Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbccceeefffggghhh

ćwiczę,nie jem słodyczy,nie jem na wieczór,nie chudne,co robie źle?

Polecane posty

Gość ja kocham jane norman
zeby miec meisnie to trzeba wykonywac cwiczenia SILOWE Z OBIAZENIEM a nie aerobowe......

Zawsze chcialam zgubic te 20 kilo ale przyznam sie Wam kobietki,ze samo jakos wyszlo,ze AZ tyle zgubilam! Powaznie! Mam male rozstepy na biodrach ale to efekt piewrwszej drakonskiej diety i efektu jojo:/

oczywiscie ze widze efekty,nosze mniejsze ubrania,chodzi mi o o ze ja chudne bardzo wolno,ale jak TY schudalas te 20 kilo w 2 lata do duzo czasu ale jak pisalam wczesniej wole tak a nie inaczej:) teraz zmykam odezwe sie pozniej

BIBELOTKA masz racje,nie ma co sie zniechecac,po prostu isc naprzod i robic do robilam dotad i wyniki bede na pewno:)

spisuje sobie wszysto co jem,chce jesc 1500 kcal,mimo ze wychodzi mi ze powinnam jesc 2000 jak chce schudnac,ale sadze ze jak bede w granicach 1500-1800 kcal to tez bede chudla BIBELOTKA malo te 3 kilo a tak nie chce zejsc,ale sadze ze dasz rade jak sie uprzesz,ja bym chciala kazego miesiaca chudnac 3 kilo i do kwieta juz miec swoja wage:):)

Gość Hanka;;
może przemiana materii Ci stanęła, musisz ją trochę podkręcić. Mi pomogło jak jednego dnia byłam na diecie drugiego jadłam normalnie. Bo przy diecie co jakiś czas, raz w tyg. trzeba zrobić dzień przerwy, żeby podkręcić tempo przemiany materii. Ja tak robię i u mnie to działa. Bo nie wiem czy zauważyłyście, że jak się chudnie na początku super, to potem już nie za bardzo. I trzeba strasznie się namęczyć, żeby po początkowych sukcesach waga znowu chciała spadać. Ja to właśnie sobie to poprawiam tą metodą przerw w diecie, chyba to jest to. Biorę jeszcze zieloną kawę slimgreen i ona też w tym trochę pomaga. Choć nie wiem tak naprawdę co jest lepsze. Wypróbuj sobie.

Gość Anulkaaaaaaggg
zumba jest świetna i polecam wszystkim :)

ja nie jestem na diecie,jem na co mam ochote tylko male porcje i co jakis czas,

moje samopoczucie coraz lepsze

Gość działaj dalej a na pewno osiag
niesz swoj cel

no masz racje,nie zamierzam sie poddac,mimo ze mam wyniki juz:)

liczylam wczoraj i przed wczoraj kalorie ile zjadlam,wczoraj 1600 a przed wczoraj 1550,bede liczyc teraz przez jakis czas,moze [przez tydzien lub dwa,zeby wiedziec ile zjadlam i cyz chudne,jak nie bede chudla wcale to bede cos eliminowac z dietki,ale sadze ze bede chudla systematycznie:)

schudlam kolejne koli i jesem happy:)

Gość kelnerka
a moze za mało pijesz powinnaś codziennie 2do3litrów płynów wypijać