Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfddffdssfdfd

Schlałam się wczoraj jak świnia

Polecane posty

Gość dfddffdssfdfd

Mam pierwszego w życiu kaca :O Dodam, że piłam sama. Przy ludziach mam swoje granice, których nie przekroczę. Wczoraj natomiast miałam tak chu... kijowy dzień, że te butelki wermuta i wódki same się opróżniły :O

Gość KULTURALNYBARDZO
genialnie, to dziś też pij, i jutro itd.

Gość dfddffdssfdfd
Nie mogę :P I nie chcę :D

Gość dfddffdssfdfd
Z nikim się nie rucham 🖐️

Gość klubowy samiec alfa
jak to z nikim się nie ruchasz ? jesteś dziewicą ?

Gość ...taaa...
witaj, ja wczoraj tez sie schlałam i tez sama:)) chyba pierwszy raz w zyciu sama piłam, ogolnie to nie pije prawie wogole alkoholu nawet piwo bardzo żadko, a wczoraj poszlam na maxa, zrobiłam sobie takie drinki ze padłam jak swinia... maz jak wrocil to niewiedzial co z emna robic, najgorsze ze mu nagadałam jakies straszne glupoty a niepamietam konkretow, dzis caly dzien sie nie odezwal... w nocy obudziłam sie ze straszliwym bolem glowy ale teraz juz oki

Gość dfddffdssfdfd
...taaaa.... - haha, to nieźle :D Ja na szczęście byłam sama (chociaż kto wie, może na nieszczęście ;) ). Ja często chodzę na imprezy, ale rzadko piję (bo jestem autem). Mogę wypić całkiem dużo (bez urwania filmu i gadania od rzeczy ;) ), ale wczoraj... o stara... dałam do wiwatu :D

Gość ...taa...
no a ja wlasnie z tych co nie imprezuja tylko czuwaja nad pijactwem i naprawde bardzo zadko pije, ale wczoraj to mnie ponioslo... masakra ogolna... zobaczymy czy maz sie odezwie jak wroci boje sie ze mu dopieklam straszliwie bo ja to taka zołza jestem;)

Gość ...taa...
kurwą nie jestem, pizdy niepokazuje byle komu, a gowna nie zre no i z debilami nie gadam

Gość dfddffdssfdfd
...taa... daj spokój, tutaj sami mądrzy siedzą :D Ale zlewam ich ciepłym moczem :classic_cool: Wolę napruć się sama raz na ruski rok, w towarzystwie jestem damą :P

Gość ...taa...
dokładnie hehe wiekowo jzu nie mloda i zdazylo mi sie pierwszy raz takze mozna sobie wybaczyc:)) niepokazywalam sie ludziom na ulicy tylko grzecznie poszlam do lozeczka:) oprocz meza nikt mnie neiwidzial, a i on w takim stanie widzial mnei pierwszy raz:) wstydu niema, moze tlyko to ze niewiem co mu nagadalam:) ale zapewne sie dowiem wieczorkiem jak wroci.

Gość ...taa...
tym razem emocje nademna zwyciezyly i tyle, czasem trzeba sobie dac upust... dobrze ze nieposzlam np kogos pobic:)