Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmkimnj

czy kiedy zaczelas wspolzyc z nowym facetem -poprosilas o badania?

Polecane posty

zreszta ty regres tez nie wiesz z kim twoja dziewczyna sypia/sypiala" ale moja żona jest odpowiedzialną kobietą i zawsze stosowała zabezpieczenia :) co spowodowało że nie musiała sie martwić o czym i mnie w luźnej rozmowie kiedyś poinformowała ... jesli człowiek jest odpowiedzialny i nie wskakuje z przypadkowym pierwszym lepszym partnerem do wyrka a do nowego ma wielkie zaufanie to o co sie tu martwic?

Gość panna z sucha glowa
mimo, ze twardo stapam po ziemi, to tez nie poprosilam o zadne badania :) Mam zaufanie, moj partner to nie jakis fircyk w zalotach... Ale rozumiem osoby, ktore tak robia i w sumie popieram.

Gość strzałka :)
szczerze mówiąc to nigdy tego nie robiłam... zawsze na początku były gumki, jeśli (po roku, czy dłużej, związku) chcieliśmy abym zaczęła brać tabletki to nie robiliśmy badań :) ale nie sypiałam z kim popadnie, facetów też miałam takich co do których byłam pewna, więc nie bałam się o żadne choroby.

a teraz tak szczerze ile par w Polsce prosi nawzajem siebie o wyniki takich badań?

Gość lmkimnj
smieszne:o nie wiesz czy twoj chlopak z 2 lata wczesniej nie mial jakiejs przygody czy tam zwiazku powaznego z dziewczyna ktora raz sie przespala z kims kto spal z dziewczyna z hivem tak sie to niesie

Gość aswdfgthujkl
Regres poprzednim facetom twoja zona obciagala w gumce? Tez sie krepowalam powiedziec zebysmy zrobili badania, ale on zapytal o to pierwszy. I poszlismy razem. Troche to kosztuje, samo badanie HIV 50 zl, a do tego dochodzi reszta.

Gość lmkimnj
mowilam ze hpv rroznosi sie mimo prezerwatywy ;o bo jest na skorze wokol penisa itp a powoduje on raka szyjki macicy u kobiet

Gość lmkimnj
o ile cie zechce looser

Gość mireczkaa
my zrobilismy, najpierw kochalismy się w gumkach, a przed tabletkami zrobilismy badania. Myślę, ze warto bo partner sam może nie wiedzieć, ze jest na cos chory. Żaden wstyd moim zdaniem.

Gość strzałka :)
ja tam takich badań nie robiłam, ale nie uważam, że to "śmieszne :/" bo nie znam osobiście żadnej pary, która by na takie badania się zdecydowała, ba - w ogóle o takich pomyślała. Chcecie to je róbcie, ale zgadzam się z regresem - ile w ogóle par o czymś takim myśli?

I własnie dlatego,że nie robi sie badań choroby się szerzą niestety. Regres- nie z kim popadnie do wyrka, a zaufanie cóż tez można sie zawieźć po 4 latach bezgranicznego zaufania, dlatego od tamtej pory- 4 lata związku i zdrada faceta-nie wiem przecież co to za dziewczyna była- zasada ograniczonego zaufania! Zresztą ja nie prosiłam swojego obecnego faceta o badania, sama chciałam sie zbadać, jak się dowiedziałam o skoku w bok mojego byłego i po rozstaniu z nim,obecny sam stwierdził, że skoro ja idę to jemu też nie zaszkodzi i tyle. To było 5 lat temu i dalej jestesmy razem. Więc byłabym ostrożna ze stwierdzeniem "z kim popadnie":)

aswdfgthujkl- jezu to gdzie wy robiliście badania na HIV- 50 zł- ja 5 lat temu płaciłam ok. 15 zł w laboratorium.

Gość lmkimnj
bardyo duyo dyiewcyzn ma hpv yresyta jest na macieryznskim topik ktorz ma teray pryesylo 1000 stron i od 5 lat wtam wisi one tey pewnie nie pomzslalz o baddaniu partnera ktorz je yarayil doprowadyajac do duyzch kosytow lecyenia i rzyzka raka

Gość kukurukukuru
autorka to jakas pojebana gowniara to juz ktorys z kolei top taki sam ktory zaklada nawet nie stra sie zmienic tresci 💤

Gość lmkimnj
na hiv tyle nie kosztuje:o zreszta mozna honorowo oddac krew i mam kwestie hiv z glowy i za darmo

Gość lmkimnj
propagowanie badan przed wspolzyciem to bycie pojebana???:o

Gość niunczako le oryginal
Z takim co wiedziałam że łatał po siłach to prosiłam i zrobiliśmy na hiv i wz Powinno się robić z każdym, do końca nie wiadomo co robili.

Po dupach miało być i wzw

U mnie hiv było badanie darmo w takiej fundacji

Gość zaufanie
ja dziewica, on prawiczek, ślub, noc poslubna, wielka miłośść, zaufanie bezgraniczne, oddanie, wspolne życie, dosyć długie i po 10 latach małżeństwa męczę się z jakimś syfem, którego nie mogę wyleczyć.... no tak zaufanie najwazniejsze. gówno prawda.

Do autorki Wirusa HPV nie można się pozbyć Wyleczenie jest niemozliwe!!!!Są jednak okresy gdy wirus jest w stanie uspienia - wtedy ryzyko zarazenia kogos jest minimalne Do tematu: Nie ma sie czego wstydzic - powiedz o badaniach i tyle

Gość z piekła rodemmmm
ja właśnie się dowiedziałm,że mój facet poszdł do łożka z największą dziwką w okolicy... jesli zdołam wytrzymac do czasu aż zacznie sie do mnie dobierac to poprosze go o wyniki badan-właśnie... a potem kopa w dupę:)

Gość z piekła rodemmmm
a swoją drgą gdyby go zaraziła jakimś gównem...byłąbym szcęśliwa.. zmarnował mi wiele lat zycia:(

Ja mam problem z głowy... Oboje jesteśmy krwiodawcami, jesteśmy przebadani na wszystkie strony...

Gość okinjhionj
adalis sa rozne teorie jesli wirus po 2 latach sie nie uaktywnia tzn ze organizm sam go zwalczyl-istnieje taka mozliwosc

Gość kiziamyzia 29
dzisiaj bym poprosiła :) mój obecny mąż był moim pierwszym partnerem, ale ja jego nie ale nawet mi do głowy nie przyszło 10 lat temu żeby o to pytać teraz jestemw ciąży i jak szłam robić wszystkie badania na choroby zakaźne to omal nie zemdlałam :)

okinjhionj Owszem ale to mała możliwość To jeden z najbardziej upierdliwych wirusów niestety Raz się zarazisz i szanse na wyleczenie znikome Sama mam wirusa opryszczki wargowej i wyleczyc nie mogę.........