Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina5506

Jestem nowa. Chce sie przywitac.

Polecane posty

Poza tym topik został założony tylko po to, bo autorka jest tu stałą bywalczynią i chciała zwrócić na siebie uwagę. No to jaki był poprzedni nick?

Oj tam Ciapata. Wcale nie taka nowa. Już kilka dni tu jesteś;)

Gość offerma _.
sosssssss woli facetów.

Moze dwa , trzy razy byłam tutaj wcześniej i uznalam ze sie zaloguje. Dobry pomysł na nudę, wolny czas i jak sie okazało , moZe byc interesująco.

Bywa wesoło i interesująca, ale jeśli jesteś zbyt wrażliwa, długo tu nie pociągniesz;)

Ja się nie gniewam 😴 Przynajmniej ciśnienie mi podniosłeś, a akurat wtedy jakaś senna byłam, czyli na kawie zaoszczędziłam :classic_cool:

TakaMALAjedna, nowa fotka:D Czemu taka "wycięta"?

Pani Ciapata Ty tu podobno od niedawna, a znasz dawne nicki innych? :classic_cool:

angelina tak na przyszłosc z przymrużeniem oka i z dystansem czytaj nasze komenty bo wiele chamstwa możesz tu widziec : )

LOMU bo taka wlasnie ma byc, co za duzo to niezdrowo :D Ciapata haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i Sztama :classic_cool:

Postaram sie za bardzo nie przejmować ;) a tak wogole to moZe mi wyjasnicie stali bywalcy o co chodzi z tą jennifer bo widzę ze zakładanie topikow na jej temat to jakaś nagminnosc??:)

Angelina5506 wiesz ze tu panuje trójpodział władzy wielkiej trojki; Szanowny Prezes Wertyp Pie**oll mnie mocno Verdasko