Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaga bez baby

Męża córka daje mi ostro popalić

Polecane posty

Gość rózowa szminka
ja bym nawet chciała poznać starszą dziewczynę ale nie taką co by z moim ojcem była, przypał

np we wtorek, tak baardzo ladnie uprosila czy moze dluzej na dworzu zostac, no to ze tak grzecznie prosila to sie zgodzilam, a nawet sobie nie zdajecie sprawy jaki był problem do domu ją sciągnac gdy juz było ciemno.Wstyd mi było przy ludziach ją ganiac, jak ona na rowerze była i nie dala sie zapedzic do domu i suma sumarum wrocila zamiast o 19:30 to godzine po czasie prawie przed 21 i to świadomie sie spoznila bo miala taka fanaberie

Gość rózowa szminka
fajna jesteś, miła, chciałabym się z Tobą poprzytulać

No fakt, moja jest bardziej taka przylepka ,lubi sie wtulac nawet bezinteresownie Jaga ja mysle ze poprostu młoda wykorzystuje twoja dezorientacje, widzi zapewne ze sie gubisz ,nie wiesz w ktrorą strone krok postawić i sobie igra z toba Za te spoźnienie do domu jesli naprawde bylo swiadome z jej strony i ucieczke na rowerze powinnaś ją ukarac tak zeby po szkolne swiatla slonecznego nie widziala przynajmniej przez tydzien,mam nadziej ze jej tego nie podarowałaś, bo to juz przesada co ona ci odstawila

rozowa szminka fajnosc i bycie milym o wiele bardziej w tych czasach nie poplaca niz popłaca, niestety jesli ma sie miekkie serce to trzeba miec twardą d...,chyba ze ma sie ten umiar aby nie przesadzic w zadną stronę.Ja myslalam ze mam ten umiar ,ale niestety tak źle i tak źle, nie dogodzisz czlowiekowi Toksyczna,tak, zostala skarcona za ta zlosliwosc, i juz sie udobruchac tak nie dam i tego jestem pewna

Gość no ile razy można powielać
ten temat z mężem, który wiecznie na wyjeździe. Chyba strasznie musi ci się nudzić, żeby wciąż wałkować ten sam temat :( Wymyśliłabyś coś bardziej wiarygodnego.. Ale widzę, że wiele ludzi udaje ci się wkręcić..