Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z tych

nienawiść do byłej kochanki faceta/męża-jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość
dziś który ty już raz tu dopiero wchodzisz szmato z rynsztoka? :D Znów nie wzięłaś leków i od rana masz rozdwojenie jaźni.

Gość gość
vjola a pamiętasz jak na działce obierałaś ogórka i się cieszyłaś, ze w końcu czujesz, że coś w ręku trzymasz? :D

Gość gość
Boże ile tu desperatek , jakaś Wiola ,Hanka. Ciekawe kto będzie następny ;) Kobiety nie bijcie się o jakiegoś żonkosia co to moczy w każdej.

Gość gość
żałosne i prostackie są osoby piszące te inwektywy

Gość gość
ja zostałam zdradzona, i powiem Wam że czułam nienawiść do byłej kochanki ... ale większą nienawiść czułam właśnie do niego - mojego męża ... i z szacunku do samej siebie wystawiłam go za drzwi, o miłość nie będę się prosić, a skoro zdradził to z jego str., raczej już jej nie było... i nie będę się poniżać ani przed nim ani przed tą kobietą, bo to by było żałosne..., wiem i muszę dać sobie rade... wierze w to że jestem silna i życie sobie jeszcze jakoś ułożę

Gość gość
17:13 ja p*****le ...brak slow. Wypuscili Cie z psychiatryka? Nie widzisz ze obrazilas przypadkowa osobe? Powinni Ci zalozyc kaganiec,wsciekla suko.

Gość gość
Kochanki podobno takie wrażliwe. A tutaj widać kim są te kobiety. To jakiś rynsztok. Jeszcze żony można zrozumieć bo to jednak małżeństwo. Więc nie dziwne, że próbują się jakoś odgryźć. Natomiast kochanki to samo dno. Kradną co nie swoje i jeszcze obrażają żony. Stawiam kochanki na równi z każdym elementem, złodziejem czy inną patologią. Wykorzystują odpowiedni moment, szczyt podłości. Ktoś taki musi być ograniczony umysłowo i emocjonalnie.

Gość gość
Ograniczeni umysłowo to sa faceci ktorzy zdradzaja. Kochanki nie przyrzekaja wierności zonom kochanków, tylko mężowie przysiegaja wiernosc zonom . Tyle na temat. Faceci to chuje

Gość gość
Dobry madry odpowiedzialny facet nie zdradzi. Zdradza menda i patologia, faceci bez honoru.

Gość gość
Wola wsadzac w piczki niz zajac sie rodzina

Gość gość
Co z tego że kochanka nie przyrzekała skoro wp*****la się z butami w czyjeś życie. Pod pretekstem przyjaciółeczki. Być taką podstępną szują jest chyba gorsze. Znam taką jedną i do swojego domu bym jej nie wpuściła.

Gość gość
Ludzie sa różni nie tylko w śród kochanek zdarzają sie świnie, w śród mężów i zon też bo wszyscy sa ludzmi i nie wazne jest kto kim jest tylko jaki jest. Tu kochanki nie wchodzą i tylko jedna osoba tak warczy " szczęśliwa żona co ma seks codziennie a mąż tylko czasami idzie do kochanki jak jest awaria wody w domu aby mu wyzlizala" to sa jej słowa. Mnie to bawi bo ani kochanka ani żoną nie jestem ,do zon nic nie mam do kochanek też.

Gość gość
Tu kochanki nie wchodzą x tak jasne własnie widać. napisz jeszcze, że na całej kafe nie ma ani jednej kochanki. :D x i tylko jedna osoba tak warczy " szczęśliwa żona co ma seks codziennie a mąż tylko czasami idzie do kochanki jak jest awaria wody w domu aby mu wyzlizala" to sa jej słowa. x a ty skąd wiesz, że to ta żona, a nie inna? jasnowidzem jesteś? przeczytałam cały temat i nigdzie nie znalazłam głupot o których ty piszesz. może sama to pisałaś tylko gdzie indziej i ci się teraz pomieszało. x Mnie to bawi bo ani kochanka ani żoną nie jestem ,do zon nic nie mam do kochanek też. x mnie też bawi cały ten temat i inne o kochankach też, bo wiadomo, że na kafe ludzie same bzdury piszą. ja tu wchodzę po to, żeby się pośmiać, a nieraz jest z czego.

