Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia...............

czy to jakies zaburzenie seksualne?

Polecane posty

taka sprawa...spotykam sie od miesiaca z mezczyzna (oboje mamy po 40 lat)...po miesiacu picia kawki i jedzenia kolacyjek postanowilismy nasza znajomosc ze tak powiem poglebic zgodzilam sie zebysmy razem spedzali weekendy u mnie w domu..czyli razem rowniez sypiac...i tu wielka niespodzianka... opisane sytuacje wydarzyly sie w odstepach tygodniowych... ..pierwsza noc...ostrozne przytulansko i buziaczek na dobranoc... o.k. ...druga noc...odwazniejsze przytulansko..petting bardzo delikatny...i kiedy mi z rozkoszy juz tchu zaczelo brakowac...buziaczek na dobranoc... :-/ ...trzecie podejscie....pettingowe przytulansko na golaska jak w punkcie numer dwa...plus buziaczek na dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewytrzymalam i zapytalam wprost kiedy zamierza dokonczyc to co zaczal? facet zaczal sie wykrecac..ze nie wie bo moze JA nie chce?????? ..no on nie wie nastepnym razem jak przyjedzie bedzie spac na kanapie.... dostalam ataku smiechu i rano popedzilam goscia gdzie pieprz rosnie. a tak na powaznie wydaje mi sie ze cos z nim nie tak...skoro jest zakochany i trzeciego wieczoru przywiozl mi ogromny bukiet roz i zloty lancuszek to jakim cudem nie czuje pozadania do ukochanej kobiety? prosze o wypowiedzi...mial tez ktos tak? co o tym myslec? dodam ze nie jestem nimfomanka..tylko poprostu zakochalam sie w nim i po miesiacu trzymania sie za raczki i trzech nocach w jednym lozku oczekiwalam spelnienia...a on mowi ze o problemach trzeba dyskutowac i je rozwiazywac...moim zdaniem..,jesli fizyczne skonsumowanie uczucia urasta do problemu ktory trzeba rozwiazac to cos z tym Panem nie tak...(nie jest prawiczkiem..ma dwoje dzieci i dwa dluzsze zwiazki za soba)..zarzuca mi ze ja chce wszystko na raz...on myslal ze mi zalezalo na powaznym zwiazku... :-/

Gość madzia.455
prostaczka z ciebie do tego zdesperowana. facet chciał pokazac ze nie chodzi mu tylko o sex..kurwa czemu ja na takich facetów nie trafiam .tylko zawsze chcą zaczynac od sexu.

Gość bolo5454
ale masz problem...hahaha,,nie lepiej było przeczekac. az tak cie cipa swedzi?

W takiej sytuacji pomyslalabym ze: 1) ma problemy ze wzwodem (impotencja) 2) ma malego i to jest dla niego problem Bukiet roz i zloty lancuszek, to raczej z poczucia winy i zawstydzenia.

....nie nie bylo lepiej poczekac....bo i na co? ...do tego ma dochodzic ze mam chlopa do seksu przymuszac? to po co mi taki? moze i ja prostaczka jestem...ale wiem przynajmniej czego chce...zdrowego chlopa ze zdrowym podejsciem do zycia....40 letni wstydnis hmmm? ....dla mnie sytuacja nienormalna...

Nena dzieki za odp. pewnie masz racje...ale zyc z kims dla bukietu roz? wiesz jak sie czulam? odrzucona...nieatrakcyjna? nie chciana...zostawiona sam na sam z bolem brzucha :-( tak tak...trzy razy doprowadzil mnie do wrzenia i zostawil....

taka mala jedna...napewno nie jestem w 100% zdrowa na umysle....ale chlopa ktorego musze gwaltem brac...nieeeeee dzieki...

Gość taka sobie pani
a dotykałaś go? stał mu? może ma problem ze wzwodem?

stal na wysokosci zadania...maly bo maly..ale stal ;-) dla mnie rozmiar to nie problem, naprawde.... ...podczas pieszczot nagle przytulil sie poprostu do mnie przestal mnie dotykac i przestal stac :-( ja probowalam jeszcze tu i owdzie ale skoro on jak skala ani drgnie zaczelam sie zastanawiac co jest grane... przykro mi bo naprawde bardzo go polubilam....

za szybko - źle, za wolno - źle Kto dogodzi kobiecie ??? Znajdzie się taki ???

eeee.... stał w trakcie zabaw, nagle się przytulił i nagle opadł, może on już skończył? może takie zabawy mu wystarczają by skończyć? sprawdziłaś czy gdzieś tam nie jest mokro choć odrobine?

