Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbccceeefffggghhh

ćwiczę,nie jem słodyczy,nie jem na wieczór,nie chudne,co robie źle?

Polecane posty

dziewczynki pomocy co ja robie zle,cwicze od dawna,nie jem slodyczy,nie je na noc,jem 4-5 posilki dziennie,jem duzo bialka,jak jech chleb to tylko kromeczke rano,nie jem prawie wcale ziamniakow,macznych rzeczy,nie pije alkoholu,kiedy sie jak chcialam odchudzic to lecialo od razu a teraz waga stoi w miejscu

szkoda ze nikt nie wie

Gość za duzo jeszp
pewnie

Gość emgie20
moze te porcje sa za duze? a moze poprostu jestes szczupla tylko uroilas sobie ze potrzebujesz zrzucic 2-3 kg , niestety ciezko zrzucic tyle przy niskiej wadze

mam do rzucenia 13 kilo,nie jem duzych porcji,jem zawsze z lekkim niedostem

Gość illnikko
A może jesz ZA MAŁO i spowolniłaś metabolizm?

jem co 2-3 godz,nie sa to male porcje ani za duze

Gość ja kocham jane norman
mysle ze jesz za duzo kalorii. dlatego nie chudniesz. ja mialam podobnie- cwiczenia, slodycze zero, maczne potrawy zero itd. a tu dupa 2 kg schudlam na poczatku a potem nic. ostatnio jadlam tak z 800kcal ( po prostu stracilam apetyt- zaczelam brac nowe tabletki anty) i ciagu 3 tyg. schudlam 5 kilo- bez zadnych cwiczen i wyrzeczen. do tego dokupilam sobie blonnik i pije co drugi dzien -przyspiesza przemiane materii.

Gość zbadaj
tarczycę, możesz mieć niedoczynność

cwicze codziennie godzinke,bez zadnej przerwy,od pon do piatku,weekend wolny,tarczyca zdrowa. od dzis bede liczyc kalorie, obliczylam sobie BMR,przy mojej wadze powinnam jesc 1700kcal a jak cwicze 5 razy w tyg to powinnam jesc 2600,zeby utrzymac swoja dotychczasowa wage,a jak chce schudnac to odjac od tego 250 kcal,ale ja sadze ze jem 1500 kcal,ale bede liczyc codziennie teraz kalorie

tak. blonnik do picia w proszku. wg mnie 1500 kcal to i tak bedzie za duzo.

ja mieszkam w uk ,wiec nie pomoge -ja kupilam na amazon. ,ale na pewno jest dostepny w polsce.

mi dietetyk wyliczyl ze jakbym chciala utrzymac swoja wage to musze jesc ponad 2400kcl waze 75kg, mam 168cm ja staram sie jesc ok 1000kcl dziennie plus cwiczenia i juz widze roznice, waga nieznacznie ruszyła na dol, jakies 0,7kg mi ubylo ale po nogach widze ze jest roznica, sa tak jakby smuklejsze a i ja sie lepiej czuje nie zawsze warto patrzec na wage, a na to jak po prostu wygladasz

agnieszka tez kiedys tyle wayzlam i dzis waze o 20 kg.mniej! Zgubilam tyle kilo w ciagu 2 lat....praca duzo ze mnie wyciagnela kg..wiecej ruchu i ograniczylam jedzenie i dzis staram sie utrzymac wage:D Dasz rade skoro ja dalam to i ty dasz:D

a to racja- warto sie meirzyc. ja przy tym spadku 5 kg schudlam 4 cm w biodrach i 3 cm z ud ;-)

ja wiem ze dam :) tyle ze u mnie jest tak ze lduzie maksymalnie daja mi 65kg wiec nie wygladam jak wieloryb, a normalna osoba moja siostra blizniaczka wazy 63kg a wyglada jak szkieletor, sucha, starszna chudzina, i tez ma 168cm a niby 63kg to duzo, a jednak jest bardzo chuda ;) wiec ja maksymalnie chce schudnac 10kg, nie wiecej zeby miec mimo wszystko troszke cialka :) bylam wczesniej na dukanie, brak okresu przez 3 miesiace, ciagle wkurzona chodzilam itp terz postawilam na zdrowe odzywianie, zero slodyczy, czipsow, jakos wytrzymuje, jedynie dzisiaj musialam zjesc 2 snickersy ale za to obedzie sie bez sniadania i jakos to jedyne slodycze od ho ho wiec sie trzymam :)

Gość mam podobny problem
a jakie są Twoje ciwczenia, możesz opisac dokładniej, bo diete wg mnie masz ok...

czyli przez dwa lata chudlas 20 kilo?

Taaaak...przez 2 lata...moze 2,5 roku..nie pamietam dokladnie bo to bylo z jakies 10 lat temu i przez ten czas raz chudlam raz tylam ale maksymalnie do 5 kg:P Praca duzo ze mnie wycisnela kg i w ogole juz nie jem chipso ani nie pije coli ani slodkich napojow! Jem ciemny chleb ,obiady czasami zjem...nie mam czasu na to i kolacja lekka:D Kiedys tez duzo cwiczylam,baaardzo duzo a teraz mnie mam na to czasu....czasami na stepperze pochodze i chce rowerek sobie kupic:D

na poczatku w domu cwiczylam na orbitreku i na stepie,teraz chodze na fitness,3 razy w tyd na zumbe i 3 razy na step areobic

to super,ja juz schudlam 8 kilo,ale zajelo mi to 7 miesiacy,ale jak ty mowisz ze schudlas w dwa lata 20 kilo to chyba nie ma sie czym martwic,to troche czasu jest,ale ja wole dluzej a na zawsze a nie ze zaraz bede miala efekt jo jo

moze za duzo cwicze ale lubie cwiczyc,3 razy zumbe to takie intensywnijsze cwiczenia a 2 razy w tyg lzejsze,tez wysilek ale mniejszy

a widzsz jakies zmiany w twoim ciele? ze znikaja boczki, brzuch, nogi sie wyrabiaja itp? bo jesli tak, to moze tluszcz zamienia ci sie w miesnia a miesnie sa ciezsze niz tluszcz ale wazniejsze mi sie wydaje jak wygladasz, czy zauwazasz jakies zmiany

aaabbb - masz racje..lepiej dluzej chudnac bez efektu jojo niz szybko i pozniej miec efeklt jojo...ja za 1wszym razem odchudzalam sie bardzo zle i mialam efekt jojo za to za drugim razem odchudzilam sie "z glowa" i do dzis mam spokoj.....jedynie utrzymuje wage...teraz chce zgubic 3 kg.ale ciezko jest:P Wszystko wina mojego faceta..On je cos pysznego (czytaj kalorycznego) to ja skubne przy okazji hehehehe