Gość gość
Ha ha długi weekend się zbliża to sfrustrowane kochanice jak zwykle szaleją na kafe bo wiedzą że kochaś znów wyłączy telefon albo celowo zostawi w samochodzie żeby szmata dopy nie zawracała jak on będzie czas spędzał z rodziną :D

Gość gość
ja zostałam zdradzona, i powiem Wam że czułam nienawiść do byłej kochanki ... ale większą nienawiść czułam właśnie do niego - mojego męża ... i z szacunku do samej siebie wystawiłam go za drzwi xxxxxxxxxxx Możesz opisać szczegółowiej jak to zrobiłaś? Wzięłaś męża na ręce i wystawiłaś za drzwi? To z ciebie baba herod musi być :D

Gość gość
Ty co wystawiła męża za drzwi a mąż co zrobił? Stał tak za tymi drzwiami dobijał się czy może sobie poszedł? Pytam bo nie skończyłaś swojej bajki wymyślonej w chorej mózgownicy. :D:D

Gość gość
ja też wystawiłam męża za drzwi i to wielokrotnie, ale za każdym razem wszedł z powrotem, bo miał klucze do mieszkania :D

Gość gość
Mój to nawet oknem wchodził jak go drzwiami wystawiłam :D:D:D

Gość gość
a mój wszedł kominem, bo okna pozamykane były :D

Gość gość
gość dziś Ograniczeni umysłowo to sa faceci ktorzy zdradzaja. Kochanki nie przyrzekaja wierności zonom kochanków, tylko mężowie przysiegaja wiernosc zonom . Tyle na temat. Faceci to ch*je xxxxxxxxxxxxxxx Znów ściero wyzywasz cudzych mężów a sama się wybielasz? A kto proponował żonatemu seks bez zobowiązań?

Gość gość
gość wczoraj 17:13 ja p*****le ...brak slow. Wypuscili Cie z psychiatryka? Nie widzisz ze obrazilas przypadkowa osobe? Powinni Ci zalozyc kaganiec,wsciekla suko. x kaganiec to założyli tobie ściekła suko dlatego się z lekka przymknęłaś

Gość gość
7.54 A Ty bierzesz wszystko co CI proponują? Nie masz hamulców? Instynktu samozachowawczego?

Gość gość
Tu kochanki nie wchodzą i tylko jedna osoba tak warczy " szczęśliwa żona co ma seks codziennie a mąż tylko czasami idzie do kochanki jak jest awaria wody w domu aby mu wyzlizala" to sa jej słowa. xxxx Nie kłam sama tak pisałaś. Pamiętam cię oszustko

Gość gość
gość dziś 7.54 A Ty bierzesz wszystko co CI proponują? Nie masz hamulców? Instynktu samozachowawczego? xxxxxxxxxxxxxx Nie to ty bierzesz a najczęściej sama proponujesz

Gość gość
tu siedzi od lat jedna psychiczna kochanka i wierzy we wszystko co przeczyta :D mało tego wydaje jej się że jak sama napisze ze się z męzem rozwiodła czy go z domu wystawiła to wszystkie żony też tak zrobią :D

Gość gość
07:57 to napisaly dwie rozne ospby,debilko. Ty masz chyba rozdwojenie jazni. Wlazisz tu od rana o siedzisz caly dzien frustratko. Zagarnelas ten topik i Obrazajac kazdego kto tu wejdzie rekompensujesz sobie nedzne zycie.

Gość gość
gość dziś 07:57 to napisaly dwie rozne ospby,debilko. Ty masz chyba rozdwojenie jazni. Wlazisz tu od rana o siedzisz caly dzien frustratko. Zagarnelas ten topik i Obrazajac kazdego kto tu wejdzie rekompensujesz sobie nedzne zycie. x dwie różne osoby? to jednak się rozdwoiłaś frustratko. :D ja tu wchodzę rano jak kawę piję i w ciągu dnia na chwilę gdy mam czas a ty siedzisz tu całymi dniami i nocami. odpisujesz natychmiast krytykując gdy tylko ktoś napisze nie po twojej myśli

Gość gość
8.09 No muszę Cię rozczarować. Nie jestem ani żoną ani kochanką. Patrzę jak się miotasz i myślę, że jesteś strasznie nieszczęśliwa.

Gość gość
Ha ha kochanki to jednak ograniczone istoty. "Zagarnęłaś ten topik" ha ha ha i sucza sobie poszczekać nie może ha ha