Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z dylematem

Chcę miec bliźniaki

Polecane posty

Gość kobieta z dylematem

Witam! Sprawa jest prosta - chcę miec bliźniaki ... a mój mąż niestety nie... - mamy bliźniąt piszcie proszę jak udało Wam się przekonać swoich małżonków - chetnie skorzystam z porad... serio proszę o wsparcie!

Gość ale co z tego że chcesz?
chcieć nie znaczy zaraz móc.

Gość ja tez bym chciała i mąz
tez by chciał, ale co z tego że chcemy, jak tu zrobić żeby tak wyszło?

Gość łosica777
trzeba być farciarzem, żeby mieć bliźniaki. Jesteś nim? :)

no ja nigdzie blizniakow nie zamawialam :P takze moje zyczenia jakby nie zostaly wziete pod uwage. Za to maz sie cieszyl ;)

Gość myszaaaaaaaa
to nie sprzedasz wysyłkowa ;D ja bym trojaczki chciała i co, nie ma tak dobrze ;D

Gość amelkowa mamaaa
no tak... a jak masz zamiar je sobie sprawic? zrobic? zaadoptowac? kupic? :)

Gość mykekeke
Ja też chciałam i co.. Nigdzie w rodzinie ani u męża nie było i figę.

Heh kochana no niestety tak to nie dziala ze lchcesz i tak wlasnie bedzie a tym bardziej jesli u was nie bylo takiego przypadku to tym bardziej bedzie ciezko sprawic sobie dwoch rojbrow na raz jak ja urodzilam swoich to polozna w szpitalu powiedziala ze to jest dziedziczne od strony kobiety a nie mezczyzny ,pomysl najpierw czy jestes gotowa na taka rewolucje w swoim zyciu bo to nie lada wyzwanie ?usiz byc dostepne 24 na 7 i nikt cie w tym nie wyreczy kiedy zostaje sie samemu z taka rozbrykana mlodzieza to samemu chce sie wyc razem z nimi no nie jest to takie super u latwe jak na filmach i obrazkach

Gość mi mój ginekolog odradził
poziom inteligencji niektórych bab na tym forum powala mnie z nóg:o

Gość nie czytałam wszystkich wpisów
fajne prowo, uśmiałam się :D zamów se na allegro

Gość mama babelkow
Karolina i tu sie mylisz bo wlasnie dwujajowe sa dziedziczne:) a wlasciwie nie tyle blizniaki co sklonnosc do poliowulacji(wiecej niz jedna komorka w cyklu) moje blizniaki maja 7 tygodni:) tez nie mielismy w rodzinach a i jeszcze tylko kobiety dziedzicza ta ceche:) ja chyba dalej nie posle bo mam samych synow:D jednojajowe to cud niezbadany i do dzis nie wiadomo dlaczego komorka tak sie wlasnie dzieli:)

No Pani Karolino pani miala szczescie z ta parka ;P W Uk sie duzo blizniorow rodzi,bo one tutaj od wczesnego dojrzewania na srodkach anty po kilka lat...Caly czas mnie miajaja podwojne,a nawet potrojne wozki...

Ciekawe jest to co mówisz ;-) Podwójna owulacja może miec miejsce pod wpływem leków, równiez żywnosci modyfikowanej, wiek też ma znaczenie. Po 30. prawdopodobieństwo ciąży mnogiej wzrasta.

Majóweczko, ja mieszkam w Polsce i tu też coraz wiecej dwojaków jezdzi ;-) Trojaczki spotkałam 2 razy :-)

dokładnie szansa na mnogie ciąże wzrasta wraz z ilością branych hormonalnych środków anty :P u mnie w rodzinie kilka parek było ale mnie to ominęło i dobrze :) nie donosiłabym dwójki skoro nawet z jednym był problem

To jest przez to ,ze coraz wiecej kobiet stosuje po kilka lat antykoncepcje,bo przeciez wiele z nich blizniat nawet w rodzinie nie mialo...