Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z tych

nienawiść do byłej kochanki faceta/męża-jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość
dziś Na wsi to się z ciebie szmato śmieją, że cię tylko kundle rypać chcą, a porządne żony plują na twój widok i dzieci zabierają, żeby się widokiem ścierwa nie zgorszyły. Jesteś zerem zdesperowany tłumoku i wszyscy to wiedzą.

Gość gość
Co szmato z rynsztoka chciałabyś takiego męża jak mój? :D Możesz tylko sobie pomarzyć wywłoko. :D Za wysokie progi na twoje kraczate nogi :D parszywa suko z zagrzybioną dopą. Idź się drapać o sztachety to może się nadziejesz na jakiś kołek wystający i wreszcie będziesz miała ten wyśniony seks :D

Gość gość
d***** z patologii chyba poszła rzygać po wczorajszym obciąganiu wiejskim psom :D

Gość gość
Po co tu wchodzi mężatka,która ma supoer męża i ubliza kobietom i wszystkie na różnych forach obłąkana ma za kochanki?

Gość gość
dziś Sama jesteś szmato obłąkana. To jest forum publiczne. Nikt nie wyzywa kobiet tylko ciebie ku/rwo sfrustrowana, bo ty wyzywasz wszystkie żony i ich mężów.

Gość gość
Dziwne, że wszyscy wyzywają tylko ciebie kretynko a nie inne normalne żony. Tu nawet normalne żony brzydzą się i wstydzą takiego babiszona, ktory nazywa siebie dumnie żoną zdradzaną przez męża.

Gość gość
dziś Odpierdol się kurwo i nie pomawiaj cudzych mężów. Znasz mojego męża dyżurna dziwko kafetryjna? Po raz kolejny ci piszę, ze mój maż nasrać by nie chciał na takie ścierwo jak ty. Jeszcze dziś w tym temacie wyzywałaś mnie i inne żony, które tu pisały. Sklerozę już masz nic warta szmato? To wypad się leczyć!

Gość gość
13. 23 kiełbasa ty qrwo walnięta kopnięta w zad przez żonatego znów kłócisz się ze wszystkimi zonami bo myślisz że któraś to żona byłego kochasia? :D

Gość gość
Ty lepiej leki weź bo ja dzis dopiero weszłam na ten wątek i jestem żoną męża, ktory mnie kocha i nie zdradza ale i tak zostanę wyzwana przez ciebie od kochanek. Twojego męża do mam daleko i gleboko w du.... bo mam swojego i to o wiele lepszego.

Gość gość
dziś tak masz psycholko krzywe nogi jak srasz. idź się leczyć kiełbasa :D

Gość gość
gość dziś Ty lepiej leki weź bo ja dzis dopiero weszłam na ten wątek i jestem żoną męża, ktory mnie kocha i nie zdradza ale i tak zostanę wyzwana przez ciebie od kochanek. Twojego męża do mam daleko i gleboko w du.... bo mam swojego i to o wiele lepszego. x I co tu robisz w tym temacie zdesperowana żono pedała? :D Twój mąż cię zdradza od zawsze tylko z facetami a ty kretynko myślisz, ze trafiłaś na ideał :D:D:D

Gość gość
Idz sie leczyć babiszonie bo teraz sama żony wyzywasz. Raptem kochanki lepsze niż żony.

Gość gość
13.41 o byciu żoną to ty możesz tylko pomarzyć psychiczny wycierusie z rozdwojeniem jaźni i osobowości. znana tu jesteś że raz jesteś kochanką wmawiającą każdej żonie zdrade za chwilę szczęsliwą zoną albo narzeczoną. teraz pewnie staniesz się facetem co zdradza żonę. jesteś chora psychicznie i wszyscy o tym wiemy od dawna

Gość gość
gość dziś Idz sie leczyć babiszonie bo teraz sama żony wyzywasz. Raptem kochanki lepsze niż żony. x Stul ryja psychiczna wywłoko, co w akcie desperacji wydała się za pedała i teraz nadstawia dopy cudzym mężom. Sama się lecz, bo na 100% masz już hiva :D

Gość gość
I ty śmiesz mi mówić, że ja komuś ublizam??? Patrzecie żony ta kretynka was obraza i wyzywa. Ty się do każdej osoby przyczepisz aby tylko wyzwać bo taki wredny charakter masz. Ja do zon mam szacunek bo małżeństwo to ciężka praca ale obojga małżonków. Twoj mąż ma ciebie w du.... i ty sama tam wchodzisz bez wazeliny i innym żonom zazdrościsz, że mają fajnych mężów.

