Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmkimnj

czy kiedy zaczelas wspolzyc z nowym facetem -poprosilas o badania?

Polecane posty

Gość lmkimnj

bo ja sie jakos krepuje poprosic mojego:o ale ryzykowac zdrowiem nie chce co wy robiliscie?

ni ma sie co krępowac w dzisiejszych czasach to norma ;)

Sama chciałam sie zbadać, powiedziałam o tym mojemu facetowi i zdecydowaliśmy,że pójdziemy razem i tak zrobiliśmy. Czasy niestety są takie a nie inne.

Gość lmkimnj
i co wyszlo cos?? jest tez kwestia tego ze moj wczesniejszy pierwszy i jedyny parter zdradzil mnie i zarazil HPV i od 3 lat jestem sama a teraz poznalam go i boje sie co ten przywlecze:o

Nic nie wyszlo, tzn. świety spokój. Jeśli facet jest normalny to niebędzie miał problemu.

Gość lmkimnj
musze mu o moim hpv powiedziec:o ciekawe jak to zniesie;/ generalnie od 2 lat nie mialam zadnych objawow wiec moze juz jestem wyleczona

Gość malamido
poprosilam. na poczatku myslal ze zartuje. Jednak jesli chce sie brac tabletiki i nie uzywac prezerwatyw to dla mnie bylo logiczne. Nie mial problemu , pomarudzil i zrobil:) nie wiem dlaczego wszyscy tak sie z otoczenia dziwili, ja sie dziwie jak mozna spac i nie prosic o badania

Jeżeli jestescie ze soba na poważnie i nie 2 tygodnie to jak najbardziej musicie o tym porozmawiać. Zresztą takie sytuacje i rozmowy to dobry sprawdzian dla ludzi i związku.

Porządni ludzie wiążą się z dziewicą/prawiczkiem i nie mają takich lewicowych problemów.

Bo ludzie bardzo często wyznają zasadę, że ich te problemy nie dotyczą, lepiej zamiatać pod dywan niż dojrzale i odpowiedzialnie podejść do sprawy.

Gość lmkimnj
jestesmy ze soba od 3 miesiecy i jeszcze nie chce z nim sypiac mysle ze dopiero po pol roku wczesniej nie ile kosztowaly was te badania??? i co uwzglednialy

Czasy niestety są takie a nie inne Czasy są takie jak zawsze, tylko ludzie teraz ulegają propagandzie mediów demoliberalnych, które na tym robią kasę. A ludzie cierpią.

Looooser - z całym szacunkiem Panie L., ale najpierw to trzeba trochę dowiedzieć sie o prawdziwym życiu i wtedy zacząć się wypowiadać. Bo inaczej to jest po prostu śmieszne i niedojrzałe.

Gość lmkimnj
looser ty nieznasz zycia nie wiesz czy twoja wymarzona dziewica nie pusci sie za jakis czas z innym ps.temat dotyczy czegos innego a nie pogaduszek z looserem!

Jakie puszczanie sie- dziewczyna napisała,że poprzedni facet ją zdradził i dlatego ją zaraził- więc co ona jest winna? i może dalej powinna z nim być? bo co bo był jej pierwszym, a że sk...n to juz nieistotne?!

Badzania te podstawowe- ja robiłam na HIV i WR, bo resztę regularnie u gina, więc wiedziałam,że jest ok. On- HIV, WR i ambiogram.

Gość lmkimnj
nikt nie ma na czole napisane ruchacz

Jaki był koszt, dokładnie nie pamietam, bo to było 5 lat temu- ale coś ok. 30 zł od osoby.

Gość lmkimnj
to tak znosnie mimo wszystko poprosze go kiedy nadejdzie odpowiednia chwila jesli trzeba sama za nie zaplace moje zdrowie najwazniejsze

Gość pani GINEKOLOG
tepaki po co o badania prosic, zabezpieczac sie trzeby i tyle

Gość lmkimnj
zabezpieczalismy sie prezerwatywa a hpv mnie mimo tego zarazil prezerwatywa nie oslania calego czlonka wiec nie gadaj bzdur

pani G- i co przez całe życie zabezpieczać się:) i nic nie wiedzieć o swoim partnerze, a dziecko tez w zabezpieczeniu da sie zrobić?:) Zresztą prezerwatywa też nie daje 100%

chcesz sexu? chce !!! to dawaj wyniki : EKG,posiew,morfologia,zaswiadczenie o przebytych chorobach lipidogram,wyniki biochemiczne,gazometrie,raport ze stanu Elektrolitów, itd... fajnie :D

Gość lmkimnj
perspektywa hiva was nie przeraza???? powolnej smierci dla chwil przyjemnosci?? wole juz przebadac sie i go

Gość lmkimnj
niekoneicznie to pierwszy lepszy;) w moim przypadku po roku byl pierwszy seks ja mialam wtedy 22 lata teraz mam 25 i drugiego z ktorym nie sypiam wiec nie przesadzaj zreszta ty regres tez nie wiesz z kim twoja dziewczyna sypia/sypiala;) roznie sie zycie toczy