Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weoiruweoin

wysyłam facetowi zdjęcia przerobiona w photoshopie

Polecane posty

Gość weoiruweoin

a wyglądam o wiele gorzej :o za kilka dni mamy się spotkać i nie wiem jak zareaguje ;(

Gość Patriotaa US
ucieknie w podskokach :classic_cool:

Gość weoiruweoin
:(

Gość najpiękniejszawnecie1
Przejdzie obok ciebie i nawet nie spojrzy :)Tylko będzie szukał tej ze zdjęcia :(

Gość weoiruweoin
nie mam parch ani gęby. On tak mi się podoba :o chyba się w nim zakochałam :o

A po co wy wysyłacie poprawiane zdjęcia? Na co liczycie. jeśli wyślesz takie jak naprawdę wyglądasz, to ktoś cię wreszcie zzakceptuje. Jesli wyslesz poprawione, to na spotkaniu facet po pierwsze się rozczaruje i wścieknie, ze zmarnowałaś jego czas, po drugie poczuje się oszukany. Masz 100% pewności, że zerwie z tobą kontakt. Więc pytam się po co głupie oszukujecie i marnujecie czas facetów?

Gość weoiruweoin
nie wiem mam nadzieję że jednak coś do mnie poczuje mimo tego że w rzeczywistosci jestem brzydsza :o on jest taki przystojny i bałam się że jak mnie zobaczy taką jak naprawde jestem to nie będzie chciał ze mną rozmwiać.

Gość weoiruweoin
mam motyle w brzuchy jak o nim myśle :o jakby teraz mogła cofnąć czas to bym wysylala nieprzerobione zdjęcia ale już za pozno :o

Gość sdhgfhgfh
kobiety, co z wami jest nie tak?! poznalam swojego meza przez net (bylego faceta z reszta tez) i kurcze, no jakos nie widzi mi sie oszukiwanie zdjeciem bo to wyglada tak: ty masz nadzieje, ze oczarujesz go soba, tymczasem kiedy facet zobaczy ze wysalas fake zamiast oryginalu, to chocby skaly sraly - slusznie zalozy, ze skoro do tego jestes zdolna, to i do inych kretactw tez i wieksze prawdopodobienstwo jest, ze sie odwroci dupa za zrobienie z niego idioty niz za to ze nie spodobasz mu sie i teraz pomysl - czy naprawde wierzysz, ze facet zainteresuje sie tym jak bardzo naginasz rzeczywistosc? ba - on moglby sie toba zaintersowac, toba prawdziwa, prawdziwymi fotami, ale wlasnie sama sobie odebralas te szanse

zrób dobry mejkap, duży dekolt albo mini i od razu go upij :classic_cool: może Ci się uda. ewentualnie odwołaj spotkanie. 🖐️

Gość sdhgfhgfh
jedyna opcja na uratowanie czegokolwiek, jaka widze, to wyslanie mu wyjasnienia PRZED SPOTKANIEM (wraz z oryginalem foto), przeproszeni za klamstwo i informacja, ze zrozumiesz, jesli bedzie mial ci za zle oszustwo i nie bedzie chcial sie spotkac

pijany kjójićek zrób dobry mejkap, duży dekolt albo mini i od razu go upij może Ci się uda. ewentualnie odwołaj spotkanie. Ale ona nie może założyć mini. Wiesz jak wygląda oszroniony baleron? :O

Gość weoiruweoin
on pokazał mi się w kamerce także wiem że tak wygląda a nawet lepiej niż na zdjęciach :o a ja nawet biustu nie mam więce dekolt odpada :o on tak bardzo chce się spotkać że przyjedzie tak czy siak, nie wiem co robić, bo z jednej strony chciałabym go zobaczyć a z drugiej boje się że mnie oleje.

Gość weoiruweoin
akurat mam 171 i ważę 55 kg więc tu nie chodzi o wagę !

Gość sdhgfhgfh
moj maz by cie olal :/ bylam pierwsza, ktora nie sfejkowala foty; reszta odpadla nie dlatego, ze byly brzydsze ale dlatego, ze klamaly do konca... jak ci zalezy to przestan trzasc dupa i wyjasnij zanim przyjedzie

nieważne, niech odwróci uwagę faceta of facjaty :D grunt to nie panikować :D swoją droga chciałabym zobaczyć jego minę :classic_cool:

Gość Patriotaa US
gdy go zobaczysz to szybko rzuc mu sie do rozporka :classic_cool:

Jak masz taki wzrost i wagę, to chyba jesteś zgrabna. Pokaż mu się w kamerce przed spotkaniem. Biust to sprawa drugorzędna, szczególnie przy takich proporcjach.

Gość weoiruweoin
nie wyjasnie przed spotkaniem, już wolę żeby się rozczarował jak mnie zobaczy na zywo, trudno zasłużyłam sobie. Myślałam na początku że to bęzie zwykła znajomośc internetowa dlatego podeszłam do tego na luzie i przerobiłam fotke ale jak on mi wyslal swoją to ja już żałowałam tego co zrobilam, ale musiałam iść w zaparte bo bałam się że się wycofa.

Gość marek sołtys
a jak bardzo przerobiłaś foto ? powiększyłaś sobie cycki ? przeszczepiłaś twarz Angeliny ? czy co ? :D

Gość weoiruweoin
ale w kamerce musze pokazać twarz a ona jest beznadziejna :o

Gość weoiruweoin
zmniejszyłam nos i trochę powiększyłam usta :o w każdym razie po przeróbce wyglądałam jak anioł aż sama bym się w sobie mogła zakochać a bez jaka idz stąd i nie wracaj.

Gość marek sołtys
usta możesz sobie mejkapem powiększyć nos masz bardzo brzydki ? tzn co z nim jest nie tak ? garbaty krzywy czy co?