Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukiz125

Urodziny dziewczyny

Polecane posty

Gość Kukiz125

Moja dziewczyna urzadza urodziny.. I zaprosila na nie swoich bylych.. jak to mowi.. To tylko koledzy.. Chodz doskonale wie.. Ze ich nie znosze i nie chce miec z jej bylymi "kolegami" znajomosci.. W tym jest jeden co ja ciagle adoruje... Co ja mam o tym myslec? Chce mi jakos dopiec czy jak?

Gość Kukiz125
up

Gość kmael
Trzeba jeszcze raz z nią porozmawiać, jakby mi moja dziewczyna takie coś zrobiła, wyszedłbym z imprezy w taki sposób, żeby ona to zauważyła i do dnia następnego nie odzywał się, bo po co pod wpływem emocji powiedzieć o słowo za dużo

Gość zrób tak koleżko
przyjdź na urodziny, wręcz jej prezent, bądź usmiechnięty i szczęśliwy, a potem powiedz, że jest ci przykro bo musisz iść i szkoda, że nie możesz zostać, bo zapowiada się super impreza, może następnym razem, do zobaczenia kochanie, buźka i wychodzisz nie dajesz się przekonać, bo masz bardzo ważną sprawę do załatwienia, ale nie chcesz mówić wcześniej, żeby nie zapeszyć wychodzisz na 100% po chwili dobrej zabawy chuj ją strzeli bo będzie się zastanawiać, co to jest i dlaczego nie zostałeś a ty idź na dobry browar albo w pizdu do domu