Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flottkka

Mieszkanie - podoba sie wam wnetrze?

Polecane posty

Pewnie, że nam się podoba jednak wole dom :D mieszkanie nowe i w ogóle odwalone super..., ale dom to dom :D

Gość smyczek od skrzypiecc
w mieszkaniach właścicieli tych zwierząt panuje dziwny zapach, który wg mnie pochodzi stąd, że te zwierzęta wszędzie trą swoimi niepodtartymi pupami, na koce, dywany, ubrania wszędzie są resztki kału :O

Gość Flottkka
Tylko wiesz - nie chce, zeby dojazdy na uczelnie pochlanialy wiecej niz godzine. Szkole mam tu blisko, wiec bedzie szybko

Gość Flottkka
A jak myslisz? Jeszcze nie ma takich stypendiów ;-)

Gość maturks4
Żadne mieszkanie, które ma kuchnię w salonie nie jest brane pod uwagę. Jeszcze chwila i kibel postawią na środku. Jak może śmierdzieć bigosem, to reszta a nuż ...zagłuszy

Gość Flottkka
Po pierwsze chce mieszkac w centrum, po drugie nie dam rady utrzymac w porzadku calego domu. A co do kuchni - mi sie tak podoba, nie lubie starodawnych wnetrz, w ktorych kuchnia jest osobno

Gość maturks4
Tak! Moja kuchnia ma drzwi. 6 m2 i stół jadalny. Dla mnie salon to miejsce eleganckiego wypoczynku, a nie widoku na gary

Gość a wiec mmm
szczerze to nie podoba mi sie wystroj kuchni i lazienki, kuchnia - kolory, wykonczenie na maksa mi sie nie podoba ale tak to ladne, ja bym nie kupila bo muslabym kuchnie zmienic, szkoda kasy

Fajnie jak lubisz nowoczesne wnetrza. JA NIE CIERPIE TAKICH! Czulabym sie w takim mieszkaniu nieswojo. Za nowoczesnie , za zimno, za sztywno... Jak w muzeum sztuki nowoczesnej. No , ale sa tego zwolennicy.

Gość bihxaohca
okropne mieszkanie bez serca i duszy

Gość gość
czy ktos z was korzystal moze z oferty architekta wnetrz? ja zastanawiam sie nad wspolpraca z www.ampmdesign.pl - licze na to, ze cos zrobia fajnego z moim mieszkaniem.