Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wstyd.....

Powiedzcie mi czy to wstyd mieć 30 lat i mieszkać z rodzicami i być starą panną

Polecane posty

Gość czy to wstyd.....

czy to wstyd?

Gość ytty
dlaczego wstyd ?

Gość powiem i ja.......
wstyd to kraść ja nie uważam tego za żaden wstyd nie każdego stać na własne M czy też wynajem a co do starej panny ...dziewczyno jesteś jeszcze młoda i na pewno znajdziesz faceta więc głowa do góry i nie zwracaj uwagi na głupie teksty jakie się tutaj na pewno pojawią :)

Gość maturks4
Jeżeli sama się tego wstydzisz - to TAK! Ale jeżeli jest to twój wybór... Dlaczego mam nie mieszkać w domu z rodzicami, skoro chałupa jest ogromna? Sami rodzice jej nie utrzymają, a ja ponosiłaBYM niepotrzebne dodatkowe koszty. Poza tym łatwiej jest rodzicom pomagać i finansowo i fizycznie jak się mieszka razem. A że nie mam formalnego partnera? A kogo to może obchodzić, oprócz mnie?

Gość ihujlkj;loj;o
wstyd to krasc, nie kazdemu rodzina zapewnic moze mieszkanie a samej w tych czasach kupic za ponad 100 tysiecy jest niemozliwe

Gość trhrthr
wstyd ma inne oblicze...

Gość zatrzask
raczej nazwałbym to jako zaniedbanie , lenistwo i że pępowina jeszcze nie została odcięta

Gość oliwkazielonoczarna
jakie niby? wstyd ze po pierwsze w tym wieku mieszka z rodzicami, po drugie ze zaden jej nie chcial...

Gość gienianawrocka99
Halinka to ty???? tak myslalam, jo tys dalej z wapnem, wpodnij do siekierezady, bedzie piknie i chopy przyjdo moze sie wyrwiesz z doma. Pozdrow ome, ope, muter wszyckich.Gienka