Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelina5506

Jestem nowa. Chce sie przywitac.

Polecane posty

arab=niewola arab uważa kobietę za własność ale to nie jest tematem mej tematyki wladzy

Pani ciapata jak dla mnie to ten nick kojarzy się z starsza babcia w dziurawych kapciach

Takamalajedna- myśl co chcesz. I tak nie jestem w stanie Cię w żaden możliwy sposób przekonać ze naprawdę jestem nowa wiec nawet nie będę próbować.

Mój nick w najbliższym czasie zyska największe poparcie na forum, tak mi wywróżył wosk :classic_cool: Nick powstał dlatego, że na forum szerzy się nietolerancja wobec tzw. Ciapatych. Szczególnie negatywnie nastawieni sa do nich mężczyźni(Polacy), którzy uważają ich za ... może jednak nie będę kaleczyć języka. W każdym razie ja chcę nieść pokój i spokój na tym forume i przede wszytskim zminimalizować tę nietolerancję, która jest po prostu zbędna. Verdasko PROSZĘ MNIE PRZEPROSIĆ :classic_cool:

No to ja zaraz zostanę tutaj zbananowana. Moim mężem jest hindus a raczej rodzony singh wierzący w hinduizm. Jesteśmy małżeństwem od 6 lat. Pani ciapata- cieszę sie ze są jeszcze ludzie tolerancyjni, szkoda tylko ze jest ich tak mało.

Angelina5506 moze na początek powiedz czy jesteś atrakcyjna, bo wizualność ma wielkie znaczenie dla mnie, jestem koneserem sztuki

26lat. Poprostu jest to interesujące forum. Tylko troche preraza mnie ilośc chamstwa. Ale podobno do wszystkiego idzie przywyknac.

Angelina5506 Tylko, żeby Ci się nie udzieliło ;))) Chamstwo tu jest na 1 miejscu- całujesz się= dajesz dupy= jesteś kurwą ;) Nie dosłownie!:P Ale tak to wygląda mniej więcej;)

Dla każdego atrakcyjność kobiety ma inny wymiar. O gustach sie nie dyskutuje. Ja uważam sie za przeciętna. Miss World zapewne nie jestem ale za szpetna tez sie nie uważam.

Angelina5506 czyli nie jesteś zadumana w sobie, już zarobiłaś u mnie plusa jeszcze 4 i dostaniesz prezent:)