącego przed kanapą. Na kanapie leży jego ojciec i uczy go modlitwy"Pod Twoją Obronę" chłopiec nie potrafi jeszcze wszystkiego powtórzyć za nim a on za karę sprzedaje mu potężne liście na twarz tak że chłopiec się przewraca i co rusz uderza głową w podłogę lub w ścianę. Z płaczem i błaganiem patrzy w przekrwione nienawiścią oczy tatusia by więcej nie bił że się nauczy ale tatuś wbija do zakutego łba modlitwę tak długo aż się debil nie nauczy a mamusia z tyłu dopinguje co jakiś czas kablem przez plecy. Na głowie ma gołą blizne do dziś po tej nauce a w głowie rozdartą ranę. To tylko mikroskopijna cześć tego co mnie spotkało od tych skurwysynow ale najbardziej boli chyba dlatego że zapamiętana z tak młodego wieku;-( kurwa niech mnie ktoś przytuli;-(

Gość drinking now
Zawsze mozna se myszka kliknac :) Zalezy kto ma jaka przegladarke :D To dawaj gg jak cos ;)

Gość drinking now
Killerus powiem Ci tak, co pewnie i tak Cie nie pocieszy, nie jestes sam z tym wszystkim, dobrze by bylo jakbys wiesz pogadal z kims kto ma podobnie, bo duszenie tego w sobie to ehh... no dlugo by gadac. Ja sobie duzo rzeczy i jestem w stanie wyobrazic i mam znajomych tez torzy do tej pory odpowiadaja swoim zyciem za starych. Ja akurat mam troche latwiej powiedzmy.

Gość drinking now
Nevils ja na konnekcie siedze, takze nie wiem jak z grupowkami bedzie :D

Gość drinking now
Jakby cos to moj: 1550336

Gość drinking now
Spojrze potem jak dodac czlowieka do grupy ;) Kurwa ja nawet na pismie potrafie napieprzac, heh ze sie tak wyraze :D

Gość Killerus
Żona śpi i o mojej przeszłości wie bardzo mało. Po co jej to wiedzieć? Chce by była ze mną szczęśliwa i czuła że ma przy sobie faceta a nie bekse uzalającą się nad swoim losem

Gość Killerus
Ja niestety nie mam gg pisze z komórki niby mam te aplikacje tu ale nie wiem jak się w tym g... przez komórkę logować:-| a kompa nie mam pewnie byłoby łatwiej

Gość Killerus
I gdzieżeście uciekli? Na gg czy na cpn?

Gość Killerus
Kuuva ale się zleciało! Już w pół do 6 a mnie się spać nie chce:-P jedna z tego zaleta że ominie mnie poranny kapeć:-P