Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala zalamana

długo kłamałam....

Polecane posty

Gość natala zalamana

hej hej piszę tu bo szukam pomocy wszędzie...oszukałam mojego męża bardzo boleśnie...nie zdradziłam go...ale dużo bardzo dużo rozmawiałam przez tel z kolega z pracy...mąż nie poświęcał mi czasu,tylko b jak coś chciał...nie rozmawiał ze mną,a ja najbardziej potrzebowałam zwyczajnej rozmowy...usiąść i porozmawiać zwyczajnie o wszystkim i o niczym...długo mu o tej znajomości nie mówiłam,bałam się,że nie zrozumie,teraz chce odejść chociaż mamy wspaniałą 4-roletnią córkę i kupiliśmy dom,co prawda jeszcze w nim nie mieszkamy,potrzebny jest remont.nie umiem żyć bez niego,proszę co mam zrobić żeby mi wybaczył.

Gość Eleeene
daj mu czas .Niech ochlonie.Az takich strasznych rzeczy nie narobilas. Zajmuj sie domem, coreczka, praca i badz otwarta , jak juz mu przejdzie zlosc i zal. Masz i tak szczescie, ze nie wyladowalas w lozku z kolega, wtedy bylby ambaras. Tak to mysle, ze ulozy sie powoli relacja miedzy Wami. Przeprosilas .Mam nadzieje, ze zlozylas obietniece , nie bez pokrycia co do dalszej swej postawy. I zyj dalej z lojalnoscia wobec partnera :-D

Gość natala zalamana
oczywiście,że przepraszałam z tysiąc razy,przysięgałam,błagałam...ale on jest taki uparty,tak mnie rani słowami,cóż muszę to znieść...boje się,że teraz w chwili kryzysu pocieszy się inną ego bym nie przeżyła...

Gość leniuszkaaa
Powiedz to co tutaj nam i na drugi raz nigdy nie klam!

Gość maaasakraaaa bis
"oczywiście,że przepraszałam z tysiąc razy,przysięgałam,błagałam...ale on jest taki uparty,tak mnie rani słowami,cóż muszę to znieść" rani siebie a ty masz z tego ubaw :) "boje się,że teraz w chwili kryzysu pocieszy się inną ego bym nie przeżyła..." z pewnoscia :)

Gość natala zalamana
pytanie do facetów...mówił mi wiele razy,ze mnie kilka razy zdradził,a za chwile mowił,ze to nieprawda,,,nawet ostatnio po tej mojej sytuacji powiedział znowu,ze to zrobił i nie raz,nawet miprzedstawił z kim kiedy i gdzie,o doch sytuacjach juz kiedys mowił...a za cwile znowu zaprzeczlze to zmyslił...powiedzcie co mamsobie myslec