Gość gość
Nie musisz odpowiadać bo już nie odpiszę, zresztą nie byłoby na co, lawina wyzwizk na szczęśliwe żony tylko będzie w twoim wpisie, nic konkretnego. Żegnam, idę zaraz na zakupy i kolację z mężem.

Gość gość
14. 31 psycholko, twój maż pedzio to obraca teraz drugiego geja. Wszyscy o tym wiedzą i się z ciebie śmieją. :D

Gość gość
gość dziś I ty śmiesz mi mówić, że ja komuś ublizam??? Patrzecie żony ta kretynka was obraza i wyzywa. Ty się do każdej osoby przyczepisz aby tylko wyzwać bo taki wredny charakter masz. Ja do zon mam szacunek bo małżeństwo to ciężka praca ale obojga małżonków. Twoj mąż ma ciebie w du.... i ty sama tam wchodzisz bez wazeliny i innym żonom zazdrościsz, że mają fajnych mężów. x Wariatko wypuszczona z psychiatryka po raz kolejny c***iszę, ze ty mojego męża to na oczy nie widziałaś, a zazdrościsz ty wszystkim żonom, dlatego non stop je tu atakujesz. Próbujesz się teraz wybielić, bo wreszcie przeczytałaś na kafe prawdę o sobie? Dobrze ci tak wredna suko, co włazi w dope cudzym mężom, bo własnego ma do niczego. :D Jak spróbujesz jeszcze raz atakować czy wyzywać jakąś żonę to napiszemy więcej prawdy o tobie ty dumna żono pederasty :D

Gość gość
dziś oj .ale zazdrościsz szczęśliwym żonom fajnych mężów , może ty to ta kiełbasa, kochanka cudzego meza ?

Gość gość
gość dziś hanka ty q***o odwal się od żon.

Gość gość
Wariatko wypuszczona z psychiatryka po raz kolejny c***iszę, ze ty mojego męża to na oczy nie widziałaś, a zazdrościsz ty wszystkim żonom, dlatego non stop je tu atakujesz. Próbujesz się teraz wybielić, bo wreszcie przeczytałaś na kafe prawdę o sobie? Dobrze ci tak wredna suko, co włazi w dope cudzym mężom, bo własnego ma do niczego. smiech.gif Jak spróbujesz jeszcze raz atakować czy wyzywać jakąś żonę to napiszemy więcej prawdy o tobie ty dumna żono pederasty X Kiełbasa kiedy zrozumiesz idiotko, że on nie chcę cie roohnac nawet oszczac ciepłym moczem i nie nazywaj go pedałem bo on seks z własną żoną ma codziennie.

Gość gość
gość dziś I ty śmiesz mi mówić, że ja komuś ublizam??? Patrzecie żony ta kretynka was obraza i wyzywa. Ty się do każdej osoby przyczepisz aby tylko wyzwać bo taki wredny charakter masz. Ja do zon mam szacunek bo małżeństwo to ciężka praca ale obojga małżonków. Twoj mąż ma ciebie w du.... i ty sama tam wchodzisz bez wazeliny i innym żonom zazdrościsz, że mają fajnych mężów. xxxxxx Tak mają tu żony fajnych mężów a ty im wariatko zazdrościsz dlatego wyzywasz i wszystkim mawiasz zdradę śmieciaro.

