Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estera22.22l

Jade dzisiaj nakryc ojca z kochanką. Podpowiedzcie jak to załatwic

Polecane posty

Gość Estera22.22l

U moich rodziców o jakiegoś czasu zle się układa, ojciec przestał przynosic wypłate do domu. Pieniądze gdzieś znikają, już od dawna podejrzewałam że ma kochankę. Znika na całe dnie, często nie ma go na noc. Zaczął bardziej dbac o siebie, schudł, nowe ciuchy, perfumy, fryzura. Nigdy takie nie był. W dodatku odgraża się mamie, że ją zniszczy. Moja mama jest na wykonczeniu nerwowym, sama nic nie załatwi. Chce jej pomóc. Ojciec od zawsze liczył się z moim zdaniem jestem dorosłą osobą wiec mam prawo się wtrącic, w końcu chodzi o moją rodzine. Ojca od wczoraj nie ma w domu, na pewno jest u niej. Wiem gdzie ta kobieta mieszka tzn wiem na jakim osiedlu, chce tam dziś wieczorem jechac i zobaczc czy będzie tam jego samochód, chce zebrac jakieś dowody lub wejsc tam i powiedziec tej młodej suce pare słów o podbieraniu cudzych mężów. Tylko nie wiem czy lepiej już dziś się ujawnic i isc tam czy narazie pojezdzic pod jej dom, moze porobic jakieś zdjęcia. Podpowiedzcie mi jak to rozegrac na korzysc mojej mamy.

Gość zbieraj dowowdy że ja zdradza
przydadza się w sadzie, rob zdjecia itp. nie ujawniaj sie jeszcze

"lub wejsc tam i powiedziec tej młodej suce pare słów o podbieraniu cudzych mężów. " typowe myslenie glupich kobiet które dały sobie wmówić patrialchalny i oparty na dominacji mężczyzn i więkzych ich prawach porzadek na świecie:D:D:D:D:O🖐️ "zajebie tę puszcalską dziwkę i suke która uwiodła mojego męża":D:D:D: cyli cały gniew i złośc na kobietę z którą mąż/chłopak zdradza zamiast na tego zdradzającego:D siłą go ta kobieta do łozka zaciągnela tego twojego pojebanego ojca? groźbą? sznatazem?:D:D:D:

Nie ujawniaj sie na razie Zrób te zdjęcia a twoja mama niech rozwiedzie sie bo ten facet widocznie nie jest jej wart. szkoda jej stresu

Gość Estera22.22l
ale jak mam zrobic zdjecia jesli beda w środku, podjade i pod dom i co mam fotografowac jego samochód. kurcze nie wiem co robic

Gość Niedojrzały emocjonalnie ;-)
No nie ma to jak nastepna debilka a ojczulek to co taki zajebisty????????????

Gość WERTGYUHJ
ZMIESZAJ SUKE Z BŁOTEM I TO PRZY SĄSADACH I NA CAŁY GŁOS -OJCA ZBLUZGAJ

Gość taka ona z daleka
Niecha matka sie do robty wezmie a nie tylko czeka na wyplate meza Te baby to pizdy najpierw nie pracuja a potem placza

A jak on nie będzie chciał rozwodu Mało jest takich idiotów co zdradzają a potem mówią kochanie to nic nie znaczyło dla mnie ja cie kocham.

Gość MIECHO Marekkkkkkkk
Widocznie stara juz sie ojcu znudzila.A ty sie nie wpierdalaj miedzy wodke a zakaske

Z tymi zdj to faktycznie może być troche nie wypał ić tam i poprostu powiedz swojemu ojcu co o tym wszystkim myślisz albo twoja matka niech idzie tam razem z tobą ta kobieta moze nie wiedziec ze twoj ojciec ma zone

Gość Niedojrzały emocjonalnie ;-)
To sie stara kurwa ucieszy jak rozwodu nie bedzie chcial znowu bedzie siedziala z dupa w domu

Gość zbieraj dowowdy że ja zdradza
te zdjęcia przysadza sie do sprawy rozwodowej, żeby udowodnić jego winę rozpadu małżeństwa (być może twoja mam będzie mogła sie starać o alimenty od niego). rób zdjęcia jak tam idzie i wychodzi, dobrze by było gdyby udało ci sie sfotografować ich razem, obejmujących się itp.

