Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonekorale392

Trudno jest być matką. Jeszcze trudniej -nie być.

Polecane posty

Gość czerwonekorale392

Późno wzięlimy ślub, bo tak nam się życie ułożyło, że nie trafiliśmy na siebie wcześniej. Ślub był w tym roku. Nie jesteśmy młodzi. Ja mam 32 lata, a mąż 43. Chciałabym mieć dziecko. On niby też, ale zawsze odkłada to w czasie. Zawsze są jakieś przeciwnosci. On zawsze na wszystko ma czas :( Oboje pracujemy. Ja mam pracę na czas nieokrelony, nikt nie robi u mnie problemów z urlopami macierzyńskimi itp. Boję się, że za jakiś czas będzie już za późno na dziecko. A z Domu Dziecka w naszym wieku też nie dadzą nam dziecka poniżej 12 roku życia.... Marzę o ciąży i dziecku, a jemu się wydaje, że czas nas nie goni... Najpierw miało być w tym roku, teraz "w ciągu roku".

Gość ,.,.,..,bghfhhuyh
Może kontrolowana "wpadka" ;) ?

Gość kkdcc
jasne, oszustwo naprawdę scementuje związek...

A z Domu Dziecka w naszym wieku też nie dadzą nam dziecka poniżej 12 roku życia.... Bzdura:O! Nie jesteśmy młodzi. Ja mam 32 lata, a mąż 43. Jeszcze większa bzdura niż ta wyżej:O:O Boję się, że za jakiś czas będzie już za późno na dziecko. W twoim przypadku tak, w jego nie

Po co mu wrzeszczący bachor ? Skoro odkłada to nie chce! Nie naciskaj bo będziesz sama sie nim musiała zajmować a następny temat bedzie "mój mąż nie pomaga mi w opiece nad dzieckiem"