Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proton_elektron

priorytety kobiet

Polecane posty

Gość proton_elektron

to 1.facet (flirt) 2.seks 3.zakupy (kasa) 4.dziecko nic innego się nie liczy , a jak udają , że jest inaczej - kłamią

Gość lajla90
Mylisz się, albo nie jestem kobietą :P

Gość proton_elektron
pewnie jesteś facetem tylko o tym nie wiesz

Gość lajla90
Pewnie mam kutasa, ale go nie zauważyłami mój facet też :P

Gość do ani od ani
proton, jest w tym razja, ale nie wszystkie, jezeli tylko takie na swojej drodze spotykasz to moze szukaj do czegos innego tej kobiety a nie tylko zeby przeleciec - wiesz ze "to samo" sie przyciaga>;-)

Gość proton_elektron
lajla90 jest tak mały że nie widać p.s. nie masz faceta tylko kobietę

Gość proton_elektron
do ani od ani każda lubi seks tak samo

Gość proton_elektron
kijeczek czy ciebie się tez kupuje?

Gość do ani od ani
oczywiscie ze tak - ale zazwyczaj ludzie sie jakos czuja i obieraja, wiec moze poszukaj gdzies indziej i zobaczysz ze nie kazda jak to nazywasz laska ma taka liste zyczen na zycie:) to wszystko

Gość do ani od ani
"dobieraja"

Gość priorytety facetów są
takie same 1. kasa 2. sex 3. gadżety, gry, samochód, hobby i inen pierdoły

Gość proton_elektron
do ani od ani udajesz inną i wyjątkową?

Gość proton_elektron
priorytety facetów to co dla was jest priorytetem faceci robią przy okazji

Gość czuje sie kobieta-dnem
bo priorytety mam jeszcze gorsze: 1. dostep do internetu 2. swiety spokoj 3. swiety spokoj

Gość proton_elektron
czuje sie kobieta-dnem jesteś robakiem netowym?

na to wyglada. makabra chyba jestem uzalezniona dzisiaj zasiedzialam sie w czytelni przy komputerze i nie poszłam na zajęcia w sobote mialam niby randke z facetem ale grałam w Skyrima i napisalam mu ze chora jestem, niby chcialam pojsc ale nagle zobaczylam ze juz jest 18 30 a na siodma sie umowilismy i mialam brudne wlosy i stwierdzilam ze pierdole nie myje tylko gram dalej ludzie cos robia maja priorytety nawet sa pazerni i materialistyczni ale taka maja werwe w sobie zeby cos osiagnac, energie. a ja chce tylko zeby sie mnie matka nie czepiala i spac do 11 siedziec przed kompem albo ksiazki czytac

Gość proton_elektron
czuje sie kobieta-dnem chyba chcesz dostać od faceta kopa co ty wyprawiasz? weź sie za siebie bo skleisz sie z kompem a nie z facetem

przeszkadzam ci w czyms? ja rozumiem ze to moje podejscie jest niezdrowe, troche sie martwie ze niewiele osiagne w zyciu, ale takie krzyczenie "co wyprawiasz, chcesz dostac kopa?" tylko mnie irytuje i sprawia ze sie bardziej zamykam w sobie. bo po co mi wychodzic i sie starac zeby ktoś mi znowu coś jojczał, wszedzie wokol ludzie jojczą ze trzeba byc fit, byc zajebista laska, miec tysiac pasji i projektow zawodowych, a ja chce zeby mnie zostawiono w spokoju zebym se mogla na dupie usiasc i wyluzowac. to tez sprawia ze srednio chce mi sie w zwiazek angazowac, bo facet potem bedzie nonstop czegos wymagał, nie np. ze sie spotkamy 2 razy w tygodniu i okej, tylko jakies ciaganie po znajomych, rodzinie, pewnie nie zrozumie ze wole posiedziec w domu sama niz isc na jakas durna impreze z nim, i bedzie wieczne dziamganie i domaganie sie uwagi... ludzie jakiegoś pierdolca maja, ogolnie

Nie prawda!!! Ale jakieś 70% tak ma! Schemat jest prosty jest facet ->jest seks ->jest seks ->jest dziecko dochodzi do tego małżeństwo bo przecież jak to trzeba zalegalizowac związek no i tak kobieta staje sie żona i rząda aby facet już mąż zarabiał i dawał na utrzymanie rodziny ! Ale tak robili nasi pra dziadkowie nasi dziadkowie i rodzice ! Na tym sie opiera istnienie świata gdyby nie płodzenie nie było by życia na ziemi! Nie ma co sie buntować i spierać!

Gość ZałamanaXXXX
Original A ja się nie zgadzam! W moim wypadku jest dziecko, jest praca, są pieniądze, jest mieszkanie. Tylko faceta do sexu jeszcze szukam :) Bo pierwszy lepszy mnie nie interesuje,a jak już znajdę to go przed ołtarz zaciągnę :P

Gość do ani od ani
tak, jestem inna, czyli taka sama jak wiele kobiet ktorych jeszcze nie poznales w swoim zyciu, nie pisze tego z sarkazmem - moze bedziesz - jezeli sam sobie ja dasz, miec kiedys szanse poznac kobiety ktore maja inne priorytety anizeli zakupy i supermariety w weekendy...