Gość lizak69
jakby mi jakaś baba przylazła do domu i obrzucała inwektywami, to bym policję wezwała. weź lepiej pogadaj z tatusiem jak człowiek zamiast go wyciągać za uszy z wyra kochanki, bo robisz z siebie idiotkę

Gość Estera22.22l
ojciec to sukinsyn i wszyscy o tym widzą , gdzie napisałam ze jest swięty, a mama sama nic nie zrobic bo przez tego szmaciarza i jego młodą kurwe wpadła w nerwice. poza tym nie zalezy mi na tym żeby sie pogodzili tylko chce pomóc mamie i miec dowody zdrady bo on straszy ze ją zniszczy

Gość Estera22.22l
Nie zalezy mi na tym czy zrobie z siebie idiotkę czy nie chce pomóc matce. ojciec to sukinsyn i boje się ze może mame wykołowac tak że zostanie z niczym

Gość Estera22.22l
No to jest oczywiste. tylko chodzi o to że on się matce odgraża że zostawi ją z niczym, że nic jej nie zostawi itp. mama jest załamana i chora, dlatego ja chce się tym zając

Gość Estera22.22l
Chce miec dowody żeby rozwód był z winy ojca. musze zdobyc jakieś zdjecia tylko nie wiem jak. najpierw musze jechac namierzyc jego samochód bo nie wiem w którym domu ta szmata mieszka, tylko znam osiedle, ale to nie duże miasto da się znalezc. ta bladz na 100% wie że ojciec ma rodzine bo podobno ta ich znajomosc ciagnie się juz jakiś czas i nie dzieli nas tak wiele km. ojciec dobrze się ukrywał, domyslaalm się ale nie byłam pewna, a teraz wpadł, jedna osoba go widziała z kochanką w objęciach i teraz ja musze to spraedzic

Gość Estera22.22l
Słuchaj on pracuje na czarno, zarabia kupe kasy ale nigdzie nie jest zarejestrowany. i to jest problem. dom jest wspólny ale boje się ze ojciec to tak wszystko załatwi że pozbawi mame domu

Gość słoneczny dzień
Będziesz musiała trochę poświęcić czasu.Pojeździć za ojcem.Tylko w mieszkaniu na pewno nie siedzą.Wychodzą gdzieś,obejmują,całują itp.Jeśli stać cię kup podsłuch...podrzuć w kieszeń :-)Pamiętaj ,że najlepiej robić zdjęcia z datą,godziną...

Gość Estera22.22l
Tylko że muszę pozyczyc od kogos samochód bo mój pozna. Mnie doszły słuchy że siedzą u niej w mieszkaniu. ojciec znika na całe wekendy i jestem pewna ze jest wtedy u niej

Gość słoneczny dzień
Acha i najlepiej nie swoim autem...zamień się na jakiś czas np.z koleżanką, zmień nieco wygląd,aby cię nie poznał...

Gość Estera22.22l
Moja kuzynka widziała go własnie jak szedł z nią ale nie w naszym miescie tylko w innym. szli za rękę obejmowali się, kurde zebym trafiła wtedy ja na niego

Gość słoneczny dzień
Ja bym zrobiła prowokację...byłoby łatwiej:-)

Gość MIECHO Marekkkkkkkk
Tak i najlepiej sluchaj rad gimnazjalistek i baw sie w detektyw.Ja watpie zeby ci sie udalo.

Gość Estera22.22l
samochód to nie problem pozycze od kolegi ma przyciemniane szyby. to nie chodzi o to ze on się ukrywa tylko się wypiera jesli mu się coś mówi. kłamie że był u brata np.Nie mam dowodów i koniec, dlatego musze zdobyc dowody na to ze siedzi u kochanki

Gość słoneczny dzień
Czyli musisz szukać dowodów w tamtym mieście,gdzie widziała ich kuzynka....wniosek z tego,że tam czuli się bezpiecznie:-)

Gość nie mam dziecka ani męża
każde zdjęcie ma datę, nie musi to być widoczne na zdjęciu (tak na marginesie)