Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to w doopie

Wiecie co ??

Polecane posty

Gość mam to w doopie

powinni przesiew na kafele zrobic i wyjebac nastepujace nicki: -adalis86-wyrodna matke i nieroba,ktora ma w domu meza brudasa. -jeniffer-nagminna mitomantke. -ZDZ-za caloksztalt. -Noxelie-ta powinni w psychiatryku zamknac. -Max van cos tam-bo rownie jak jego kolezanka wyzej ma nierowno pod kopula. jak mi ktos jeszcze wpadnie do glowy dopisze:classic_cool:🖐️

jaką mitomankę ,no pogódzcie się w końcu z tym ,że mam kasiore i tyle w tym temacie .Pokazywałam dom,samochód,złote karty ,co wydruk z banku mam jeszcze pokazać;) bez przesady

Gość napalony obleśny grubas
TakaMALAjedna za prostactwo i wreddote ogólnie całoksształt

Hahaha Dobre:D radosne zakończenie dnia:) Nie wywalą mnie stąd choćbyś się usrał po pachy;)

Powinni wywalić wszystkich pomarańczowych co się boją zaczernić żeby się za nimi ogon hańby nie ciągnął:P A tak : raz taki nick raz taki A co:P Nikt mnie nie pozna nikt nie skojarzy:P

Bo miałam z nim chwilowy problem - nie sprzątał po sobie - ale sytuacja opanowana:P

taka mała jedna bym musiała pogadać z mężem ,czy mi udostepni takie coś ;) bo ja dostepu do konta nie mam tzn na własne życzenie.

Gość zuzia2376
tak a ja mam palac a w ni zlote drzwi kazdy tu umie pisac swoje marzenia nie jenny

No co zrobić Dzieci się nudzą I nie rozumieją dorosłych ludzi więc co im pozostaje?:PNAgonka Ale mi to akurat wisi i powiewa TakaMałaJEdna Widziałam Cię w kilku wątkach - jak dla mnie jesteś spoko;)

Gość noxelia jest ok
bierze ostatnio dobre leki

Gość zuzia2376
no jaka grzeczna sunia maz sie zgodzi a co inaczej ci zrobi

Jenny - nie wstawiaj Po co mają ludzie noce zarywać,paznokcie obgryzać - zazdrość to niszcząca siła:P:D

Gość zuzia2376
bu ha ha ha ma na srane pod sufitem nic wiecej

jennifer, mam dyskretne pytanko, na tych fotkach z Szafy.pl to Wasze mieszkanie ? widac tam telefon stacjonarny na scianie i w tle pokoj z nie zascielonym lozkiem ... czy juz nowy domek ?; ]

to domofon na ścianie :) i moje stare mieszkanie jak oni to na kafe nazywają "poskomunistyczna nora" tak mieszkam w niej od ponad 4 lat ,w czerwcu wyprowadzka;)

Gość mam to w doopie
juz sie kurvy zlecialy,ja yebie adalis dzieciak by ci wypadl z lozka i bys nie zauwazyla,a ty jennifer nie pierdol bo foto w domu i aucie to ja tez se moge zrobic.lgnie swoj do swego,zamiast z bachorami wiecznie na kafe