Aha, to znaczy, ze ma problem ze wzwodem i o tym wie, pewnie juz wczesniej mu sie to zdarzylo. Nie bierz tego do siebie, Twoja osoba nie ma z tym nic wspolnego. Moze pogadaj z nim jak przyjaciolka i dowiesz sie co jest grane i czy on zamierza cos z tym zrobic.

za szybko? za wolno? srodeczek...zdrowy srodeczek....na wszystko przychodzi odpowiednia pora....to sie czuje nie ma rezepty czy na pierwszej randce czy na 20tej...to sie czuje...gorzej jest jesli jedno plonie z namietnosci do drugiego a ten uznaje to za problem ktory trzeba rozwiazac jesli.... znam szczesliwe malzenstwa ktore na pierwszej randce po dyskotece ladowaly w lozku...

TomRap...sprawdzilam! przescieradlo suche jak na pustyni :-(

a...co mi jeszcze ciekawego powiedzial...ze po pierwszym razie stopnieja lody...i bedzie ok

rozmawialismy....on mi wykrzykuje ze ja szukam tylko przelotnej afery, z nim jest wszystko w porzadku, on liczyl na staly zwiazek...a czy w stalym zwiazku to sie seksu nie uprawia? cala wine zrzuca na mnie...ze ja chce wszystko na raz.. :-( on bedzie od nastepnego razu spal na kanapie w duzym pokoju... nastepnego razu to juz nie bedzie.... ja szukam partnera do zycia. a nie kolegi do ogladania romansow w TV

ja 40 on 41

"podczas pieszczot nagle przytulil sie poprostu do mnie przestal mnie dotykac i przestal stac" On ewidentnie skończył, może on z tych co nie zawsze ma wytrysk. Żaden facet rozpalony nie wytrzyma, musi skończyć. Proponuję byś zrobiła to ręcznie czy w inny sposób i sprawdziła czy brak wytrysku jest jego problemem.

Moim zdaniem facet chce być pewien swoich uczuć i dlatego tak zwleka. Daj mu troche więcej czasu a zobaczysz ze warto było czekać... Pozdrawiam Edyp

Gość Jola z pralni
Pogon dziada. Nie ma sensu. To kiedy chce sex uprawiac, po 80? Znajdz sobie takiego, co ma chceci i mozliwosci i o kobiete zadbac potrafi.

Dziwny jakiś :o nawet jak ma problemy że wzwódem, to co to za pomysł, żeby kobietę rozbudzic i nie zaspokoić. Takich numerów to ja nie robiłam nawet mając lat osiemnaście :P. Nie mówiąc już o dwojgu dojrzałych ludzi. W końcu ma jeszcze język i ręce! Co to za pomysł, że 40-letni facet na petting sobie może pozwolić a na pełny seks nie? To jest myślenie nastolatka :D Z choinki się urwał i tyle! :D

Gość sese tt
moim zdnie facet jakis dziwny moj jest od niego duzo starszy i podczas pierwszego week w hotelu juz po godzinie sie konsumowalismy :p nie mam 18 lat aby czekac z takimi rzeczami 🖐️

Facet zachowuje sie beznadziejnie. Przerzucanie winy na kobiete, to typowe zachowanie spowodowane poczuciem winy i frustracja. Daj sobie z nim spokoj, bo on Ciebie zameczy, a i tak seksu z nim nie bedzie. Masz libido zdrowe, to musisz sobie innego poszukac. Wiesz dlaczego rozpadly sie jego poprzednie zwiazki? moze przez brak zycia intymnego.

wlasnie....pomiotalam sie troche ze swoimi uczuciami... i zakonczylam dzis znajomosc... jesli teraz tak sie zachowuje to co bedzie za jakies 10 lat? bedziemy w stalym zwiazku w osobnych pokojach? czy osobnych mieszkaniach? boje sie ze to raczej emocjonalny problem tego Pana...bo przeciez gdyby impotencja to jesli sie kobiete kocha to oprocz lekow i(..jezyka..palcow etc..sa jeszcze vibratosy etc) gdyby normalnie do sprawy podszedl i dokonczyl czyms innym ok... ale zapierac sie i mnie obwiniac? ja sie poprostu wystraszylam ze to cos emocjonalno-psychicznego...