Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka 22

coś jest nie tak... pytanie do ciężarnych oraz matek :(

Polecane posty

Gość strzałka :)
nie denerwuj się! jeśli jesteś w ciąży to musisz być szczególnie spokojna :)

spałam, zadzwonił dzwonek a ja jak postrzelona wyskoczyłam... :( głupi listonosz.... już się testu doczekać nie mogę...

Gość marjaga
mnie brzuch bolał tak jak na okres a okresu nie było i okazało się że jestem w ciąży..

no ja też tak mam od 2 dni.... a okresu nie ma.... piersi bolą ale nie całe tylko po bokach i na dole...

Gość marjaga
dokładnie tak miałam chodziłam do łazienki co chwilę z nadzieją że to okres po dwóch dniach takiego pobolewania zrobiłam test i mam 6 letniego synka

Gość marjaga
biegnij po test wg mnie jesteś w ciąży chyba że miewałaś takie pobolewania przed okresem

tylko w dzień okresu no i wiedziałam że zaraz bedzie niespodzianka a ten miesiąc był dla mnie dziwny bo czułam cały miesiąc skurcze w podbrzuszu a teraz troszkę silniejszy jest ten skurcz... wieczorek kupie test!!! już się doczekać nie mogę

Gość nhagbd64bd d
ale częste sikanie w ciąży jest spowodowane tym, że płód uciska na pęcherz- Tobie jeszcze nie uciska,bo jest za mały, więc się nie ekscytuj tym sikaniem ;-) u mnie,gdy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i prawdę pisząc się jej nie spodziewałam,dostawałam mdłości na widok jedzenia (nie za każdym razem, ale np. jest obiad, czuję się normalnie,siadam do stołu i nagle robiło mi się niedobrze) ale zrób test, szkoda nerwów :-)

Z TEGO CO WIEM SIUSIANIE OBJAWIA SIĘ TEŻ TYM ŻE macica staje się rozpulchniona i uciska na pęcherz... mnie tylko zastanawia moje wczorajsze zachowanie... rozpłakałam się i śmiałam mój narzeczony myślał że zwariowałam, a ja wewnątrz czułam się tak źle... :(

a tam, ja też własnie ciągle latam sikać i czuję że mam pełny pęcherz, a wcale nigdy tak nie miałam, więc myślę, że jednak to objaw ciąży :) koteczka, dla mnie też to na ciążę wygląda :) trzymam kciuki!!

zrobiłam wczoraj wieczorem test bo nie wytrzymałam... :( no i niestety negatywny... :( załamać się można... :(:(:( a okresu nadal nie ma... tylko że pojawił się nowy problem :( okrutnie boli mnie pęcherz oraz czuję ucisk w cewce moczowej, to pewnie jakieś zapalenie bakteryjne :( i pewnie dlatego już 4 dzień spóźnia mi się okres... :(:(:( skoro w teście wyszedł wynik negatywny, to idę dzisiaj do lekarza by mi przepisał antybiotyk na zapalenie pęcherza (taka jednorazowa saszetka-ponoć bardzo mocna-od razu mi pomaga), jak bym była w ciąży to bym nie mogła tego wziąć... :(:(:(:( mam cholernego doła :(

Gość a ja radze
zrobic test jeszcze raz i to z porannego moczu. czasami taki test moze skłamac. i kup inny niz ten ktory juz robilas.

wiadomo, ze wieczorem wyszedł negatywny - mówiłam Ci że jest wtedy najmniejsze stężenie hormonu w moczu, a rano jest największe. Na początku wiadomo, że trzeba robić wtedy kiedy wykrycie będzie jak najpewniejsze... Moim zdaniem tamten test nic Ci nie powiedział, musisz zrobić jeszcze jestem RANO, z pierwszego moczu. I tak jak pisałam - mi wyszły 4 negatywne, a i tak się okazało, ze jestem w ciąży ;) Skoro dalej nie masz @ i nie jesteś konsekwentna w testach to idź do gina ;)

no faktycznie nie mam nadal okresu, ale rodzinna powiedziała (bo zapytałam) że okres może mi się spóźniać przez zapalenie dróg moczowych... dziewczyny ja już sama nie wiem... :( jestem okropnie zawiedziona... sama nie wiem co mam robić, na dodatek tabletek które przepisała mi rodzinna nie wolno brać w trakcie ciąży... NOLICIN ogólnie jestem załamana... do ginekologa na razie nie idę bo mam już termin umówiony na 22 grudnia może zrobię jeszcze jeden test... anie jutro raczej nie... :( ogólnie to ryczeć i wyć mi się chce... :(

Gość mama poltorarocznej Elizki
Witaj autorko! Ja robilam test,bo okres mi sie spoznial,ciagle bylam zmeczona i mialam podwyzszona temperature.Test wyszedl negatywnie.Poszlam wiec do lekarza i uslyszalam,ze mam zrobic jeszcze jeden test i ze na pewno jestem w ciazy.Od razu kupilam test i zrobilam jeszcze tego samego dnia i co? Dwie kreseczki sie pojawily i teraz upragniona coreczke.Zrob test jeszcze raz,albonawet kilka razy jesli nie pojawi sie @. Zycze z calego serca dwoch kreseczek :)

Koteczka szczerze? mi wyszły 4 testy negatywne i w życiu nie czekałabym do 22 grudnia na wizytę skoro prywatnie mogłabyś iść już nawet dzisiaj...

dziękuję :( w takim razie jak wytłumaczycie mi te uczucie ciągłego oddawania moczu i ucisku w cewce moczowej??? :( uznałam to za zapalenie dróg moczowych, a lekarka mi powiedziała że to pewnie dlatego spóźnia mi się miesiączka, nie zapytała czy mogę być w ciąży..

tak wiem że prywatnie mogę iść... ale ja nie jestem chyba w ciąży, Boże ja już nic nie wiem... :(:(:( co z tym zapaleniem, co z brakiem okresu :(

Gość fer3wr4r4
masz 22 lat ???

jestem załamana a mój narzeczony mnie nie wspiera... przez ostatnie 2 dni zapewniałam go że raczej będziemy mieli dziecko, a tu wczoraj negatywny test i jeszcze ten bolący pęcherz. to on mnie wysłał do lekarza, powiedział mi nawet że więcej nie mam się wkręcać w ciąże bo on na tym tez cierpi i że mam sobie wyleczyć pęcherz... :(

Gość fer3wr4r4
kobieta kobietę może zapytać... Nie mozesz miec 22 lat.............

Gość moje objawy
moje objawy to brak okresu... piersi, brzuch i plecy bolały od tygodnia, a dzień po spodziewanje miesiączce jakby rekał odjął. nic nie bolało.... i zrobiłam test, pozytyuwny :):):) spanie i ciągłe siku to tez sie pojawiło

Gość fer3wr4r4
bo tylko 22 latka moze pisać takie rzeczy.....

mnie tez bolą plecy ale myślałam że to od nerek z powodu bólu brzucha-pęcherza-jajników... dziewczyny, ja już nie mam siły na nic... :(