Gość gość
Jest tyle sposobow zeby jej na zlosc zrobic .... Zrob jej ogloszenie na roksie lub innym portalu erotycznym z jej numerem telefonu , zeby koniobijcy dzwonili itp Zamawiaj taxi , pizze na jej adres, a niech sie k****a tlumaczy

Gość gość
Wariatko wypuszczona z psychiatryka po raz kolejny c***iszę, ze ty mojego męża to na oczy nie widziałaś, a zazdrościsz ty wszystkim żonom, dlatego non stop je tu atakujesz. Próbujesz się teraz wybielić, bo wreszcie przeczytałaś na kafe prawdę o sobie? Dobrze ci tak wredna suko, co włazi w dope cudzym mężom, bo własnego ma do niczego. smiech.gif Jak spróbujesz jeszcze raz atakować czy wyzywać jakąś żonę to napiszemy więcej prawdy o tobie ty dumna żono pederasty X Kiełbasa kiedy zrozumiesz idiotko, że on nie chcę cie roohnac nawet oszczac ciepłym moczem i nie nazywaj go pedałem bo on seks z własną żoną ma codziennie. x Kiełbasa nie rób z siebie głupszej niż jesteś. Masz chłopa pedzia, którego inna kobieta dawno wywaliła z domu. Szlag cię trafia ściero niemyta i dlatego latasz za cudzym mężem, a on leje na ciebie ciepłym moczem tak jak piszesz sama :D. Lecz się kiełbasa :D

Gość gość
dziś Hanka ty k***o przygłupia nie pyskuj tylko kible szoruj, bo jak nie, to ci zrobię fajne ogłoszenie i będą dzwonić do ciebie suko niewyżyta :D

Gość gość
Kiełbasa miałaś iść na zakupy z mężem pedziem i później na kolację, a widzę, że ty dalej siedzisz na kafe i to w tym temacie :D

Gość gość
Wariatko wypuszczona z psychiatryka po raz kolejny c***iszę, ze ty mojego męża to na oczy nie widziałaś, a zazdrościsz ty wszystkim żonom, dlatego non stop je tu atakujesz. Próbujesz się teraz wybielić, bo wreszcie przeczytałaś na kafe prawdę o sobie? Dobrze ci tak wredna suko, co włazi w dope cudzym mężom, bo własnego ma do niczego. smiech.gif Jak spróbujesz jeszcze raz atakować czy wyzywać jakąś żonę to napiszemy więcej prawdy o tobie ty dumna żono pederasty X Kiełbasa kiedy zrozumiesz idiotko, że on nie chcę cie roohnac nawet oszczac ciepłym moczem i nie nazywaj go pedałem bo on seks z własną żoną ma codziennie. x Kiełbasa nie rób z siebie głupszej niż jesteś. Masz chłopa pedzia, którego inna kobieta dawno wywaliła z domu. Szlag cię trafia ściero niemyta i dlatego latasz za cudzym mężem, a on leje na ciebie ciepłym moczem tak jak piszesz sama smiech.gif . Lecz się kiełbasa X HANKA ty stara qoofo nie rob z siebie wiekszej kretynki niż jesteś. Odwal się od żon i od ich mężów i nie nazywaj ich pedałami bo cię wyroohac nie chcą, latasz jak suka za nimi.

Gość gość
Kiełbasa i Hanka to ta sama wariatka - ta co ma chłopa pedała. Żona geja z domu wywaliła i się rozwiodła, a to ścierwo przygarnęło, żeby tylko męskie portki były w domu. Teraz lata za cudzym mężem desperatka i wyzywa wszystkie żony na kafe, bo jej się wydaje, że za którymś razem trafi na właściwą. :D

Gość gość
gość dziś Kiełbasa i Hanka to ta sama wariatka - ta co ma chłopa pedała. Żona geja z domu wywaliła i się rozwiodła, a to ścierwo przygarnęło, żeby tylko męskie portki były w domu. Teraz lata za cudzym mężem desperatka i wyzywa wszystkie żony na kafe, bo jej się wydaje, że za którymś razem trafi na właściwą. smiech.gif X Hanka nie opisuj swojej żałosnej historii wszyscy wiedzą żeś stara koofa i wszystkie żony szkalujesz oraz ich mężów.