Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaa_zapendowska

moja kochana wyplata:P

Polecane posty

Gość napalony obleśny grubas
o fchui 12godz nie wyrobiłbym nawet za te 1200eurasów :(

Gość elaa_zapendowska
dokladnie 10 godzin 45 minut bo jest dwie przerwy po 15minut i jedna pol godzinna

no ja tez czasem sporo wyciagam tygodniowo, jak mam overtime i musze zostac dluzej w pracy, szkoda, ze w Pl nie moze byc tak normalnie i ludzie musza wyjezdzac tak daleko od rodziny, przyzwyczajac sie do nowej kultury itp.

Gość zdzisia ciocia
A) Wziontek Teresa Biuro Pośrednictwa Pracy ul. Dolna 17, Pietraszyn tel. 32 417 44 19, fax 32 417 44 19 Branża: Pośrednictwo pracy to to??/ile im placilas??

Gość elaa_zapendowska
ciasteczko zgadzam sie z toba. w holandii calkiem inaczej sie zyje:)

Gość zdzisia ciocia
opisz jak wyglada prca? czy jets ciezka i saplikowana? czy jest zimno?? napisz czym dokladnie sie zajmujesz, bo wiesz ja chce wyjechac ale ja z miasta jestem nigdy fizyczbnie nie prcowalam:(

Gość zdzisia ciocia
skaplikowana

ja mieszkam w UK, nie narzekam, choc tesknie za rodzina, przyjaciólmi, tradycjami, krajobrazem.A Ty, kochana nie tesknisz, nie myslisz czasem o powrocie?

Gość elaa_zapendowska
tak to to:P im sie nic nie placi:) zadzwon to ci tereska wszystko wyjasni:) jest tylko taki minus ze na wlasny koszt dojezdzasz do opola a tam juz na ciebie czeka ich firmowy bus do holandii za ktorego placisz 50euro

Gość elaa_zapendowska
pewnie ze tesknie ale cos za cos. praca nie jest skomplikowana mozesz pracowac przy wedlinie miesie lub kwiatach

Gość elaa_zapendowska
a przy ktorej latarni stalas??

Gość elaa_zapendowska
znow ten podszyw

Gość zdzisia ciocia
ela kochanie a nie zimno przy miesku?? napisz jak mieszkasz z w ile w domu mieszkaniu czy nie kradna itp?

Gość elaa_zapendowska
za 10 dni pracy po 10 godzin wiem ze to tak srednio ale w pl trudno tyle zarobic

Gość elaa_zapendowska
cieplo nie jest ale mozna sie przyzwyczaic. na mieszkaniu ok oczywiscie zalezy jak sie trafi na jakich ludzi jak ludzie ok to nie kradna

moim zdaniem, lepiej wyjechac na wlasna reke, ja tak zrobilam i wszystko sie super uzlozylo i zadnego pieniedzy za posrednictwo, sama wybierasz prace, nie pasuje ci jedna idziesz do drugiej :)

Tez mi sie wydaje, ze to nie jest rewelacja, choc oczywiscie lepiej niz w Polsce;) Ja co roku, kiedy biore irlop tutaj wyjezdzam za granice na dwa tygodnie do pracy. Zajmuje sie wykonczeniem mieszkan i w ciagu dwoch tygodni zarabiam ok 1400 euro. Ale pracuje tam po 14 godzin. Od 7ej, do 21ej.

Gość zdzisia ciocia
no jak na wlasna mam jechac w ciemno? i co stanac na ulicy i wolac o prace?agencja pomaga troche tak?

Gość w lazience
czy mozliwe jest gone zycie w polsce?czy kobieta w poslcemoze zarbiac fajna kase i zyc na dobrym poziomie?:(

Gość kapewu
zapewne wiecej niz w polsce, jednak ja bym za taka kase nie pracowala. Tu w Niemczech zarabiam 12 eu na godzine, w miesiącu mam 2tys Eu

zdzisia ciocia no jak na wlasna mam jechac w ciemno? i co stanac na ulicy i wolac o prace?agencja pomaga troche tak? kobieto, jest XXI wiek, kto ci kaze stac na ulicy??? wynajmujesz przez neta pokój, wplacasz fee agencji przyjezdzasz doplacasz reszte, rejestrujesz sie w agencjach lub skaldasz cv prosto do firm. Tak omijasz posredników.