Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia...............

czy to jakies zaburzenie seksualne?

Polecane posty

tez tak przypuszczam ze z powodow nie istniejacego zycia intymnego rozpadly sie te jego zwiazki... ...ja sie raczej wystraszylam ze to moze jakis emocjonalno-psychiczny problem... :-( ...i zakonczylam definitywnie dzis znajomosc...

Gość dramaqueen
Widzialas jego fiutka? jesli nie to prawdopodobnie ma malego i sie wstydzi..

I bardzo dobrze, tym samym podarowalas sobie szanse na cos naprawde Extra!

Gość bez seksu mozna zyc.....
zastanow sie dobrze czego oczekujesz? masz 40-tke ? myslisz ze inny sie w tobie zakocha? ale jesli potrzebujesz tylko seksu - to po co ci facet - wystarczy zamowic "usluge" - w necie cala masa mlodych sie oglasza ktorzy za 100 czy 200 zl cie zadowola seksualnie1

bez seksu mozna zyc... Popierdoliło cię? To ponad 3tys. na miesiąc! Stały facet się lepiej kalkuluje!

Wlasnie takie kobiety jak autorka (wiedzace czego NIE CHCA) maja najwieksze szanse na dostanie tego czego oczekuja. Nie ma czasu na marnowanie w niestysfakcjonujacym zwiazku, majac 40 lat juz wiesz czego chcesz od partnera.

moge powiedziec ze 40 lat to dopiero polowa...smiem twierdzic ze dopiero teraz seks naprawde smakuje...wiem co mi sprawia satysfakcje..wiem czego nie lubie...milosc fizyczna zupelnie inaczej przezywam niz kiedys jako 20 latka... mysle ze w wieku 40 lat mozna sie rozkoszowac...dawaniem i braniem w sferze seksu..juz nie liczy sie tylko rozmiar fiutka i to ile czasu trwal "numerek"...liczy sie satysfakcja spelnienia...tego ze komus ofiarowalam swoim zachowaniem piekne uczucia...do konca...a nie urywanie w polowie bez wzgledu jak sie czuje partner...w ten sposob zachowuja sie tylko naladowane nastolatki. czy ludze sie tym ze ktos w takiej starej szkapie sie zakocha? ...hmm.. to zalezy pewnie co rozumiemy jako "zakochanie sie" Pan o ktorym pisalam twierdzil ze mnie kocha.... ... a ja poprostu chce Partnera..takiego zwyklego..nawet z malym fiutkiem wszystko jest ludzkie byle tylko wazne mu byly moje odczucia i zeby seksu nie urywal w polowie ;-)

Wydaje mi sie ze napalona kobiet jesteś ? dlatego że nie miałaś faceta :p

Nena36 masz rację. Szkoda tylko że kobiety wiedzą czego chcą dopiero w wieku kiedy ich partner już robi się w tym temacie mniej wydolny. I brawa dla laluni za męską decyzje, odwagę w czynach oraz otwartym mówieniu o własnych potrzebach. Zawsze mówiłem że kobieta wówczas powie jasno czego chce gdy ty już mógł nie będziesz. Albo będziesz niewydolny fizycznie albo zastąpi cię inny.

Gość Damski Krawiec
Lalunia, wpływając w "ryczące czterdziestki" musisz znaleźć konkretnego faceta a nie takiego, który naraża cię na... stany zapalne jajników, bo do tego może prowadzić kobiece podniecenie bez spełnienia. Szkoda, że nie zrobiłaś sobie dobrze własnoręcznie albo wibratorem, mówiąc uczciwie, że tak cię podniecił, że bez jakiegoś finału czekają cię przykre te objawy, które ci się rzeczywiście trafiły przez jego psychiczną impotencję. Następny proszę!

Gość Lalunia................
kochani...dziekuje wam wszystkim serdecznie za udzial w dyskusji... ...dzieki wam mam wrazenie ze jestem w miare normalna ;-) 🌻 🌻 🌻

A mnie by to nie przeszkadzało! Bo dla mnie seks może być i nie! To nie jest najważniejsze!