Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorociczka

odpowiedzi na maile sal weselnych

Polecane posty

Gość dorociczka

Powiedzcie mi proszę dlaczego niektóre sale weselne nie odpisują na maile.Często maja bardzo mało informacji na swojej stronce i chciałąbym dowiedzieć się więcej to nie odpisują wcale.Wydaje mi się że olewają klientów takim postępowaniem

Gość paloma25
niekoniecznie olewaja. Wez pod uwage ze nie wszyscy istnieja w wirtualnej przestrzeni co nie znaczy ze ich oferta jest mnie warta, po prostu nie reklamuja sie w internecie z roznych przyczyn ( nie potrzebuja takiej rreklamy bo klienci wala drzwiami i oknami, nie znaja sie na komputerach i interecie) . Z doswaiczenia wem, że lepiej dzwonić i umawiać się osobiście.

Poza tym na niektórych stronach w ofertach weselnych są podane nieaktualne ceny ( wiem z doświadczenia) więc najlepiej dzwonić i umawiać się , czasem w realu sala wygląda o wiele lepiej, lub gorzej niż na zdjęciach

Gość ja też kiedyś pisałam
Bo Polska to wciąż dziki kraj pod tym względem, najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć telefonicznie, albo umówić na spotkanie i na miejscu wszystko obejrzeć. Trzeba trochę czasu poświęcić.

Pewnie dlatego, że niektórzy zakładają sobie stronę, wynajmują firmę do pozycjonowania i więcej o tej stronie nie myślą.

Gość sara kuchara .
mechanizm jest prosty nie bo informacji udzielą ci na miejscu , wtedy jesteś w lokalu i jest inna rozmowa . A informacji z reguły nie udzielają nawet przez telefon , boją się pewnie poniekąd konkurencji i weź pod uwagą że Sala to nie hotel w który jest 100 pracowników , a część olewa.

Gość dorociczka
ja rozumiem że są sprawy o których mówi się tylko osobom zainteresowanym ale skoro zamieszczają swój adres na stronce to chyba po to by mozna było do nich napisać,po co mam tracić cały dzień ,tylko po to by się dowiedzieć że na wesele tylko część lokalu jest zamknięta albo ze napoje są w cenie menu

Gość berry125
Ja szukałam lokalu na stronie http://www.saladlaciebie.pl/ . Ja za każdym razem dzwoniłam. Tak jest szybciej i konkretniej. Maila często potraktują z góry a jak się zadzwoni to jednak będą musieli odpowiedzieć na pytania.

Gość Cheryll
Nie lepiej zadzwonić i zadać wszystkie pytania? Szybciej i konkretniej ;)