Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnybraanek

chce mi sie sexu...bezradna/...

Polecane posty

Gość kolejnybraanek

mam 26 lat, nie mam chłopaka juz od ok roku...(nie licząć przelotnych znajomosci) NAJGORSZE JEST TO ze coraz bardziej chce mi sie seksu.. jak mam dni płodne to jeste masakra.. cały czas o tym mysle... zle mi z tym, pomysllałam ze moze zaczne brac tabletki i mi sie troche przestanie chciec... nie chce bzykac sie z pierwszym lepszym, bo zaraz mnie wezma za łatwą.. jak\ nie wiem jak chłopaki sobie radza z tym ze np nie mają dziewczyny i im sie chce, maskara z tym wszystkim... jak poznam chłopaka to szybko ide z nim do łózka Bo nie moge sie powstrzymac, ale iczywiscie udaje na początku nie dostepna , ale szybko mi przechodzi.. i facet wykorzysta i mnie zostawia.... ehh

Gość kolejnybraanek
zadna tak nie ma?? ja nie wiem co ze mna jest

Gość pani GINEKOLOG
to jest normalne, ja tez mam dzis dni plodne i mam chrapke, ale ja mam faceta w domu ....

Gość monczikaaa
znajdz sobie faceta. tylko poczekaj z seksem chociaz do 3 randki. mężczyźni nie lubia jak dziewczyna wskakuje im do łózka zaraz po poznaniu, bynajmniej Ci co mysla powaznie o tym związku

Gość monczikaaa
szykam chłopaka juz w sumie na siłe, chciałabym kogos miec... zle mi samej, Nie mam szczesci do facetów. nie narzekam na brak powodzenia ale nie moge nikogo znalesc na stałe. jak mi sie podoba to zajety, a jak ja jemu to znowu jakis dobry spokojny a ja sie boje ze mi sie taki znudzi i go zostawie, wiec wole sie nie wiązac wcale... musi mnie pociagac fizycznie..