Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kafeterianinka

"udziały" w związku.. "co wnosisz?"

Polecane posty

Gość autorka autorka
dziękuje :* to duzo dla mnie znaczy....

Gość zwnaod
"może nie masz na dom, ale masz prawo decydować gdzie mieszkasz" - zgadzam się w 100%

Gość manusia30
dziewczyno opamiętaj się i odpuść taki facet nie jest wart Ciebie. Jeżeli masz wątpliwości teraz to nie pakuj się w coś więcej bo zrujnujesz sobie życie, a on zawsze będzie miał cię za nic, naprawdę przemyśl co robisz, miej godność. podziękuj mu i tyle, niech sobie poszuka takiej samej pustej lali jak on sam

Gość buła wczorajsza
za pare lat to ci suchą kajzerkę wypomni ,uciekaj od tego faceta ,lepiej biedniej a szczęśliwiej

Gość komedie romantyczne w życiu
do autorki-i po co te obelgi w moją stronę? Jesteś analfabetką do kwadratu chyba wyraźnie napisałam,że ma pomyśleć przed, a nie w trakcie czy po. A jak facetowi coś się stanie,albo chociaż straci swoją pracę??(tfu tfu)-życie jednak pisze różne scenariusze.To taka cizia jak Ty zęby w ścianę włoży,a niemowlakowi wytłumaczy,że mamusia liczyła tylko na tatusia i nie zadbała o jego ewentualną przyszłość.Brawo :D

Gość smutna kafeterianinka
I właśnie tu się ciągle mylisz, komedio :D Bo ja mam swoje środki, sama się utrzymam, dziecka nie planuję, bo bedę niedługo pracować :) to TY nie czytasz ze zrozumieniem. Tak samo jak ja przewiduję różne ewentualności i im zapobiegam (ciąża bez środków własnych), tak samo mężczyzna musi - że kobieta może stracic pracę, całą ciążę leżeć , zachorować, urodzić chore dziecko i się nim non-stop zajmować. O takich rzeczach muszą mysleć obydwoje - i liczyć na siebie nawzajem - na tym polega życie w związku wg mnie. Sposobem pisania i wyrzucania swoich frustracji przypominasz mi moją podstarzałą staropanieńską, bezdzietną ciotkę :D A teksty typu :"chyba wyraźnie napisałam,że ma'sz' pomyśleć przed, a nie w trakcie czy po" to sobie do lustra mów :D rozbawiłaś mnie tym :D Musisz mieć straszny charakter i osobowość jako człowiek, sądząc po stylu Twojego pisania. Albo jak napisałam - jesteś przebrzydłym trollem :) Skończyłam dialog z tobą, bo piszesz bzdury do kwadratu i używasz słownictwa, którego nie rozumiesz :) szkoda na ciebie czasu.

Autorko, to brzmi prawie tak samo jak w moim związku... Myślałam, ze tylko ja na takiego faceta trafiłam, ale to chyba nie są wyjątki...Zresztą założyłam ostatnio tutaj temat w tej sprawie.

Gość komedie romantyczne w życiu
hehe IDIOTKA Z CIEBIE:),ale to twój problem a nie mój.Kto ma jaki charakter to widać,umiesz nawrzucać obcym ludziom,pewnie w życiu też tak robisz i uczepiłaś się jakiegoś gostka,który będzie tobą rządził wszerz i wobec, bo się jak diabeł wody świeconej boisz samotności:) Pewnie na kogoś z lepszym charakterem po prostu cię nie stać:). Nawet Twojemu obecnemu życzę,aby przejrzał na oczy:D Pozdro[lapka}