Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tako x

co myślicie o tym wózku

Polecane posty

Gość mama sama w domu...
jak dla mnie za ciężki 10 kg sama kosnstrukcja

jak ostatnio byłam bardzo dlugo w moim rodzinnym mieście, to widzę że dość popularny wózek,duzo mam nim jeździło. Kolor bez szału ale co się komu podoba ;) sama kiedyś przy 2 dziecku pomyślę nad wybraniem go. ja miałam dla synka pożyczony baby merc s6,masakra :( nie umiałam nim jeździć,jakiś wielki, ciężki,bez skrętnych kółek-ja przynajmniej wózkiem bez skrętnych poslużyć się nie umiem.

Gość tako x
podnoszę

Gość matka polka pracująca
bardzo funkcjonalny wózek. Ja miałam x landera xq i niech go szlak trafi. Sąsiadka na tako x jumer. w zimę super chroni dziecko. Tako wypuścili na rynek nowy model. Widziałam go i serdecznie polecam.

http://www.dymex.com.pl/trinity.html Ja mam ten i jestem z niego meeeeega w pyte zadowolona. Aż żal tyłek ściska, że po zimie mały musi już z niego wyskoczyć... :( No i mój jest czarny w białe kwiatki. ;) W dodatku bardzo fajna firma. Wózek kupowałam w komisie, u producenta zamowiłam nosidełko, po czym się okazało, że jest różnica w modelach i ni cholery nie pasuje. Zadzwoniłam, urzekła ich moja historia i po kilku dni przyszedł specjalnie robiony adapter, bez żadnych dodatkowych kosztów. Następny junior też będzie taki miał. ;)

Jedyny jego minus to ten, że jest ciężki, ale oficjalnie został nazwany wózkiem terenowym, pomimo, że kółka z przodu są bardzo blisko siebie, co niektóre wózki czyni niestabilnymi. Trochę się tego obawiałam, ale był taaaaki śliczny. Na szczęście mnie nie zawiódł. :)

Gość Matko święta
Ja mam Tako ale Captiva Mohican - Jampery już wyszły z mody