Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estera22.22l

Jade dzisiaj nakryc ojca z kochanką. Podpowiedzcie jak to załatwic

Polecane posty

Gość Estera22.22l
ale jaką prowokację. Kurde ale te miasto to wrocław gdzie ja go tam znajdę. a miasto w którym ona mieszka to miasteczko nieduże i chce się tam przejechac i poszukac jego samochodu na początek. mam też chec tam wejsc i wyczytac mu wszystko w twarz za te kłamstwa

Gość słoneczny dzień
MIECHO Marekkkkkkkk Tak i najlepiej sluchaj rad gimnazjalistek i baw sie w detektyw.Ja watpie zeby ci sie udalo. Jeśli jest sprytna to uda się jej.

Gość nie mam dziecka ani męża
gimnazjalistek? mam 30l i do gimnazjum nawet nie chodziłam, bo nie istniało jeszcze:)

Gość słoneczny dzień
Estera22.22l ale jaką prowokację. Kurde ale te miasto to wrocław gdzie ja go tam znajdę. a miasto w którym ona mieszka to miasteczko nieduże i chce się tam przejechac i poszukac jego samochodu na początek. mam też chec tam wejsc i wyczytac mu wszystko w twarz za te kłamstwa Wejście zostaw na sam koniec.Jak już zbierzesz dowody w postaci zdjęć.Tak to się wyprze, że to tylko koleanka...

Gość Estera22.22l
Dobra jak dzisiaj nie wróci do wieczora to jadę tam wezme aparat i troche posiedze. a jak nie to w weekend, zawsze wyjezdza na weekendy i wtedy na pewno ich dorwę

Gość słoneczny dzień
koleżanka*

Gość MIECHO Marekkkkkkkk
To jej nie radzcie glupot bo piszecie jak gowniary.Nie macie pojecia o czym piszecie tak zmien samochod i zrob zdjecia,a masz taki sprzet zeby zrobic im zdjecia wieczorem albo jak siedza u niej w domu?Watpie

Gość Estera22.22l
słoneczny dzien- no własnie o to mi chodzi, on się domyśla ze ja wiem, kiedys nawet mu wykrzyczałam w twarz ze ma kochankę. Powiedział że coś sobie wymyśliłam, a ja nawet nie mam jak mu tego udowodnic. tylko nie mam pomysłu jak zebrac te dowody, o zdjęcia może byc ciezko jesli ją w tym miałym miasteczku u niej to pewnie nie wychodzą z mieszkania, a we wrocławiu ich nie znajde

Gość słoneczny dzień
A ja mam prawie 40:-) Co do prowokacji to jeśli możesz to podaj gg.Podsunę ci pomysł, który moja kuzynka zastosowała

Gość Estera22.22l
miecho racja mam zwykłą cyfrówkę, ale może uda mi się zrobic jakiekolwiek zdjęcia, może akurat będą wychodzc. wiem tylko że nie moge tego tak zostawic

Gość Estera22.22l
gg wolałabym nie bo tam są chyba moje dane. ale mogę podac maila mam takiego lewego. jak coś to pisz eweakowal@wp.pl

Gość słoneczny dzień
ok, może być...chodziło tylko o to,aby nie tu...

Gość nie mam dziecka ani męża
fakt, o aparacie nie pomyślałam (sama akurat taki mam+teleobiektyw) ze zwykła cyfrówką musialabys podejść dość blisko, robić bez flesza i najlepiej w dzień.Ale warto spróbować, jak jedzie do niej w weekend to chyba wychodzą razem również w dzień..

Gość MIECHO Marekkkkkkkk
Sloneczny dzien-potwoich wypowiedziach myslalem ze masz z 16lat.To zatrudnij biuro detektywistyczne.Zdjec napewno im w dzien nie zrobisz,watpie zeby wogole wychodzili.Na wieczorne zdjecia trzeba miec dobry sprzet,no i nie wyskakuj gdzies z krzakow i nie wydzieraj sie na starego bo to bedzie juz totalna katastrofa.

Gość Estera22.22l
Nie wiem już co robic. Czy mi się to uda. I tak mimo wszystko musze tam jechac zeby się przekonac na własne oczy nawet jesli nie uda mi się zrobic zdjec. słoneczny dzień jak napiszesz wiadomosc to daj znac

Gość Estera22.22l
nie mam kasy na detektywa. my z mamą utrzymujemy cały dom. mamy małe wypłaty, mama sama robi opłaty. ojciec nic nie płaci, chyba całą swoją kase oddaje tej kurwie, przyjezdza tylko na noc jak do holetu albo i nie. ale nie mozemy go wygonic bo to ich wspólny dom

Gość maru
Namów mamę aby poszła do psychologa i sama zajęła się swoim życiem...Ty możesz jedynie być dla mamy oparciem i świadkiem na sprawie rozwodowej jeśli ona się już zdecyduje ...Rozwód dostanie jeśli już nie ma pożycia...Matka na ulicy nie zostanie nawet po rozwodzie.

Gość 3030303r4t35y6
Pozbieraj brudne gacie i skrpety ojca, zapakuj w paczuszke i wręcz jej ze słowami: "skoro dajesz dupy żonatemu facetowi, to pierz też jego gacie suko".

Gość 3030303r4t35y6
Pozbieraj brudne gacie i skrpety ojca, zapakuj w paczuszke i wręcz jej ze słowami: "skoro dajesz dupy żonatemu facetowi, to pierz też jego gacie suko".

Gość Estera22.22l
Może na ulicy nie zostanie ale boimy się ze ojciec coś załatwi żeby zabrac dom. Wlasnie on jest takim chamem ze swoje brudne gacie zostawia w domu do prania a tamtej suce niesie wypłatę

Gość słoneczny dzień
Detektyw to koszt ok 5 tys zł...ale fakt zbierze cały materiał dowodowy i będzie uczestniczył w sprawie

Gość słoneczny dzień
Wysłałam,ale tak w skrócie...

Gość słoneczny dzień
MIECHO Marekkkkkkkk Sloneczny dzien-potwoich wypowiedziach myslalem ze masz z 16lat.To zatrudnij biuro detektywistyczne.Zdjec napewno im w dzien nie zrobisz,watpie zeby wogole wychodzili.Na wieczorne zdjecia trzeba miec dobry sprzet,no i nie wyskakuj gdzies z krzakow i nie wydzieraj sie na starego bo to bedzie juz totalna katastrofa Chciałabym tyle mieć:-) Ale wiem,że faceci na punkcie kobiet wariują, nie myślą i wszystko można im wkręcić :-) ... Już tu kiedyś podawałam przykład jak moja przyjaciółka swego męża wkręciła, bo całymi wieczorami na czatach siedział i tłumaczył ,że to nic złego, bo tylko klika...

Gość Estera22.22l
Dobre, tylko że mój ojciec podobno z tą kobietą spotyka się juz dosc długo i nie wiem, moze on planuje z nią życ po rozwodzie. nie mam pojęcia czy by się nie domyślił skoro jak prosto w twarz mu mówie ze ma inną

Gość słoneczny dzień
Estera22.22l Dobre, tylko że mój ojciec podobno z tą kobietą spotyka się juz dosc długo i nie wiem, moze on planuje z nią życ po rozwodzie. nie mam pojęcia czy by się nie domyślił skoro jak prosto w twarz mu mówie ze ma inną Jak facet zdradza żonę to i kochankę tym bardziej zdradzi...